TimoCom Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.
Teollisuuden ja kaupan alalle – TC eBid®
”TimoComin tarkastamien palveluntarjoajien ansiosta kuormatavaramme saapuu luotettavasti perille.”

Nopeammat neuvottelut ja sopimuksien solmiminen, luotettava dokumentointi Yksinkertaista omaa liikeasioiden hoitoon liittyvää kommunikointia TimoComin Messengerillä!

Viestintävälineen avulla menestyt liiketoimissasi

Myös sinä voit hyötyä TimoComin uudesta messengeristä. Miksi? Koska uuden viestitystoiminnon avulla tehostat päivittäisiä liiketoimiasi Euroopan suurimmassa kuljetuspörssissä. Oli sitten kyse useamman liiketoimen käsittelystä samaan aikaan, nopeasta yhteydenpidosta tai konkreettisen tarjouksen tekemisestä tai hyväksymisestä – Messenger on monipuolinen ja tarjoaa käyttöturvallisen ja modernin viestintäkanavan koko TimoCom-yhteisön välillä.

Toisin sanottuna – Sinä säästät aikaa ja rahaa – koska Messenger on paljon enemmän kuin pelkkää chat-viihdettä

Edut tiivistettynä:

  • Tarjouksiin liittyvä viestintä, joka sisältää viestisisältöjen tiedonsiirron – Täydellinen tapa käsitellä ja dokumentoida sitovia, tarjouksiin liittyviä (hinta)neuvotteluita
  • Kontaktien ja viestinnän synkronisointi kaikkien mobiililaitteittesi välillä – Messengerin käyttäminen tablet- tai älypuhelimellasi on mahdollista missä tahansa
  • Selkeä ulkoasu, viestiaiheiden ja liikekumppaneiden haku ja hallinta yhdessä ruudussa – Korvaamaton apu kun käsillä on yhtä aikaa monta kyselyä yhden tarjouksen osalta.
  • Luotettavaksi varmistetut liikekumppanit sekä tietosuojamääräysten noudattaminen takaavat maksimaalisen käyttöturvallisuuden tutulla TimoComin laadulla
  • Yleisosion viestintätoiminnot mahdollistavat verkostoitumisen TimoComin käyttäjien kesken myös ennakkoon sekä toimeksiannon toteutumisen jälkeen.

Ota heti yhteyttä!

Kuvagalleria TimoCom Messenger

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.