TimoCom Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.

Lehdistötiedotteet Ajankohtaista

Tervetuloa TimoComin uutishuoneeseen. Täältä löydät kaikki ajankohtaiset lehdistötiedotteet koskien niin TimoComia, asiakkaitamme kuin myös koko kuljetusalaa. Voit myös ladata maksutta lehdistökuvia media-arkistostamme.

Kaikki uutiset yhdellä silmäyksellä

Janoatko lisää uutisia? Lue sitten lisää Social Media -päivitykset -sivultamme, tilaa uutiskirjeemme tai ota yhteyttä lehdistövastaaviimme.

Erkrath, Saksa 14.10.2016 – Perheyritys Zrnožit d.o.o.:lla on viisinumeroinen TimoCom ID, pienin asiakasnumero Montenegrossa. Tämä osoittaa sen, että he ovat käyttäneet kuljetusverkkopalvelua aktiivisesti jo vuosia. Samanaikaisesti tällä lihatuotteiden valmistajalla on pitkä historia kuljetusverkkopalvelun käytöstä ... eteenpäin

Erkrath, Saksa, 21.09.2016 – 14-kirjaiminen sana on yhä yleisempi osa kuljetus- ja logistiikka-alan sanastoa ja alan yritykset törmäävät yhä useammin tähän asianaiheeseen. Kyseinen ... eteenpäin

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.