TIMOCOM Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.


Hallinnoi kuljetustoimeksiantoja keskitetysti

Kuljetustoimeksiannot

Sovi kuljetustilauksistasi liikekumppaneidesi kanssa ja tee tilaushallinta näppärästi ja keskitetysti suoraan TIMOCOMin kuljetusverkkopalvelussa.

Rekisteröidy nyt

TC Transport Order® – Hallitse kuljetustoimeksiantoja keskitetysti

Haluaisitko käyttää tilaushallintajärjestelmää kuljetustoimeksiantoihisi? Annamme sinulle mielellämme lisätietoja numerossa: +49 211 88 26 23 00
+49 211 88 26 23 00

Tarjoamme digitaalisen ratkaisun kuljetustilauksillesi!

Kuljetuspalveluita ostavana yrityksenä voit laatia kuljetustoimeksiannon ja lähettää sen kaikkien olennaisten tietojen kera digitaalisesti palveluntarjoajallesi. Toimeksisaavana yrityksenä potentiaalinen liikekumppanisi osoittaa sinulle suoraan TIMOCOMin kuljetusverkkopalvelun välityksellä kuljetustoimeksiannon, jonka voit hyväksyä tai tarvittaessa hylätä yhdellä hiiren näpäytyksellä. Kuljetustoimeksiannon hyväksynnän jälkeen molemmat osapuolet saavat laillisesti sitovan sopimusasiakirjan PDF-muodossa.

Nyt liikekumppaneilla on mahdollisuus tehdä tilaushallinta – digitaalisesti ja keskitetysti yhden järjestelmän välityksellä, jotta molemmilla sopimusosapuolilla on koottuna kaikki toimeksiannon työvaiheet yhdellä silmäyksellä.

Kuljetustoimeksiantoja voi laatia ja lähettää käyttäen pohjana aiempaa kuljetustiedustelua tai rahtitarjousta ilman, että tietoja tarvitsee täyttää moneen kertaan. Palveluntarjoajana sinun on mahdollista lisätä järjestelmään myös kuljetustoimeksiannot, jotka olet saanut muuta kautta, esim. sähköpostitse, hallinnoidaksesi kaikkia vastaanottamiasi toimeksiantoja keskitetysti ja helposti.

Ohjelmiston tarjoamat edut:

Sovi toimitusehdoista ilman erillisiä kommunikointivälineitä
Molemminpuolinen vahvistus sitovan sopimusasiakirjan myötä
Kuljetustoimeksiannot omalla ja liikekumppanisi kielelläsi
Tee individuaaliset kuljetustilaukset, jotka sisältävät yrityslogosi, asiakirjat liitteenä ja automaattisesti generoidun tilausnumeron
Käytä mallipohjia toistuviin kuljetustoimeksiantoihin
Tallenna myös muuta kautta tulleet kuljetustoimeksiannot keskitetysti
Hyödynnä tilastoja tulevissa liiketoimintaan liittyvissä päätöksissä
Toimeksiantojen seuranta kuljetustoimeksiantoihin liitetyn GPS-lähettimen välityksellä

Näin digitaalinen kuljetustoimeksiantojen hallinta toimii:

TIMOCOMin Update Pool-palvelublogistamme löydät helposti ymmärrettävän tiivistelmän, kuinka digitaalinen toimeksiantojen hallinta toimii. Voit perehtyä palvelublogiin aina kun haluat lisätietoa kuljetusverkkopalvelumme toiminnoista.

Optimoi liikeprosessisi tekemällä kuljetustoimeksiannot digitaalisesti.

Kuljetuspalveluja ostavana yrityksenä voit osoittaa kuljetustoimeksiannot liikekumppaneillesi TIMOCOMin kuljetusverkkopalvelun välityksellä digitaalisesti.

Toimeksisaavana yrityksenä voit reagoida kuljetustilauksiin hyväksymällä tai tarvittaessa hylkäämällä kulloisenkin toimeksiannon digitaalisesti suoraan TIMOCOMin sovelluksessa.

Haluaisitko käyttää tilaushallintajärjestelmää kuljetustoimeksiantoihisi? Annamme sinulle mielellämme lisätietoja:


Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Viesti TIMOCOMille

Tässä osiossa voit myös lähettää TIMOCOMille viestin. Täydennä halutessasi puhelinnumerosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä puhelimitse (ma-to klo 9.00-19.00 ja pe klo 9:00-18:00 Suomen aikaa).

Yhteydenottolomake

Täytä merkityt kentät oikein.

+49 211 88 26 23 00

Hosted in Germany – Tietoturva

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti! Siksi TIMOCOMille myönnettiin laatusertifikaatti "Hosted in Germany": Tietoja ylläpidetään Saksassa ja tästä syystä ne ovat Saksan lakien - erityisesti Saksan tietoturvalain alaisia, jotka ovat Euroopan tiukimpia.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.