TIMOCOM Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.

TIMOCOM Vastuuvapauslauseke

TIMOCOMin palvelu on tarkoitettu yksinomaan yrittäjille ja kaupallista toimintaa harjoittaville yritysasiakkaille.

(1) Vastuuvapauslauseke

Näiden verkkosivujen sisältö
Näiden verkkosivujen sisältö tuotetaan mahdollisimman huolellisesti. TIMOCOM GmbH (jäljempänä TIMOCOM) ei ota vastuuta näiden sivujen aineiston täydellisyydestä, paikkansapitävyydestä eikä sen ajankohtaisuudesta kaikissa tapauksissa. Saatavilla olevan aineiston käyttö tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Nimellä varustetut artikkelit heijastavat artikkelin laatijan eivätkä aina TIMOCOM:in mielipidettä. Tämän verkkosivuston tiedot eivät missään tapauksessa myönnä minkäänlaisia vakuuksia tai takuita, myöskään implisiittisiä, koskien TIMOCOMin palveluita tai tuotteita.

Verkkosivujen toimiminen
TIMOCOM pyrkii tarjoamaan verkkosivuille pääsyn mahdollisuuden mukaan ilman katkoksia. Kaikesta huolimatta ei voida taata, että palvelun toiminnassa ei ilmenisi milloinkaan häiriöitä. TIMOCOM voi halutessaan muuttaa tai lopettaa tarjouksiaan.

Ulkopuoliset linkit
Tämä verkkosivusto sisältää linkkejä vieraisiin sivustoihin ("ulkopuoliset linkit").

Näistä verkkosivuista vastaa niiden ylläpitäjä. TIMOCOM on tarkistanut vieraan sisällön lainmukaisuuden linkin asettamisen yhteydessä. Tällöin sisältö oli laillisesti asianmukainen. TIMOCOM:illa ei ole minkäänlaista vaikutusta linkitettyjen sivustojen tämänhetkiseen tai tulevaan esitysmuotoon tai sisältöön. Ulkopuolisten linkkien asetus ei tarkoita, että TIMOCOM omaksuisi linkitetyn sisällön. Palvelun tarjoaja ei voi tarkistaa ulkopuolisia linkkejä jatkuvasti, ilman että olisi konkreettisia todisteita niiden laillisen asianmukaisuuden rikkomisesta. Jos ulkopuolisten linkkien sisällön laillisen asianmukaisuuden rikkomisesta tulee tieto, linkki poistetaan välittömästi.

Mainokset
Mainosten sisällöstä vastaa niiden laatija, samoin kuin mainostettujen verkkosivujen sisällöstä. Mainosten esittäminen ei tarkoita, että TIMOCOM hyväksyisi ne.

Ei sopimussuhdetta
TIMOCOM verkkosivujen käyttö ei aiheuta sopimussuhdetta käyttäjän ja TIMOCOM:in välillä, muutoin kuin näiden käyttöehtojen pakollinen hyväksyminen. Näin ollen TIMOCOM:ille ei voida esittää sopimuksista aiheutuvia vaatimuksia.(2) Tekijänoikeus

Tällä sivustolla julkaistu sisältö ja aineisto on suojattu tekijänoikeuslailla. Muu kuin Saksan tekijänoikeuslain sallima käyttö on kielletty ilman kirjoittajan tai tekijän kirjallista suostumusta. Se koskee erityisesti sisällön kopiointia, muokkausta, kääntämistä, tallentamista, käsittelyä tai jälleenvälittämistä tietokannoissa tai muissa sähköisissä medioissa ja järjestelmissä. Vieras sisältö ja aineisto on merkitty. Sisällön tai sivujen luvaton kopiointi tai julkistaminen kaupallisiin tarkoituksiin ei ole sallittua ja on rankaistava teko.

Linkitys TIMOCOM:in verkkosivuille on aina tervetullut eikä siihen tarvita verkkopalvelun tarjoajan suostumusta. Näiden verkkosivujen vierailla sivuilla esittämiseen tarvitaan TIMOCOM:in suostumus.(3) Sovellettava laki

Sovelletaan ainoastaan Saksassa voimassa olevaa lakia.(4) Erityiset käyttöehdot

Jos näiden verkkosivujen yksittäisten käyttötapausten erityiset käyttöehdot poikkeavat edellä mainituista kohdista (1) – (3), siitä mainitaan kyseisessä kohdassa. Siinä tapauksessa jokaisen yksittäistapauksen kohdalla pätevät erityiset käyttöehdot.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.