TimoCom Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.


TimoCom mobiili

App-sovellukset tablet-laitteisiin ja älypuhelimiin. Kaikki TimoComin palvelut myös mobiilikäyttöön

Voit pitää Euroopan suurinta kuljetusverkkopalvelua mukana kaikkialla ja aina käyttövalmiina! Se on todella helppoa: Lataa TimoComin kuljetusbarometrin app-sovellus, jolloin sinulla on mobiili käyttöliittymä kaikkiin tilaamiisi TimoComin järjestelmiin! Mobiilisovelluksen avulla voit kirjautua joko TimoComin kuljetuspörssiin, tarjouskilpailupalveluun, tracking-ratkaisuun, varastopörssiin tai yrityshakemistoon myös toimiston ulkopuolella ja hoitaa ajojärjestelysi kaikkialla.*

AppStores QR-Code

Hyötysi:

Rajoittamaton pääsy TimoCom Tilillesi missä tahansa
Reagoi nopeasti uusiin bisnesmahdollisuuksiin milloin tahansa
Löydä rahteja ja tarjoa kuljetustilaa Euroopan laajuisesti
Tiedä aina omasta sijainnistasi riippumatta missä ajoneuvosi ovat GPS:llä toimivan ajoneuvon paikallistamisen avulla
Osallistu tarjouskilpailuun kuljetustöistä milloin tahansa
Tarjoa tai löydä tarvitsemaasi varastointitilaa joustavasti ja nopeasti
Mukana kulkevaa verkostoitumista yritysten kuljetus- ja logistiikkaprofiilien avulla TC Profile®:ssa

Kaikkialla läsnä oleva ja aina aktiivinen

Hyödynnä koko TimoCom mobiili - kuljetusbarometrisovellusta

Mobiilikäyttö on integroitu kuljetusbarometrisovellukseen. Tästä syystä Euroopan tiekuljetusalan ajankohtainen markkinatieto on saatavilla kaikille käyttäjille. Paikan päällä tehdyt hintaneuvottelut voidaan myös hoitaa paremmin. TimoCom mobiilin avulla olet valmis kaikkeen milloin ja missä tahansa – seuraava liikemahdollisuus on kädessäsi ja vain napautuksen päässä.

* Mobiililaitteen käyttöä varten täytyy rekisteröidä kiinteä tietokone. Ylimääräiset laitteet vaativat erillisen TimoCom Tilin.

TimoComin kuljetusbarometri

Kuljetusbarometri näyttää ajankohtaisen rahdin sekä ajoneuvojen kysynnän ja tarjonnan tilan Euroopan tiekuljetusmarkkinoiden sisällä. Tämä tarkoittaa sitä, että se heijastelee ajankohtaista Euroopan kuljetuksen ja logistiikan alan tilannetta. Sen avulla suunnittelijat voivat omasta toimistostaan käsin arvioida mikä todellinen rahti- ja ajoneuvotilanne on muissa maissa. Tästä syystä yritykset voivat reagoida paremmin hintojen vaihteluun ja suunnitella paremmin aikataulujaan. Tarjotun tiedon avulla kuljetusbarometri toimii tehokkaana työkaluna markkinahintojen määrittämiseksi.

TimoComin kuljetusbarometri - kätevä työkalu parempaan markkinoiden ymmärrykseen ja lisääntyneeseen läpinäkyvyyteen

Kuinka tieto kerätään

TimoCom, markkinajohtaja Euroopan rahti- ja kuljetusvälinekaupan alalla tarjoaa laajan valikoiman tietoa saataville joka sekunti.TC Truck&Cargo®:ssa yli 127 000 käyttäjän päivittäin julkaisemat jopa 750 000 kuljetus- ja rahtitarjousta analysoidaan ja visualisoidaan lähes reaaliajassa kuljetusbarometrin välityksellä.

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.