TIMOCOM Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.
TIMOCOMin osastojen monivivahteisuus

TIMOCOMin osastojen monivivahteisuus

Ammattilaisena, nuorena ammattilaisena, yliopistosta vastavalmistuneena tai jo vähän työkokemusta omaavana hakijana sinulla on mahdollisuus tulla meille töihin eri osastoille. Etsimme usein uusia työntekijöitä eri yrityksemme toiminta-aloille. Tarkista tästä mille toimialoille haemme ja mitä jännittävä uusia haasteita meillä on tarjolla.

TIMOCOMin työsektori – liiketoimintayksikkö IT

IT

Täyden palvelun IT-kehitysosastollamme hallinnoimme kaikkia kehitysprosesseja ja koko tuotevalikoimaa sen kaikissa tuotekehitysvaiheissa itse: Strategiset konseptit, ammattitaitoista suunnittelua, teknistä arkkitehtuuria, tietotekniikan toteutukset, laaduntarkkailu, myynti ja kestävän kehityksen tukipalvelut. Meillä ei kehitys lopu siihen, että sovellus lanseerataan markkinoille.
– Seuraamme järjestelmän menestystä, analysoimme markkinoita ja keräämme asiakaspalautetta voidaksemme toimittaa asiakkaillemme tarkalleen juuri sitä mitä meiltä odotetaankin. Edustamme kaikkia IT–alan osasektoreita – mikä tekee päivittäisestä työskentelystämme mielenkiintoista.

Avoimet IT-sektorin työpaikat
Philipp Schmidt, TIMOCOMin Product Manager

"Me TIMOCOMilla emme työskentele minkä tahansa sovellusten parissa. Työskentelemme laajentaaksemme Euroopan logistiikkaa. Tuotantopäällikkönä tämä on minun ja yhtälailla kaikkien kollegoideni tavoite. Ja olen varma, että saavutamme tämän tavoitteen yhdessä."

Philipp Schmidt, Portfolio Manager
TIMOCOMin avoimet työpaikat – Markkinointiosasto

Markkinointi

Viestinnän ammattilaisina olemme vastuussa TIMOCOMin brändin strategisesta ja operatiivisesta markkinoinnista sekä yrityksen sisäisesti että ulkomaailmalle. Varmistaaksemme, että yritys ja sovelluksemme tulevat tunnetuksi kaikkialla Euroopassa ja kaikille kohderyhmille, on suuri haaste, joka motivoi meitä joka päivä. Markkinoimme TIMOCOM-järjestelmäämme 44 Euroopan maassa 24 eurooppalaisella kielellä. Erityistä: kaikki asiantuntijat työskentelevät paikan päällä – viestintä, PR, design, sosiaalinen media, mediaostot, verkkokehitys ja projektinhallinta. Tämän lisäksi meillä on Country Management-osasto suurille kohderyhmillemme, joka vastaa maakohtaisista markkinointikampanjoista.

Avoimet työpaikat Marketing-osastolla
Christos Georgiadis, TIMOCOMin Manager Marketing Investment

"Mahtavin asia työssäni on ehdottomasti ihmiset! Nousen joka aamu ylös tukeakseni ystäviäni ja työkavereitani. Uskon todella, että luotettavuus ja ryhmähenki ovat olennaisen tärkeitä yrityksen toiminnalle. Rahaa voi ansaita missä tahansa, mutta aidosti tärkeää on se miksi ja kenen kanssa työskentelet."

Christos Georgiadis, Manager Marketing Investment
TIMOCOMin avoimet työpaikat – Business Unit Sales

Sales & Customer Success

Ilman asiakkaita ei synny tulosta. Tästä yksinkertaisesta syystä loimme huipputasoisen myyntitiimimme. He ovat kansainvälisen uusasiakashankintamme terävin kärki, mutta lisäksi he ovat kumppani johon järjestelmämme käyttäjät voivat luottaa. Customer Care, Pre- ja After Sales -osastomme huolehtivat siitä, että uudet asiakkaamme pysyvät tyytyväisinä neutraalin verkostomme jäseninä. Tämän lisäksi avainasiakaspalvelumme on logistiikka-alan suurasiakkaidemme tukena ja Trade & Industry -osastomme tuotannon ja kaupan alan yrityksien tukena. Tarjontamme kattaa myös telematiikka- ja TMS-kuljetustenhallintajärjestelmien rajapintoja, jotka yhdistävät järjestelmät optimaalisesti kaikkien kuljetusketjun osallisten kesken. Asiantuntijamme huolehtivat myös päivittäin kaikkien asiakkaiden ja potentiaalisten uus-asiakkaiden tarvittavasta käyttöturvallisuudesta.

Avoimet työpaikat Sales & Customer Success-osastolla
Sonja Erkelenz, TIMOCOMin Head of Customer Service & Sales Support

"On loistavaa seurata, kun joku asia toimii ja tiimimme työskentelee mielellään sen parissa. Lisäksi meillä on mahdollisuus vitsaillakin ja se on myös tärkeää, sillä me kaikki olemme ihmisiä eikä mitään robotteja. On hienoa katsella, kuinka jokaisella on omat menestyshetkensä ja on myös mahtavaa kun ihmiset ylittävät omat odotuksensa."

Sonja Erkelenz, Head of Customer Service & Sales Support
TIMOCOMin avoimet työpaikat – HR

HR - Human Resources

HR-puolella tavoitteemme on strategisena partnerina osallistua aktiivisesti yrityksen menestykseen. Toteutamme tätä visiota erityisesti keskittymällä toimintasektorin henkilöstöstrategiaan, yrityksen imagoon työnantajana, rekrytointiin ja lahjakkaiden jatkokoulutuksen kehittämiseen. Luomme lisäarvoa työntekijöillemme ja hakijoille vastaamalla parhaalla mahdollisella tavalla heidän toiveisiinsa ja kiinnostuksen kohteisiinsa.

Avoimet työpaikat Human Resources -osastolla
Tanja Freise, TIMOCOMin HR Development & Trainees

"Nautin todella siitä, että saan olla kaikkien työntekijöiden tukena ja minusta on ihanaa, kun näen että heidän on mukava tulla töihin ja että he viihtyvät työtehtäviensä parissa. Lisäksi on kiehtovaa työskennellä projektien parissa, jotka edistävät hyvinvointia ja työntekijöiden viihtyvyyttä entisestään. Lisäksi minusta on aina mielenkiintoista seurata kuinka yritys kasvaa ja kehittyy. Jokaisen työntekijän oma tarina tekee tästä työstä erityisen kiinnostavaa."

Tanja Freise, HR Development & Trainees
TIMOCOMin avoimet työpaikat – General Management

General Management

TIMOCOM on omistajien itse johtama keskikokoinen yritys, joka edistää perhearvoja korostavaa ilmapiiriä. Ei ole ollenkaan tavatonta, että omistajaperhe syö lounasta samassa pöydässä työntekijöidensä seurassa. On sanomattakin selvää, että tässä tiiviissä työympäristössä ennakoivat keskustelut ja päätökset kuuluvat päivittäiseen liiketoimintaan. Corporate Development -osasto tukee strategista kehitystä. Kaikkien tärkeiden yrityksen liiketoimintaprosessien lisäksi yritysjohdolle on erityisen tärkeää pystyä luomaan toimiva työilmapiiri, jossa kaikki työskentelevät mielellään.

Avoimet työpaikat General Management -osastolla
Sarah Pfennigwerth, TIMOCOMim Assistant to the Management Board

"Jokainen päivä on erilainen, joten työ ei koskaan ole tylsää. Yhteistyö monipuolisten tehtävien parissa ja monien eri osastojen kanssa antaa paljon. Olen varmasti aina yhteydessä melkein jokaiseen työntekijään kuluvan liikevuoden aikana. Mielestäni on kiehtovaa, että jokainen on niin erilainen, mutta samaan aikaan aivan jokainen on valmis myös auttamaan toista. Koen päivittäin niin pieniä kuin suuriakin menestyksen aiheita, jotka motivoivat minua työssäni."

Sarah Pfennigwerth, Assistant to the Management Board
TIMOCOMin avoimet työpaikat – Business Unit Finance

Finance

Finance -osastollamme on aina kysymys raha-asioista ja se pitää sisällään kirjanpidon, taloushallinnon, talousseurannan sekä riskinhallinnan. Talouspuolen päätehtävänä on tehdä kuukausittaiset ja vuosittaiset tilinpäätökset TIMOCOMin yrityksille. Sopimuslaskutus on toinen osastomme tärkeistä tehtävistä. Talousseuranta kehittää yrityssuunnitelmia ja laatii tärkeitä raportteja yritysjohdolle. Talousosasto ohjaa yrityksen likviditeettejä, seuraa riskinhallintaa arvioiden riskit sekä osastokohtaisesti että korporaatiotasolla ja hoitaa riskien minimoinnin.

Avoimet työpaikat Finance -osastolla
Vitus Falk, TIMOCOMin Controller

"Me huolehdimme kaikesta maksamiseen liittyvästä. Täällä työskentelyni aikana kollegoistani on tullut tärkeä osa elämääni. Tuemme kaikki toisiamme ja työskentelemme yhdessä löytääksemme luovia ratkaisuja. Vietämme usein jopa aikaa yhdessä myös töiden jälkeen. Ajan töihin hymy huulilla, koska tapaan siellä ystäviäni ja myös työ on mielenkiintoista."

Vitus Falk, Controller

TimoComilla voit saavuttaa jotain merkityksellistä.

Sonderdruck-TimCom-JavaMagazin-16-Stroh-Hermes

Esimerkki:
saksankielinen artikkeli "Apache Cassandra im Projekteinsatz“ Java Magazine-lehdessä, jonka ovat kirjoittaneet Java-kehittelijämme Martin Hermes ja Philip Stroh.

Lataa artikkeli (PDF, 6.6 mt)

Sonderdruck-TimCom-JavaMagazin-9-17-Stroh-Brinkmann

Esimerkki:
saksankielinen artikkeli „Pipeline as Code mit Jenkins 2 - Der Praxischeck“ Java Magazine -lehdessä, jonka ovat kirjoittaneet Java-kehittelijämme Hendrik Brinkmann ja Philip Stroh.

Lataa artikkeli (PDF, 1.8 mt)

Tapahtumakalenteri

Haluatko tutustua TIMOCOMiin? Odotamme yhteydenottoasi mielenkiinnolla. Me TIMOCOMilla panostamme suoriin ja henkilökohtaisiin kontakteihin miellyttävässä ympäristössä.
Tästä syystä tapaamme mielellämme sinut seuraavissa tapahtumissa – paikan päällä ja kasvotusten.

Tapahtuma ajankohta postitoimipaikka tyyppi
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath tapahtuma

Saksalaisten työntekijöiden suosittelema

TOP Yritys

Lue millainen maine TIMOCOMilla on työnantajana Saksassa.

kununu – TOP Company – työnantajalaatusertifikaatti
kununu – OPEN Company – työnantajalaatusertifikaatti
Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.