TimoCom Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.

Etukäteistarkastuksella voit pelata varman päälleTimoCom Identify

Työskentelemme päivittäin sen puolesta, että voit käyttää ohjelmiamme tehokkaasti ja turvallisesti. Koska liiketoimet tapahtuvat suoraan kahden liikekumppanin välillä, jokaisen on luonnollisesti toimittava huolellisuusvelvoitteen mukaisesti.

Liikekumppanin henkilöllisyyden tarkastaminen:

  • Pyydä potentiaalista liikekumppania lähettämään asiaankuuluva tarjous TC Truck&Cargo®:sta tulosteena. Siten on mahdollista tarkistaa heti, onko kuljetusliikkeellä itsellään pääsyä rahtipörssiin.
  • Pyydä liikekumppania lähettämään tunnistamista varten asiakirjat, joita uusilta liikekumppaneilta toimeksiantojen antamisen yhteydessä vaaditaan
  • Vertaa lähetettyjen asiakirjojen tietoja TC Profile® yritysprofiilin kanssa.
  • Vertaile yhteyshenkilön tietoja, esim. Sitä, onko henkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tallennettu TC Profile®:n ja ovatko ne identtisiä tallennettujen tietojen kanssa

Mikäli tarkastuksen jälkeen liikekumppanin tietojen oikeellisuudesta on yhä perusteltuja epäilyksiä, TimoCom Identify auttaa mahdollisen liikekumppanin tunnistamisessa.

Tunnistamista varten vaaditaan:

  • Tuloste mahdollisen liikekumppanin sinulle TC Truck&Cargo®:sta lähettämästä tarjouksesta
  • Kopio mahdolliselta liikekumppanilta saaduista yritysasiakirjoista
  • Kokonaisuudessaan täytetty tunnistuslomake, joka sisältää epäilysten perustelut

Kaikki asiakirjat lähetetään TimoCom:ille sähköpostitse osoitteeseen identify@timocom.com tai faksitse numeroon +49 211 88 26 50 00. TimoCom Identify -tiimi tarkastaa tiedot kattavasti ja maksutta korkeintaan 5 työtunnin sisällä. Vastaus lähetetään kirjallisesti arkipäivisin klo 08:00–17:00.

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.