TimoCom Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.

Täysin mukautettu rahdinkuljettajien tarpeisiin – nämä tuotteet saavat yrityksesi menestymään.

"TimoComilta löytyy kaikkea, mitä haluan: Miljoonia rahteja spot-markkinoilla ja tuottoisia kuljetustoimeksiantoja sopimusmarkkinoilla. Siten voin välttää tyhjänä ajoja lyhyelläkin varoitusajalla ja laatia samalla pitkien aikavälienkin suunnitelmia."

Lataa nyt

Lataa TC Login -käyttöliittymä tästä!


Asiakaspalvelijamme vastaa kysymyksiisi numerossa +49 211 88 26 23 00.

Täysin mukautettu rahdinkuljettajien tarpeisiin – nämä tuotteet saavat yrityksesi menestymään.

Heittäydy spot-markkinoille! Huolitsijat julkaisevat täällä kuljetustoimeksiantoja lyhyellä aikavälillä.
Lisätietoja

Päivittäin jopa puolimiljoonaa rahti- ja kuormatilatarjousta, kansainvälisiä kuljetustoimeksiantoja ja paluurahteja, epätaloudellisen tyhjäajon välttämiseksi – tämän tarjoaa sinulle Euroopan kuormatila- ja rahtipörssien markkinajohtajan TC Truck&Cargo®. Eurooppalaiset huolintaliikkeet sekä teollisuuden ja kaupan alan yritykset tarjoavat rahtitoimeksiantoja koskien esimerkiksi kuljetuksia Suomesta ja Suomeen. Parasta tässä kaikessa on se, että edullisen kuukausimaksun ansiosta palvelu maksaa itsensä useimmiten takaisin jo yhdellä kuljetustoimeksiannolla!

Ohjelmiston tarjoamat edut:

 • vähentää kalliita tyhjänä ajoja
 • yli 516 miljoonaa tonnia rahtia vuodessa
 • edullinen kiinteä kuukausihinta

Ainutlaatuinen bonus rahdinkuljettajille:

TC Truck&Cargo®-asiakkaana voit osallistua tarjoukilpailuihin jättämällä kuljetustarjouksesi täysin maksutta TC eBid®-tarjouskilpailupalvelussa.

Vakuutu itse ohjelmistojen tuomista eduista!

Kokeile nyt uutena asiakkaana markkinoiden johtavaa rahtipörssiä TC Truck&Cargo®a maksutta ja sitoumuksetta jopa 4 viikkoa.

Lataa nyt

Kilpailuetuja ajoneuvojen paikannuksen avulla. Seurannan mahdollistaminen osoittaa toimeksiantajille, että sinuun voi luottaa!
Lisätietoja

Seuranta- ja laskentaratkaisu on täydellinen apu kuljetusliikkeille! Siinä on kolme tehokasta tuotetta yhteen kerättynä. Valmistajasta riippumattoman ajoneuvopaikannuksen avulla erotut eduksesi – jos annat toimeksiantajan seurata ajoneuvojasi, osoitat olevasi luotettava. Lisäksi integroidun kustannustenlaskenta- ja reitinsuunnitteluratkaisun avulla voit valmistautua parhaalla mahdollisella tavalla hintaneuvotteluihin huolintaliikkeiden ja toimeksiantajien kanssa.

Ohjelmiston tarjoamat edut:

 • kilpailuetu GPS-paikannuksen ansiosta
 • ei asennusta, ei ylläpitokustannuksia: käytä vain käytössäsi olevaa telematiikkaboksia
 • kuljetusten suurempi turvallisuus

laskentaa spekuloinnin sijaan

TC eMap®in kattavien suunnittelumahdollisuuksien ansiosta voit laskea kertyvät kustannukset (esim. tietullit ja polttoainekustannukset). Se on hyvä perusta, kun käyt hintaneuvotteluita toimeksiantajan kanssa.

Aja purkupaikalle, älä päämäärättömästi eteenpäin

TC eMap® parantaa kuljetusliikkeiden turvallisuutta! Voit nimittäin katsoa ohjelmaan integroitua karttaa joko tiekarttana, maastokarttana tai satelliittikuvana. Siten voit tarkistaa, onko ilmoitetussa purkupaikassa todellakin pienteollisuusalue tai varasto.

Vakuutu itse ohjelmistojen tuomista eduista!

Kokeile nyt uutena asiakkaana kuljetuskulunlaskenta- ja paikannusratkaisu TC eMap®piä maksutta ja sitoumuksetta jopa 4 viikkoa.

Lataa nyt

Tee tarjous maksutta! Täällä kilpailutetaan rahdinantajien ja huolintaliikkeiden pitkäkestoisia kuljetussopimuksia.
Lisätietoja

Tarjouskilpailuohjelman avulla voit varmistaa itsellesi pitkäkestoisia kuljetussopimuksia suoraan rahdinantajalta. Tuotannon ja kaupan alan yrityksen kilpailuttavat täällä rahtejaan ja hakevat luotettavia kuljetusliikkeitä säännöllisiin kuljetuksiin Suomessa ja muualla Euroopassa. Sinun kannaltasi se merkitsee sitä, että kuljetuskalustosi on taatusti täynnä ja että voit suunnitella liiketoimintasi tarkasti solmittujen sopimusten perusteella.

Ohjelmiston tarjoamat edut:

 • varmuutta suunnitteluun pitkäaikaisilla sopimuksilla
 • suora yhteys rahdinantajiin ympäri Euroopan
 • joka kuukausi keskimäärin 500 kuljetusalan tarjouskilpailua

Ainutlaatuinen bonus rahdinkuljettajille:

TC Truck&Cargo® -asiakkaana voit julkaista tarjouksesi täysin maksutta TC eBid®issä.

Vakuutu itse ohjelmistojen tuomista eduista!

Kokeile nyt uutena asiakkaana tarjouskilpailuohjelma TC eBid®iä maksutta ja sitoumuksetta jopa 4 viikkoa.

Lataa nyt

Näin sinut löydetään: lisää yritysprofiilisi osoitehakemistoon.
Lisätietoja

TimoComin palveluiden käyttäjänä voit saada toimeksiantoja yksinkertaisesti maineesi ja palveluidesi perusteella. Jotta se onnistuu, lisää yrityksesi TC Profile®en! Euroopan laajuisessa Internet-kuljetushakemistossa voit esitellä kuljetusliikkeesi kaikki yhteystiedot ja lisätiedot (kuten kalusto, korityypit, reitit). Ei ole olemassa helpompaa tapaa tehdä itseään näkyväksi huolintaliikkeiden sekä tuotannon ja kaupan alan rahdinantajien silmissä.

Ohjelmiston tarjoamat edut:

 • enemmän liiketoimintamahdollisuuksia: uusia toimeksiantajan löytävät sinut
 • maksutonta Euroopan laajuista mainosta yrityksellesi
 • sisältyy TC Truck&Cargo®on ja TC eBid®iin

Vakuutu itse ohjelmistojen tuomista eduista!

Kokeile nyt uutena Truck&Cargo®- tai TC eBid®-asiakkaana TC Profile®-kuljetuspalveluhakemistoa maksutta ja sitoumuksetta jopa 4 viikkoa.

Parasta tässä kaikessa:

TC Profile® on aina mukana pääohjelmissa.

Lataa nyt

Vakuutu itse ohjelmistojen tuomista eduista! Uutena asiakkaana voit kokeilla TimoComin tuotteita jopa 4 viikon ajan maksutta ja sitoumuksetta.

Lataa nyt

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.