TIMOCOM Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.
Tee valmistumisestasi hyvä startti työmaailmaan

Tee valmistumisestasi hyvä startti työmaailmaan

Koululaisille

Koulun päätyttyä suoraan työelämään. Tuemme sinua jännittävällä matkallasi työelämään ja huolehdimme siitä, että saat tarvittavan ammattitaidon ja henkilökohtaiset taidot koulutustasi varten. Tämän lisäksi mielestämme on olennaisen tärkeää, että voit hyvin työssäsi ja voit jatkaa kehittymistäsi. Tämä tarkoittaa seuraavaa: opintoneuvojasi ja tukitiimiläisesi ovat aina tukenasi, jotta pääset tiimityöskentelyn osalliseksi heti alusta lähtien.

Tästä löydät kaikki avoimet oppisopimustyöpaikat. Tutustu tarjontaan! Jos meillä ei ole yhtään oppisopimuspaikkaa avoimena, mikään ei estä sinua hakemasta siltikin. -Arvostamme aloitekykyä!

Vapaat oppisopimuskoulutukset Hae oma-aloitteisesti

Sinun kehittymismahdollisuutesi­

Menestysraportti: Oppisopimuskoulutuksesta vakituiseksi työntekijäksi ohjelmistokehittäjänä

Menestysraportti: oppisopimuskoulutuksesta vakituiseksi työntekijäksi ohjelmistokehittäjänä

Marcel Norres läpäisi lyhennetyn koulutusjakson opinnot ohjelmistokehittäjäksi yrityksessämme. Nyt hän on päässyt vielä pidemmälle ja opiskelee suosittua Bachelor of Science -linjaa. Samanaikaisesti hän työskentelee osa-aikaisena ohjelmistokehittäjänä IT-osastollamme. "Koskaan ei ole täysin oppinut. Siitä syystä koin, että on tärkeää pysyä kehityksessä mukana harjoittelujaksoni jälkeen ja jatkaa ammatillisia opintojani. Erityisen iloinen olen siitä henkilökohtaisesta ja taloudellisesta tuesta, jota olen saanut TIMOCOMilta."

Yliopisto-opiskelijoille, oppisopimustyöntekijöille ja työharjoittelijoille

Onko sinulla vielä tutkinto kesken ja etsit käytännön työkokemusta tai oletko juuri valmistunut? Hae meille töihin! Etsimme yksilöitä, emme valmista uraa. TIMOCOMilla saat uusia jännittäviä haasteita ja arvokasta työkokemusta, jonka voit lisätä CV:n meriittilistaasi. Olemme iloisia kehityksestäsi yhdessä yrityksen kanssa.

Etsimme seuraavilta linjoilta yliopistolta/ ammattikorkeasta vastavalmistuneita tai vastaavan koulutuksen omaavia ohjelmistokehitykseen:

  • Tietotekniikka tai taloustieteen tietotekniikka
  • Matematiikka
  • Kauppatiede (esimerkiksi liiketalouden, henkilöstöhallinnon, taloushallinon tai event management-linjat)

Jos joku tietty työtehtävä vaatii tietyn tutkinnon tai tietyn pätevyyden, löydät kaikki tarvittavat tiedot avoimen työpaikan kuvauksesta.

Jos meillä ei ole yhtään harjoittelijan tai oppisopimustyöntekijän paikkaa avoimena, mikään ei estä sinua hakemasta siltikin. -Arvostamme aloitekykyä!

Vapaat työpaikat opiskelijoille Hae omasta aloitteesta

Sinun kehittymismahdollisuutesi­

Menestystarina: Harjoittelijasta projektipäälliköksi

Menestystarina: harjoittelijasta projektipäälliköksi

Jana Schmilewski aloitti harjoittelijana TIMOCOMilla viimeisteltyään tutkintonsa kauppatieteiden kandidaattina. Nyt hän työskentelee projektipäällikkönä markkinointiosastollamme ja opiskelee osa-aikaisesti maisterintutkintoa pääaineenaan markkinointi & viestintä. Hän pystyy hyödyntämään tutkintonsa oppeja suoraan työssään. "Tutkinto oli todella hyödyllinen, kun aloitin työt. Harjoittelun jälkeen olin varma, että halusin jäädä töihin TIMOCOMille ja että haluan samalla tehdä myös maisterin tutkinnon. Olen todella iloinen, että työnantajani on antanut minulle mahdollisuuden ja tukenut minua henkilökohtaisessa ja ammatillisessa kehityksessäni."

Sinun kehittymismahdollisuutesi­

IHK-Magazin (teollisuus ja kauppakamarin tiedotelehti) 11-2016 TIMOCOMista (liite)

Teemme paljon kollegoidemme hyväksi – tämän ovat huomanneet yrityksen ulkopuolisetkin. Esimerkiksi IHK- teollisuus ja kauppakamarin tiedotelehti julkaisi artikkelin, jonka motto on: "Työntekijät suosivat työnantajia, jotka huomioivat työntekijöidensä tarpeet". Artikkelissa käsiteltiin kehitys- ja koulutuksen rahoitusmahdollisuuksia TIMOCOMilla. Jana, Vanessa, Marcel ja Stefan ovat vain muutama lukuisista esimerkkitapauksista. Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa aloita urasi TIMOCOMilla ja lähetä hakemuksesi nyt!

Lataa artikkeli (PDF, 530kt)

Saksalaisten työntekijöiden suosittelema

TOP Company

Lue millainen maine TIMOCOMilla on työnantajana Saksassa.

kununu – TOP Company – työnantajalaatusertifikaatti
kununu – OPEN Company – työnantajalaatusertifikaatti

Reilu yritys

Olemme reilu yritys, koska...

Olemme reilu yritys

... maksamme työstä reilua ja suoritusperusteista palkkaa - edistämme ja arvostamme työntekijöitämme. Tämä on helppoa huomata esimerkiksi siitä, että myös harjoittelijat ja oppisopimustyöntekijät saavat vastuullisia työprojekteja ja heillä on mahdollisuus saada vakituinen työpaikka yrityksessämme. Investoimme työntekijöidemme luovuuteen ja tästä syystä omistajiemme johtama yrityksemme tukee, kunnioittaa ja arvostaa työntekijöiden omia ideoita. Tuemme aktiivisesti työn ja vapaa-ajan balanssin saavuttamista mm. tarjoamalla liukuvan työajan ja ylityövapaita.

Tapahtumakalenteri

Haluatko tutustua TIMOCOMiin? Odotamme yhteydenottoasi mielenkiinnolla. Me TIMOCOMilla panostamme suoriin ja henkilökohtaisiin kontakteihin miellyttävässä ympäristössä.
Tästä syystä tapaamme mielellämme sinut seuraavissa tapahtumissa – paikan päällä ja kasvotusten.

Tapahtuma ajankohta postitoimipaikka tyyppi
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath tapahtuma

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.