TIMOCOM Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.


TIMOCOM mobiili

App-sovellukset tablet-laitteisiin ja älypuhelimiin. Kaikki TIMOCOMin palvelut myös mobiilikäyttöön

Voit pitää Euroopan suurinta kuljetusverkkopalvelua mukana kaikkialla ja aina käyttövalmiina! Se on todella helppoa: Lataa TIMOCOMin kuljetusbarometrin app-sovellus, jolloin sinulla on mobiili käyttöliittymä kaikkiin tilaamiisi TIMOCOMin järjestelmiin! Mobiilisovelluksen avulla voit kirjautua joko TIMOCOMin kuljetuspörssiin, tarjouskilpailupalveluun, tracking-ratkaisuun, varastopörssiin tai yrityshakemistoon myös toimiston ulkopuolella ja hoitaa ajojärjestelysi kaikkialla.*

AppStores QR-Code

Ratkaisun edut:

Kaikki TIMOCOMin käyttöliittymäsi palvelut, myös toimiston ulkopuolella
Voit välittömästi reagoida uusiin bisnesmahdollisuuksiin toimistoajoista riippumatta
Löydä rahtia ja tarjoa kuormatilaa koko Euroopan alueella mobiiliratkaisun avulla
GPS-paikannuksen avulla pysyt aina perillä, missä kuljetuskalustosi liikkuu, huolimatta siitä missä itse olet
Osallistu koska tahansa haluatkin sopimuskuljetuksien tarjouskilpailuihin
Löydä ja tarjoa joustavasti ja nopeasti vapaata varastotilaa
Mobiili verkostoituminen kuljetus- ja logistiikka-alalla yritysprofiilit sisältävän TC Profile®-yrityshakemiston avulla

Aina ja kaikkialla aktiivisena logistiikkamarkkinoilla

Hyödynnä koko TIMOCOM mobiili - kuljetusbarometrisovellusta

TIMOCOMin mobiililiittymään on integroitu kuljetusbarometri-sovellus. Barometrin avulla käytössäsi on myös ajankohtaiset markkinatilastotiedot koskien Euroopan maantiekuljetusalaa. Hintaneuvottelut paikanpäällä voidaan perustella näin optimaalisesti. TIMOCOMin mobiiliratkaisun avulla olet aina halutessasi ja olinpaikastasi riippumatta täydessä toimintavalmiudessa – seuraava bisnesmahdollisuus on vain käden ulottuvillasi ja yhden hiiren näpäytyksen päässä.

* Mobiilikäyttöä varten tulee rekisteröityä myös tietokoneella. Kutakin lisä-käyttölaitetta kohden on erillinen TIMOCOM-käyttäjäoikeus tarpeen.

TIMOCOMin kuljetusbarometri

Kuljetusbarometri kartoittaa Euroopan maantiekuljetusmarkkinoiden ajankohtaisen rahti- ja kuljetuskapasiteettien kysynnän ja tarjonnan suhteen. Barometri osoittaa Euroopan kuljetus- ja logistiikkamarkkinoiden ajankohtaisen tilanteen. Sen avulla ajojärjestelijät voivat toimistolta käsin arvioida, millainen rahti- ja kuljetustilanne muissa maissa parhaillaan on. Näin yritykset voivat reagoida paremmin hintavaihteluihin ja suunnittelemaan ajojärjestelynsä entistä kannattavammaksi. Tehokkaan ilmaisuvoimansa ansiosta kuljetusbarometri luo merkittävän perustan markkinahintaneuvotteluihin.

TIMOCOMin kuljetusbarometri - kätevä työkalu parempaan markkinoiden ymmärrykseen ja lisääntyneeseen läpinäkyvyyteen

Kuinka tieto kerätään

TIMOCOMilla on Euroopan rahti- ja rahtitilapörssien markkinajohtajana laajat tietokannat jopa sekunnin tarkkaan tilastointiin. TC Truck&Cargo®-ratkaisussa yli 127 000 käyttäjän päivittäin julkaisemat jopa 750 000 kuljetus- ja rahtitarjousta analysoidaan ja visualisoidaan lähes reaaliajassa kuljetusbarometrin välityksellä.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.