TimoCom Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.

Lehdistötiedotteet Ajankohtaista

Tervetuloa TimoComin uutishuoneeseen. Täältä löydät kaikki ajankohtaiset lehdistötiedotteet koskien niin TimoComia, asiakkaitamme kuin myös koko kuljetusalaa. Voit myös ladata maksutta lehdistökuvia media-arkistostamme.

Kaikki uutiset yhdellä silmäyksellä

Janoatko lisää uutisia? Lue sitten lisää Social Media -päivitykset -sivultamme, tilaa uutiskirjeemme tai ota yhteyttä lehdistövastaaviimme.

Erkrath, Saksa, 08.03.2017 – Kuljetuskieltoja koskevat määräykset Euroopan alueella ovat varsin moninaisia. On olemassa kuljetuskieltoja monissa eri maissa, tietyille reiteille, teille ja maantie- ja moottoritieosuuksille eri ajanjaksoina. Välillä on lähes mahdotonta pysyä selvillä kaikista säädöksistä. ... eteenpäin

Erkrath, Saksa, 02.02.2017 – Euroopan suurin kuljetusverkkopalvelu TimoCom on käyttäjilleen tuttu rahdin ja kuljetuskapasiteettien tehokkaan yhdistämisen lisäksi myös innovatiivisesta verkostoinnista ja digitaalisen työskentelyn tehostamisesta. Myös kansainvälinen logistiikkapalveluntarjoaja Militzer & Münch ... eteenpäin

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.