TIMOCOM Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.

TIMOCOM Tietosuoja

Tietosuojaseloste

Kiitos, että vierailet verkkosivustollamme ja olet kiinnostunut yrityksestämme.

Tietosuoja ei ole meille ainoastaan lakisääteinen velvoite, vaan myös tärkeä keino selkeyttää asiakkaiden henkilötietojen päivittäistä käsittelyä. Henkilötietojen suojaus (jäljempänä lyhyesti ”tiedot”) on meille tärkeää. Haluamme selventää yksityiskohtaisesti, mitä tietoja keräämme vieraillessasi sivustollamme ja käyttäessäsi siellä olevia tarjouksiamme, miten käsittelemme ja hyödynnämme näitä tietoja ja mihin teknisiin ja organisatorisiin toimiin olemme ryhtyneet henkilötietojen suojaamiseksi.

Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä on yleisen tietosuoja-asetuksen 4. artiklan 7. kohdan mukaan TIMOCOM GmbH, ks. julkaisutiedot.

Tietosuojavaltuutettu

Tietosuojan valvonnasta ja noudattamisesta vastaa ulkopuolinen tietosuojavaltuutettumme. Hän antaa mielellään lisätietoja tietosuojaa käsittelevistä aiheista. Yhteystiedot:

Niels Kill
c/o Althammer & Kill GmbH & Co. KG
Neuer Zollhof 3
40221 Düsseldorf, Germany
S-posti: datenschutz@timocom.com

Tietojen kerääminen ja käsittely

Tietojesi keräämisen ja käytön laajuus sekä tapa vaihtelevat sen mukaan, vierailetko sivullamme katsomassa tarjontaa vain tiedonhakutarkoituksessa vai otatko käyttöön tarjoamiamme palveluja.

Jäljempänä on esitetty yksityiskohtaisesti, miten toimimme, jos käytämme tarjontamme yksittäisten toimintojen osalta valtuutettua palveluntarjoajaa tai jos haluamme käyttää tietojasi kaupallisiin tarkoituksiin. Ilmoitamme myös tietojen tallennuksen kestolle määritetyt perusteet.

Luovutamme tietoja kolmansille osapuolille ainoastaan silloin, kun meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus.

Informatiivinen käyttö

Verkkosivustomme informatiiviseen käyttöön keräämme ainoastaan henkilötietoja, jotka verkkoselain välittää meille automaattisesti, kuten:

  • IP-osoite
  • pyynnön päivämäärä ja kellonaika
  • aikaero Greenwichin aikaan (GMT)
  • kyselyn sisältö (konkreettinen sivu)
  • siirretty datamäärä ja käyttöstatus (tiedoston siirto, tiedostoa ei löytynyt jne.)
  • verkkosivusto, jolta kysely tulee
  • selaintyyppi/ versio/ kieli
  • käyttöjärjestelmä ja sen käyttöliittymä

Edellä mainitut tiedot ovat teknisesti tarpeen, jotta verkkosivustomme tulee käyttäjän saataville ja voimme taata sen stabiliteetin ja käyttöturvallisuuden.

Yhteydenottolomake

Voit ottaa meihin yhteyttä myös monilta alasivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla. Käytämme yhteydenottolomakkeessa kysyttyjä tietoja (sukunimi, etunimi, yrityksen nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, mahd. katuosoite, postinumero, mahd. postitoimipaikka) sekä itse viestiä ainoastaan apuna pyyntöösi vastaamiseen. Kyselyn käsittelyn jälkeen nämä tiedot poistetaan. Tietoja säilytetään ainoastaan lakisääteisen sähköpostiliikenteen (sähköpostiviestit ovat kauppa- ja liikeviestintää) arkistoinnin perusteella; enimmäissäilytysaika on 10 vuotta.

Tietosi tallennetaan kuitenkin siinä tapauksessa, että solmimme yhteydenoton perusteella sopimuksen. Tällöin tietojen käsittely on tarpeen sopimuksen täyttämistarkoituksessa tai sopimuksen solmimista edeltävien toimenpiteiden yhteydessä. Tiedot poistetaan, kun tietojen säilyttäminen sopimuksen täyttämiseksi ei ole enää tarpeen eivätkä lakisääteiset säilytysvelvollisuudet edellytä meiltä pidempää tallennusta.

Luovutamme tietoja kolmansille osapuolille ainoastaan silloin, kun meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus.

Rekisteröinti

Eri alasivuilla mainittu rekisteröinti on tarpeen, voidaksesi käyttää palveluitamme (TIMOCOMin kuljetusportaalin käyttö). Rekisteröintilomakkeessa kysyttyjä tietoja (puhuttelu, etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, yrityksen nimi, yrityksen toimialat, mahd. katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa) säilytetään niin kauan, kuin käytät palveluitamme asiakkaana.

Tietosi tallennetaan kuitenkin siinä tapauksessa, että solmimme yhteydenoton perusteella sopimuksen. Tällöin tietojen käsittely on tarpeen sopimuksen täyttämistarkoituksessa tai sopimuksen solmimista edeltävien toimenpiteiden yhteydessä. Tiedot poistetaan, kun tietojen säilyttäminen sopimuksen täyttämiseksi ei ole enää tarpeen eivätkä lakisääteiset säilytysvelvollisuudet edellytä meiltä pidempää tallennusta.

Luovutamme tietoja kolmansille osapuolille ainoastaan silloin, kun meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus.

Yhteydenotto sähköpostitse työntekijään

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Sähköpostia voi lähettää esimerkiksi seuraaviin osoitteisiin: info.fi@timocom.com, inkasso@timocom.com, jobs@timocom.com tai työntekijöidemme henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin. Käytämme sähköpostin lähettämisen yhteydessä saamiamme tietoja (kuten nimeä, sähköpostiosoitetta ja itse viestiä) ainoastaan pyynnön käsittelytarkoituksessa. Kyselyn käsittelyn jälkeen nämä tiedot poistetaan. Tietoja säilytetään ainoastaan lakisääteisen sähköpostiliikenteen (sähköpostiviestit ovat kauppa- ja liikeviestintää) arkistoinnin perusteella; enimmäissäilytysaika on 10 vuotta.

Luovutamme tietoja kolmansille osapuolille ainoastaan silloin, kun meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus.

Sähköpostitse tapahtuvan viestinnän yhteydessä emme voi taata täydellistä tietojen suojausta, joten suosittelemme lähettämään salassa pidettävät tiedot postitse.

Uutiskirje

Jos haluat tilata meiltä sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeen, tarvitsemme tietosuojalausekkeen hyväksymisen lisäksi etu- ja sukunimen sekä sähköpostiosoitteen, johon uutiskirje lähetetään. Muita tietoja (kuten puhuttelua) käytetään osoittaaksemme uutiskirjeemme sinulle henkilökohtaisesti, selvittääksemme tarpeen vaatiessa sähköpostiosoitteesi sekä voidaksemme personifioida uutiskirjeen sisällön.

Uutiskirjeen lähettämisessä käytämme pääasiassa niin sanottua Double Opt-In-menettelyä. Tämä tarkoittaa sitä, että lähetämme sinulle uutiskirjeen vasta sitten, kun olet vahvistanut tilauksen tätä varten lähetetyn sähköpostiviestin linkin välityksellä. Näin haluamme varmistaa, että ainoastaan sinä itse voit tilata uutiskirjeen ilmoitetusta sähköpostiosoitteesta. Tähän liittyvä vahvistus tulee tehdä lyhyen ajan sisällä vahvistussähköpostin saatuasi, sillä muuten uutiskirjetilaus poistetaan automaattisesti tietokannastamme.

Voit milloin tahansa peruuttaa tilatun uutiskirjeen näpäyttämällä hiirellä uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä.

Tietosi luovutetaan uutiskirjeen lähettämistä varten palveluntarjoajallemme, joka on SC-Networks GmbH, Enzianstraße 2, 82319 Starnberg, Saksa.

Evästeiden käyttö

Käytämme verkkosivustollamme eväste-tekniikkaa. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelimemme lähettää selaimeesi vieraillessasi verkkosivustollamme. Evästeet tallennetaan tietokoneellesi myöhempää käyttöä varten.

Käytämme verkkosivustollamme seuraavia evästeitä:

  • Väliaikaiset evästeet (väliaikainen käyttö)
  • Pysyvät evästeet (ajallisesti rajoitettu käyttö)
  • Kolmannen osapuolen evästeet (muut palveluntarjoajat)
  • Flash-evästeet (pysyvä käyttö)

Väliaikaiset evästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen. Tällaisia evästeitä ovat erityisesti istuntoevästeet. Nämä tallentavat niin sanotun istuntotunnuksen, jonka avulla voidaan kohdistaa selaimen eri pyynnöt yhteiseen istuntoon. Näin tietokoneesi voidaan tunnistaa, kun palaat verkkosivustolle. Istuntoevästeet poistetaan automaattisesti, kun kirjaudut ulos tai suljet selaimen.

Pysyvät evästeet poistetaan automaattiseesti tietyn ennalta määritellyn ajan kuluttua. Aika voi vaihdella eri evästeissä. Voit poistaa evästeet milloin tahansa selaimesi turvallisuusasetuksista.

Voit määrittää selainasetuksesi haluamallasi tavalla ja estää esimerkiksi kolmansien osapuolten evästeiden tai kaikkien evästeiden käytön. Muistutamme kuitenkin, että tällöin et voi välttämättä käyttää kaikkia verkkosivustomme toimintoja.

Käytettyjä Flash-evästeitä ei käsitellä selaimessasi, vaan käyttämässäsi Flash-liitännäisessä. Nämä evästeet tallentavat tarvittavat tiedot käytetystä selaimesta riippumatta eikä niitä poisteta automaattisesti. Jos et halua Flash-evästeiden käsittelyä, sinun tulee asentaa vastaava lisäosa, kuten ”Better Privacy” Mozilla Firefox -selaimeen tai ”Adobe-Flash-Killer-Cookie” Google Chromeen.

Emme kerää tai tallenna henkilötietoja evästeisiin tässä yhteydessä. Emme myöskään käytä tekniikoita, jotka yhdistävät evästeistä saatavat tiedot käyttäjätietoihin.

Lisätietoja evästeistä saat Berliinin teknisen yliopiston portaalista: https://www.verbraucher-sicher-online.de/thema/cookies.

Verkkoanalyysi

Meille on tärkeää optimoida verkkosivustomme mahdollisimman hyvin ja tehdä siitä mielenkiintoinen kävijöille. Tästä syystä on tärkeää, että tiedämme, mitkä osat kiinnostavat vierailijoita eniten ja millä tavalla. Tähän tarkoitukseen käytämme seuraavia tunnettuja teknologioita.

Google AdWords Conversion Tracking

Google AdWords -asiakkaana käytämme myös Google Inc.:n analyysipalvelua nimeltään Google Conversion Tracking. Jos avaat verkkosivustomme Google-mainoksen kautta (AdWords – Googlen hakutulosten kautta tai ohella tullut mainos), Google tallentaa tietokoneellesi n. s. Conversion-evästeen. Tätä evästettä ei käytetä henkilökohtaiseen tunnistukseen, vaan sen avulla voimme arvioida Google-mainosten kautta verkkosivustolle tulleiden kävijöiden määrän sekä näistä syntyneet tuotteidemme ostopäätökset.

Tämän evästeen torjumiseen Googlella ei tällä hetkellä ole estävää Opt-Out-evästettä. Voit estää Conversion-evästeiden tallentamisen selaimessasi vastaavalla asetuksella tai poistamalla käytöstä selaimen lisäliitännäiset.

Lisätietoja Google AdWordsin Conversion Tracking -toiminnosta saat osoitteesta: https://support.google.com/adwords/answer/1722022?hl=en

Palveluntarjoaja on Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.

Lisätietoja Google Inc.:n tietosuojasta saat osoitteesta: https://policies.google.com/privacy?hl=en

eTracker

Verkkosivustollamme kerätään ja tallennetaan tietoja markkinointi- ja optimointitarkoituksiin etracker GmbH:n (www.etracker.com) tekniikoiden avulla. Näiden tietojen pohjalta voidaan luoda pseudonymisoituja käyttäjäprofiileja. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää evästeitä, jotka mahdollistavat selaimen uudelleentunnistamisen. etracker-tekniikoiden avulla kerättyjä tietoja ei käytetä ilman asianomaisen nimenomaista lupaa tällä verkkosivustolla vierailevan henkilöllisyyden tunnistamiseen, eikä niitä yhdistetä pseudonymisoituihin henkilötietoihin. Tietojen keräämisen ja tallentamisen voi milloin tahansa kieltää tulevan ajan osalta.

Poista etracker-tiedonkeruu käytöstä tietokoneellani.

Palveluntarjoaja on eTracker GmbH, Erste Brunnenstraße 1 20459 Hamburg, Germany.

Lisätietoja eTracker GmbH:n tietosuojasta saat osoitteesta: https://www.etracker.com/en/data-privacy/.

Google Analytics

Verkkosivustollamme on käytössä Google Analytics, Googlen verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä, jotka tallennetaan tietokoneellesi. Näiden evästeiden avulla voimme analysoida verkkosivuston käyttöä. Evästeiden avulla luodut tiedot verkkosivustomme käytöstäsi välitetään pääasiassa Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Verkkosivustollamme on käytössä IP-osoitteen anonymisointi. Sen avulla Google lyhentää IP-osoitteesi tunnistamattomaksi ennen tiedonsiirtoa Euroopan unionin jäsenmaissa ja ETA-sopimuksen piiriin kuuluvissa maissa. Google käyttää meidän toimeksi annostamme näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttötapoja, luodakseen raportteja verkkosivustojen käytöstä sekä tarjotakseen meille muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Google Analyticsin selaimeltasi lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit estää evästeiden tallentamisen vastaavalla selainsovelluksesi asetuksella. Lisäksi voit estää Googlelta evästeen avulla luotujen tietojen (kuten IP-osoitteen) keräämisen ja näiden tietojen käsittelyn lataamalla ja asentamalla selainliitännäisen seuraavasta linkistä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Vaihtoehtoisten liitännäisten tai kaikkien evästeiden poistaminen käytöstä selaimen asetuksissa estää myös käyttöaktiviteettiesi analysoinnin.

Vaihtoehtoisesti voit estää Googlea käyttämästä tietojasi seuraavan linkin avulla. Linkin avulla asennetaan Opt-Out-eväste, joka estää tietojesi keräämisen jatkossa vieraillessasi verkkosivustollamme: Poista Google Analytics käytöstä.

Huomio: Jos poistat evästeitä, samalla myös Opt-Out-eväste poistetaan, joten se tulee halutessasi aktivoida uudelleen.

Palveluntarjoaja on Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.

Lisätietoja Google Inc.:n tietosuojasta saat osoitteesta: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Oheispalvelut

Luodaksemme ja ylläpitääksemme verkkosivustoamme sekä voidaksemme tarjota erilaisia lisätoimintoja, käytämme seuraavia ulkoisia palveluita.

Kaikki jäljempänä mainitut palvelut voidaan poistaa käytöstä selaimessa erityisten liitännäisten avulla tai konkreettisemmin estämällä tarvittavan yhteyden kyseisiin palvelimiin. Huomioi kuitenkin, että näiden työkalujen käyttö voi hankaloittaa eri toimintojen käyttöystävällistä toimivuutta – monet toiminnot eivät tällöin enää toimi odotetulla tavalla.

YouTube

Joissakin verkkosivustomme osissa on myös kanavamme YouTube-videoita. Käytännössä verkkosivustollamme olevat YouTube-videot ovat laajennettujen tietosuoja-asetuksien alaisia (YouTuben sisäinen toiminto), jolloin YouTube ei välitä evästeitä selaimeesi, eikä YouTube näin ollen tallenna sinua koskeva tietoja. Tämä pätee kuitenkin vain silloin, kun et katsele videoita. Riippumatta siitä, katsotko videoita vai et, IP-osoitteesi välittyy YouTubelle ja Googlen DoubleClick-mainosverkkoon. Jos olet kirjautunut verkkosivustollamme vierailun aikana samanaikaisesti myös YouTubeen ja sinulla on asiakastili, voi YouTube mahdollisesti liittää vierailusi verkkosivustollamme sinun käyttöaktiviteettiesi kesken. Huomautamme, että verkkosivustomme palveluntarjoajana me emme saa tietoja välitettyjen tietojen sisällöstä tai niiden käytöstä YouTuben toimesta, eikä meillä ole mahdollisuutta rajoittaa tietojen välittämistä YouTubeen ja tämän kumppaneille.

Ylläpitäjä on YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Lisätietoja YouTube Inc.:n tietosuojasta saat osoitteesta: https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en.

Sosiaalisen median linkit

Verkkosivustollamme on kyseisillä logoilla varustettuja linkkejä eri sosiaalisen median sivustoille. Nämä eivät ole sosiaalisen median liitännäisiä, vaan kyse on ainoastaan tarjontamme linkittämisestä näihin medioihin. Kun napsautat jotakin näistä linkeistä, IP-osoitteesi välitetään pääsääntöisesti eri alustojen ylläpitäjille. Jos otat käyttöön jonkin näistä palveluista ja olet kirjautunut erityiselle tilillesi, voi sosiaalisen median ylläpitäjä tietyissä tapauksessa myös määrittää selailukäyttäytymisesi. IP-osoitteesi välittäminen vierailemiesi verkkosivustojen ylläpitäjille on teknisesti välttämätöntä ja koskee kaikkia verkkosivustoja.

Tällä hetkellä sivustoltamme on linkit Facebook-, Twitter-, Xing-, LinkedIn-, Instagram- ja Google+ -tileillemme.

Sosiaalisen median liitännäiset

Käytämme tällä hetkellä seuraavia sosiaalisen median liitännäisiä:

Facebook-liitännäiset

Verkkosivustollemme on integroitu sosiaalisen verkoston Facebookin liitännäisiä. Facebook-liitännäiset tunnistaa sivulla olevasta Facebook-logosta tai Tykkää-painikkeesta. Yhteenvedon Facebook-liitännäisistä löydät tästä: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Kun vierailet sivustollamme, liitännäisen kautta luodaan suora yhteys selaimesi ja Facebook-palvelimen välille. Facebook saa tällöin tiedon, että IP-osoitteestasi on vierailtu verkkosivustollamme. Kun napsautat Facebookin tykkään-painiketta, tykkään-sivua tai jaa-painiketta ollessasi kirjautuneena Facebook-tilillesi, voit linkittää (Facebook-)verkkosivustomme sisältöä omaan Facebook-profiiliisi ja/tai jakaa muille Facebook-käyttäjille. Näin Facebook voi yhdistää verkkosivustollamme kävijän tämän Facebook-käyttäjätiliin. Lisäksi Facebook voi tallentaa muita evästeitä selaimeesi. Huomautamme, että verkkosivustomme palveluntarjoajana emme saa tietoja välitettävien tietojen sisällöstä tai niiden käytöstä Facebookin toimesta. Ellet halua, että Facebook voi yhdistää käyntisi verkkosivustollamme Facebook-tiliisi, kirjaudu ensin ulos Facebookista.

Palveluntarjoaja on Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California, 94025, USA.

Lisätietoja Facebookin Inc.:n tietosuojasta saat osoitteesta: https://www.facebook.com/about/privacy/

Google +1

Verkkosivustollemme on integroitu sosiaalisen verkoston Google +1:n liitännäisiä.

Tietojen kerääminen ja välittäminen: Google+1-painikkeen avulla voit julkaista tietoja maailmanlaajuisesti. Google+1-painikkeella käyttäjät saavat personoituja sisältöjä Googlelta ja kumppaneiltamme. Google tallentaa tiedon, että olet antanut +1 jollekin sisällölle sekä myös tiedon sivuista, joilla olet vieraillut antaessasi +1 merkinnän. Merkitsemäsi +1 sisällöt voidaan näyttää vinkkinä profiilinimesi ja valokuvasi yhteydessä Google-palveluissa, kuten hakutuloksissa tai Google-profiilissasi tai muissa Internetin verkkosivustojen kohdissa ja ilmoituksissa. Google tallentaa tietoja +1-aktiviteeteistasi voidakseen parantaa Google-palveluja sinua ja muita käyttäjiä varten.

Kerättyjen tietojen käyttö: Edellä mainittujen käyttötarkoitusten ohella antamiasi tietoja käytetään voimassa olevien Googlen tietosuojamääritysten mukaisesti. Google julkaisee mahdollisesti koottuja tilastoja käyttäjän +1-aktiviteeteista ja/tai antaa nämä edelleen käyttäjälle ja yhteistyökumppaneille, kuten julkaisijalle, mainostajille tai liitetyille verkkosivustoille.

Palveluntarjoaja on Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.

Lisätietoja Google Inc.:n tietosuojasta saat osoitteesta: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Instagram

Verkkosivustollemme on integroitu sosiaalisen verkoston Instagramin liitännäisiä. Liitännäiset tunnistaa Instagram-logosta (esimerkiksi Instagram-kameran näköisestä logosta). Nämä toiminnot tarjoaa Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Kun avaat sivustomme yksittäisen sivun, joka sisältää kyseisen liitännäisen, selaimellasi on suora yhteys Instagram-palvelimiin. Instagram saa näin tiedon siitä, että verkkosivumme on avattu selaimeltasi, myös siinä tapauksessa, ettei sinulla ole Instagram-profiilia tai et ole juuri sillä hetkellä kirjautuneena Instagram-palveluun. Nämä tiedot (IP-osoitteesi mukaan lukien) välitetään suoraan selaimestasi Instagramin palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Jos olet kirjautuneena Instagramiin, Instagram voi yhdistää verkkosivustollamme kävijän tämän Instagram-käyttäjätiliin. Jos käytät liitännäisiä, painat esimerkiksi Instagram-painiketta, myös nämä tiedot välitetään suoraan Instagramin palvelimelle ja tallennetaan sinne. Tiedot julkaistaan lisäksi Instagram-tililläsi ja näytetään siellä kontakteillesi. Löydät tietojen käyttötarkoituksen, laajuuden, Instagramin tietojen käyttö- ja käsittelytavan ja näihin liittyvät käyttöoikeudet sekä yksityisyydensuojaa koskevat asetusvaihtoehdot Instagramin tietosuojaselosteesta. https://help.instagram.com/155833707900388/

Jos et halua, että Instagram yhdistää verkkosivustollamme käynnin yhteydessä kerättyjä tietoja välittömästi Instagram-tiliisi, sinun täytyy kirjautua ennen verkkosivustollemme tuloa ulos Instagramista. Voit myös estää täysin Instagram-liitännäisten lataamisen selaimesi Add-On-lisäosilla, kuten niin sanotuilla Script Blocker -estoilla.

Twitter

Verkkosivustollemme on integroitu sosiaalisen verkoston Twitterin liitännäisiä. Käyttämällä Twitteriä ja sen Uudelleentwiittaa-toimintoa vierailemasi verkkosivustot liitetään Twitter-tiliisi ja ne näkyvät muille käyttäjille. Tällöin Twitteriin välitetään myös tietoja. Huomautamme, että verkkosivustomme palveluntarjoajana emme saa tietoja välitettyjen tietojen sisällöstä tai niiden käytöstä Twitterin toimesta. Voit muuttaa tietosuoja-asetuksiasi Twitterissä tilisi asetuksissa kohdassa http://twitter.com/account/settings.

Nämä toiminnot tarjoaa Twitter Inc., Twitter, Inc. 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA.

Lisätietoja Twitterin tietosuojaselosteesta saat osoitteesta http://twitter.com/privacy

LinkedIn

Verkkosivustollemme on integroitu LinkedIn-verkoston toimintoja. Aina, kun avaat verkkosivustomme sivun, joka sisältää LinkedIn-toimintoja, muodostetaan yhteys LinkedInin palvelimiin. LinkedIn saa näin tiedon, että IP-osoitteestasi on vierailtu verkkosivustollamme. Jos napsautat LinkedInin Jaa-painiketta ja olet kirjautuneena LinkedIn-tilillesi, LinkedIn voi yhdistää vierailusi verkkosivustollamme käyttäjätiliisi. Huomautamme, että verkkosivustomme palveluntarjoajana emme saa tietoja välitettyjen tietojen sisällöstä tai niiden käytöstä LinkedInin toimesta.

Palveluntarjoaja on LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA.

Lisätietoja LinkedInin tietosuojaselosteesta saat osoitteesta: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

XING (Jaa-painike)

Verkkosivustollemme on integroitu XING-verkoston toimintoja. Aina, kun avaat verkkosivustomme sivun, joka sisältää Xing-toimintoja, muodostetaan yhteys Xingin palvelimiin. Tietääksemme tässä yhteydessä ei tallenneta henkilötietoja. IP-osoitettasi ei tallenneta eikä käyttötapojasi analysoida.

Palveluntarjoaja on XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Germany.

Lisätietoja Xingin Jaa-painikkeesta saat Xingin tietosuojasta osoitteesta: https://www.xing.com/app/share?op=data_protection

YouTube

Verkkosivustollamme käytetään liitännäisiä tai muita tapoja YouTube-videoalustaan yhdistämiseen. Jos vierailet jollakin sivullamme, jolla on YouTube-liitännäinen tai jollakin muulla sivulla, jolla on YouTube-yhteys, muodostuu yhteys YouTuben palvelimiin. YouTuben ylläpitäjälle ilmoitetaan tällöin, millä verkkosivuillamme olet vieraillut.

Jos olet samanaikaisesti kirjautuneena YouTubeen, YouTuben ylläpitäjä saa enemmän tietoja selailutottumuksistasi. Jos et halua näin tapahtuvan, kirjaudu ensin ulos YouTubesta. Huomautamme, että verkkosivustomme palveluntarjoajana emme saa tietoja välitettyjen tietojen sisällöstä tai niiden käytöstä YouTuben toimesta.

Palveluntarjoaja on YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Lisätietoja YouTube Inc.:n tietosuojasta saat osoitteesta: https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en

Verkkonäkyvyys sosiaalisessa mediassa

Ylläpidämme verkkonäkyvyyttä sosiaalisissa verkostoissa ja eri alustoilla (esim. Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google+, Xing). Tietojen käsittelystä, mukaan lukien Facebook ja oletettavasti myös kaikki muut sosiaaliset verkostot ja alustat, vastaavat kunkin verkoston tai alustan ylläpitäjä sekä TIMOCOM yhdessä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kommentoida postauksiamme, antaa palautetta tai ottaa meihin yhteyttä sosiaalisten medioiden kautta.

Kommenteillesi ei ole periaatteessa määritelty mitään tiettyä tallennusaikaa. Voit myös itse milloin tahansa poistaa kommenttisi Facebook-sivultamme tai muilta alustoilta.

Ylläpidämme Facebook-sivuamme ja kaikkia muita sosiaalisia verkostoja ja alustoja oman etumme ja kaikkien käyttäjien etujen mukaisesti, jotta nämä voivat käyttää alustojamme, yleisen DSGVO tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan f) alakohdan mukaisesti. Jos palveluntarjoaja kysyy käyttäjältä suostumusta tietojen käsittelyyn, käsittelyn lakisääteinen peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan a) alakohta.

Huomautamme, että tällöin käyttäjän tietoja voidaan käsitellä Euroopan unionin ulkopuolella. Tästä voi aiheutua käyttäjälle riskejä, sillä ns. käyttäjän oikeuksien toteutumisen valvonta voi vaikeutua.

Facebook ja muut alustat tallentavat tietojasi käyttäjäprofiilien muodossa ja käyttävät niitä mainonta- ja markkinatutkimustarkoituksiin ja/tai heidän verkkosivustojensa räätälöintiin. Tällaista analysointia tapahtuu erityisesti (myös sisään kirjautumattomille käyttäjille) räätälöidyn mainonnan tuottamiseen ja tiedottamiseen sosiaalisen verkoston muille jäsenille toiminnoistasi verkkosivustollamme. Käyttäjäprofiilien muodostamisen voi estää, jolloin tästä tulee ilmoittaa Facebookille, ks. Facebookin tietosuojalauseke.

Sinulla on meitä ja Facebook Ireland Ltd.:tä (Facebookia) ja kaikkia muita alustoja koskien seuraavat oikeudet sinua itseäsi koskevien henkilötietojen suhteen:

  • oikeus saada tietoa,
  • oikeus korjata tai poistaa tietoja,
  • oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä,
  • oikeus tietojen siirtoon,
  • oikeus tehdä valitus tietosuojan valvontaviranomaiselle.

Kunkin käsittelyn ja estomahdollisuuksien tarkan kuvauksen (Opt-Out) osalta suosittelemme tutustumaan jäljempänä linkitettyihin palveluntarjoajan tietoihin.
Useimmiten on kuitenkin järkevää ottaa suoraan yhteyttä Facebook Ireland Ltd.:hen tai muihin alustoihin, sillä meillä ei ole kaikkia tietoja saatavilla, emmekä myöskään voi vaikuttaa kaikkeen Facebookin ja muiden vastaavien medioiden suorittamaan tietojen käsittelyyn. Tuemme sinua kuitenkin mielellämme koskien oikeussuojaasi liittyen Facebook- tai muihin linkityksiin.

Käyttöpohjainen verkkomarkkinointi

Facebookin uudelleenmarkkinointi / jälkikohdistus

Lisäksi tällä sivustolla käytetään sosiaalisen median Facebookin Custom Audiences palvelua (Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA). Tämä Facebook-pikseli kirjaa sinut anonyymisti sivustomme vierailijaksi. Ollessasi kirjautunut Facebookiin, voimme käyttää tätä tietoa tarjotaksemme kohderyhmälle tarkoitettuja mainoksia Facebookissa. Me, tämän verkkosivuston ylläpitäjänä, emme vastaanota mitään henkilökohtaista tietoa sinun Facebook-vierailuistasi tai tietoihisi liittyen. Lisätietoja aiheesta saat Facebookin tietosuojaselosteesta osoitteesta https://www.facebook.com/about/privacy/. Verkkosivustollamme kävijänä voit poistaa käytöstä Facebook Custom Audiences -toiminnon tästä.

LinkedIn

Käytämme verkkosivustollamme LinkedIn-alustan analyysi- ja Conversion Tracking -teknologiaa. Tällä LinkedInin teknologialla voimme tarjota sinulle kohdistettua, kiinnostuksen kohteisiisi perustuvaa mainontaa. Lisäksi saamme LinkedInin keräämiä ja anonyymeja raportteja mainosaktiviteeteista ja tiedoista koskien vuorovaikutustasi verkkosivustomme kesken. Lisätietoja LinkedInin tietosuojasta saat osoitteesta: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. Voit estää LinkedInin suorittaman käyttäjän käyttötapojen analysoinnin ja mielenkiinnon kohteisiin perustuvat suositukset (Opt-Out); napsauttamalla painiketta ”Opt-Out on LinkedIn” (LinkedIn-jäsenille) tai ”Opt-out” (muille käyttäjille) seuraavasta linkistä: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out,

WebProspector

Tällä verkkosivustolla kerätään ja tallennetaan tietoja yrityksestä kiinnostuneista markkinointitarkoituksiin WebProspector GmbH:n (www.webprospector.de) tekniikoiden avulla. WebProspector-teknologia suorittaa näiden tietojen pohjalta osoitteen määrityksen, kuitenkin vain siinä tapauksessa, että voidaan varmistaa vierailijan olevan yritys eikä yksittäinen henkilö. WebProspector-teknologia voi lisäksi välittää muita kiinnostuksen heräämisestä kertovia tunnusmerkkejä. Lisäksi WebProspector-teknologia asettaa evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti sivustovierailijan verkkoselaimen välimuistiin. Evästeet mahdollistavat verkkoselaimen uudelleentunnistamisen. Tietojen keräämisen ja tallentamisen voi milloin tahansa kieltää tulevan ajan osalta osoitteessa https://exclusion.unified-tracking.com/exclusion?cid=a1008b4df008ff5014d56f6b490e51cb.

Henkilötietojen käsittely EU- ja ETA-maiden ulkopuolella

Henkilötietojasi ei käsitellä Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen maiden ulkopuolisissa maissa, poikkeuksena seuraavat sosiaalisen median sovellukset: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ja Google+.

Tietojen käsittelyn oikeudelliset perusteet

Tässä yhteenveto tietosuojaa koskevista oikeusperusteista, joita sovelletaan tietojesi käsittelyssä.

Informatiivinen käyttö

Selaimen meille automaattisesti antamia tietoja käsitellään etumme mukaisesti voidaksemme ylipäätään asettaa verkkosivustomme nähtävillesi.

  • Yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan f) alakohta

Yhteydenottolomake ja rekisteröinti

Tietojen käsittely on tarpeen, jotta voidaan täyttää edellytykset koskien sopimusta, jonka osapuoli kyseinen henkilö on, tai suorittaa sopimuksen solmimista edeltäviä toimenpiteitä, jotka perustuvat kyseisen henkilön pyyntöön.

  • Yleisen tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. kohdan b) alakohta

Uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaus tapahtuu henkilökohtaisen suostumuksesi pohjalta.

  • Yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan a) alakohta

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ja lopettaa uutiskirjeen tilauksen.

Verkkoanalyysi, käyttöperusteinen verkkomarkkinointi ja ulkoisten palvelujen liittäminen

Mainontaa, markkinatutkimusta tai verkkosivustojen räätälöintiä varten analysoimme sivustollamme vierailevien käyttöaktiviteetteja etujemme mukaisesti.

  • Yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan f) alakohta

Tämä oikeusperusta koskee palveluja Google Analytics, eTracker, Google AdWords, Bing Ads, Facebook Remarketing/ Retargeting, LinkedIn-Analyse, WebProspektor (käyttöpohjainen verkkomarkkinointi).

Verkkonäkyvyys sosiaalisessa mediassa

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään käyttäjän tietoja koskevien oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi ja käyttäjien kanssa käytävän vuorovaikutuksen pohjalta yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan f) alakohdan mukaisesti. Jos kyseisen palvelun palveluntarjoaja pyytää käyttäjiltä suostumuksen tietojen käsittelyyn (suostumus annetaan esimerkiksi valitsemalla tietty valintaruutu tai vahvistamalla painikkeella), käsittelyn oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan a) alakohta, 7. artikla.

Oikeutesi: Tiedonsaanti, oikaisu, poisto, rajoittaminen

Sinulla on oikeus, milloin tahansa saada maksutta tietoa koskien henkilötietojesi tallennusta, pyytää poistamista sekä oikeus tietojen oikaisuun tai käsittelyn rajoittamiseen. Voit myös estää käsittelyn ja sinulla on oikeus tietojen siirtoon, mikäli tietosuojan edellytykset täyttyvät. Jos sinulla on kysyttävää oikeuksistasi, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä meihin tai sähköpostitse ulkopuoliseen tietosuojavaltuutettuumme (katso yhteystiedot edeltä).

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus vastuulliselle valvontaviranomaiselle. Vastuullinen viranomainen on Nordrhein-Westfalenin valtuutettu tietosuojan ja tiedonvälitysvapauden edustaja: https://www.ldi.nrw.de/metanavi_Kontakt/

Jos olet antanut meille luvan tiettyyn tietojenkäsittelyyn, voit peruuttaa sen milloin tahansa. Pääsääntöisesti tarvitsemme suostumuksen vain erityistapauksissa, kuten esim. uutiskirjeen lähettämistä varten.

Tietoturva

Käytämme lisäksi teknisiä ja organisatorisia turvatoimia, kertyvien tai kerättyjen henkilötietojen suojaamiseksi erityisesti tahattomalta tai tahalliselta manipuloinnilta, kadottamiselta, tuhoamiselta tai pääsyltä valtuuttamattomien henkilöiden käsiin. Turvatoimiamme parannetaan jatkuvasti teknoloogisen kehityksen myötä.

Yhteydenottolomakkeissa annettujen henkilötietojen siirrossa käytämme SSL-salaustekniikkaa (https) estääksemme tietojen pääsyn valtuuttamattomien kolmansien osapuolten käsiin.

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.