TIMOCOM Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.
Olemme tyytyväisiä, kun sinäkin olet tyytyväinen

Olemme tyytyväisiä, kun sinäkin olet tyytyväinen

Tarjoamme kasvavassa yrityksessämme työntekijöillemme mahdollisuuden vaikuttaa merkittävästi yrityksen kehitykseen, mikä edistää myös työntekijöidemme omaa kehitystä. Palkitsemme korkean työpanoksen, motivaation ja työvalmiuden tarjoamalla ammatillisia lisäkoulutuksia ja etenemismahdollisuuksia. Arvostamme työntekijöitämme niin omana persoonanaan kuin myös heidän ammatillista osaamistaan. Olemme luotettava työnantaja. Tarjoamme työympäristön, joka antaa palautetta ja jossa saa myös tehdä virheitä oppiaksemme niistä. Työilmapiirimme on positiivinen ja monivivahteinen: erilaiset kulttuurit, taustat ja kokemukset luovat värikkään mosaiikin, johon mahtuu monenlaisia näkemyksiä ja yhdessä ne muodostavat toimivan harmonian.

Positiivinen työilmapiiri

Työskentelemme jatkuvasti luodaksemme työympäristön, jossa jokainen työntekijä tulee mielellään töihin, viihtyy ja voi kehittää kykyjänsä.

Jatkokoulutus

Haluamme tukea ja kannustaa lahjakkaita. Tästä syystä jokainen osasto arvostaa erityisesti henkilökohtaisia ja ammatillisia jatkokoulutusmahdollisuuksia, joko henkilökohtaisen valmennuksen, päivä/viikkoseminaarien tai kokonaisten ammattiopintojen muodossa.

Lisäedut

Huomiseen kannattaa varautua jo tänään! Yrityksemme tarjoaa säästäjän bonuksen ja yrityseläke-edun. Tämän lisäksi tarjoamme sähkölasku-apurahan, lomarahan sekä alennusta tunnetuista tuotteista ja palveluista.

Työ- ja vapaa-ajan balanssi

Sopiiko liukuva työaika, työskentely etänä ja kotitoimistolta käsin työnkuvaasi? Siinä tapauksessa on mahdollista sovittaa työrutiinit yhteen arjen tarpeiden kanssa.

Terveyshuolto

Työntekijöidemme terveys ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita ja siksi tarjoamme monipuolisia terveysaloitteita ja after-work -tapahtumia jokaisen makuun.

Modernit työvälineet

Tien päällä, sijainnista riippumatta ja tapahtumien keskipisteessä kannettavan tietokoneen ‐ tai työtehtävästäsi riippuen, yrityksen puhelimen välityksellä ‐ pysyt aina ajan tasalla kaikista tärkeistä asioista.

Yrityksen omat tapahtumat

TIMOCOMin BarCamp-, Oktoberfest- ja karnevaalitapahtumissa sekä jokavuotisilla kesäjuhlilla‐vietämme aikaa yhdessä ja juhlimme yrityksen menestyksekästä tulosta rennossa ilmapiirissä.

Maksuton pysäköinti

Sinun ei tarvitse käyttää tunteja etsiäksesi vapaata pysäköintipaikkaa, sillä voit vain parkkeerata yrityksen omalle parkkipaikalle.

Oma ruokala

Annosvalikoima tuoreista aineksista, rento ruokatauko työkavereiden kesken, viihtyisä ilmapiiri ja houkutteleva kattoterassi ‐ on ihan tavallinen lounas "Timo's Esszimmer"-kanttiinissa.

Kiinteä hinta juomille

Voit juoda niin paljon vettä kuin mieli tekee. Sama pätee luonnollisesti myös kahvin ja teen ystäviin, jotka voivat käydä täyttämässä tee- ja kahvikuppinsa milloin tahansa yhdestä monista automaateistamme.

Alennusta joukkoliikenteen kuukausilipusta

Kuljetko mieluummin bussilla tai junalla? TIMOCOMin työntekijät saavat alennusta kuukausilipusta. Näin työmatkasi on edullinen ja miellyttävä.

Rentoutumistilat

Värikkäät säkkituolit, modernit idea-nurkkaukset ja lähellä sijaitseva Neandertal-laakso kutsuvat sinut rentoutumaan. Ja jos vilkaiset tarkemmin, huomaat että täällä yksi jos toinenkin on jo saanut loistavia ideoita.

Ja nyt on sinun vuorosi.

Tutustu itse TIMOCOMin ilmapiiriin:

Saksalaisten työntekijöiden suosittelema

TOP yritys

Lue millainen maine TIMOCOMilla on työnantajana Saksassa.

kununu – TOP Company – työnantajalaatusertifikaatti
kununu – OPEN Company –  työnantajalaatusertifikaatti

Reilu yritys

Olemme reilu yritys, koska...

Olemme reilu yritys

... maksamme työstä reilua ja suoritusperusteista palkkaa - edistämme ja arvostamme työntekijöitämme. Tämä on helppoa huomata esimerkiksi siitä, että myös harjoittelijat ja oppisopimustyöntekijät saavat vastuullisia työprojekteja ja heillä on mahdollisuus saada vakituinen työpaikka yrityksessämme. Investoimme työntekijöidemme luovuuteen ja tästä syystä omistajiemme johtama yrityksemme tukee, kunnioittaa ja arvostaa työntekijöiden omia ideoita. Tuemme aktiivisesti työn ja vapaa-ajan balanssin saavuttamista mm. tarjoamalla liukuvan työajan ja ylityövapaita.

Tapahtumakalenteri

Haluatko tutustua TIMOCOMiin? Odotamme yhteydenottoasi mielenkiinnolla. Me TIMOCOMilla panostamme suoriin ja henkilökohtaisiin kontakteihin miellyttävässä ympäristössä.
Tästä syystä tapaamme mielellämme sinut seuraavissa tapahtumissa – paikan päällä ja kasvotusten.

Tapahtuma ajankohta postitoimipaikka tyyppi
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath tapahtuma

TIMOCOM sosiaalisessa mediassa

Facebook Logo
Instagram Logo
LinkedIn Logo

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.