TimoCom Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.

Lehdistötiedotteet Ajankohtaista

Tervetuloa TimoComin uutishuoneeseen. Täältä löydät kaikki ajankohtaiset lehdistötiedotteet koskien niin TimoComia, asiakkaitamme kuin myös koko kuljetusalaa. Voit myös ladata maksutta lehdistökuvia media-arkistostamme.

Kaikki uutiset yhdellä silmäyksellä

Janoatko lisää uutisia? Lue sitten lisää Social Media -päivitykset -sivultamme, tilaa uutiskirjeemme tai ota yhteyttä lehdistövastaaviimme.

Erkrath, Saksa, 21.09.2016 – 14-kirjaiminen sana on yhä yleisempi osa kuljetus- ja logistiikka-alan sanastoa ja alan yritykset törmäävät yhä useammin tähän asianaiheeseen. Kyseinen ... eteenpäin

Erkrath, Saksa, 16.08.2016 – Italialainen logistiikka-alan yritys Rampinini Ernesto Srl tuli TimoComin asiakkaaksi 13 vuotta sitten. Nopeasti oli selvää, että he olivat tehneet oikean päätöksen. Heti yhteistyön alusta lähtien yrityksen tulos osoitti merkittävää positiivista muutosta. Nykyään yritys ... eteenpäin

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.