TimoCom Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.

Yksi suurimmista vahvuuksistamme: ATK!Tekninen turva

TimoCom:in turvaverkko käsittää luonnollisesti myös säännölliset investoinnit uusimpaan IBM- ja Oracle-tekniikkaan. Kaikilla TimoCom:in asiakkailla on käytössään korkealuokkainen, huipputeknologiaa edustava toimintaympäristö, jonka ansiosta työskentely on nopeaa ja turvallista.

Kaksi erillään olevaa ja toisistaan riippumatonta korkeimman turvallisuustason datakeskusta takaavat varmuuskopiointisysteemeillään katastrofitilanteissa täydellisen tavoitettavuuden lisäksi myös sen, että ohjelmistomme toimii aina tuttuun laadukkaaseen tapaansa.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti! Siksi TimoComille myönnettiin laatusertifikaatti "Hosted in Germany": "Tämä laatumerkintä osoittaa asiakkaillemme, että heidän tietonsa käsitellään ja työstetään Saksassa. Täten ne ovat Saksan lakien – ennen kaikkea tietoturvalakien alaisia, ja ne ovat lähes Euroopan tiukimmat", kertoo Marco Haack, IT infrastruktuuri- ja IT palvelujaoston johtaja.

TimoCom tarjoaa IT-asiantuntijana:

  • ISO/IEC 27001-certificate sertifioidut ja energiaa säästävät datakeskukset
  • Tiedonsiirto on turvattu SSL-salatulla yhteydellä
  • Oma ATK-osasto takaa ympärivuorokautisen valvonnan ja toiminnan
  • Moninkertaisesti varmistettu Internet-yhteys
  • Tehokas palomuuri ja monipuoliset virustorjuntajärjestelmät
  • Kaikki tiedot ovat "Hosted in Germany"

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.