TimoCom Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.
TimoCom – Euroopan rahti- ja kuormatilapörssien markkinajohtaja!

Me pidämme Euroopan liikkeellä!TimoCom – Me sovitamme rahdin ja kuljetustarpeen yhteen

Kuten monet muut menestystarinat, alkoi tämäkin tarpeesta, jota mikään ratkaisu ei tuolloin täyttänyt. Huhtikuussa 1997 huolitsija Jens Thiermann etsi koko Euroopan kattavaa rahdinvälitysjärjestelmää kuljetustoimeksiannoille. Se mitä hän löysi, ei kuitenkaan vastannut hänen yrityksensä tarpeita. Siksi hän päätyikin tuottamaan sellaisen palvelun itse! Näin perustettiin TimoCom Soft- und Hardware GmbH. Töiden jälkeen ja viikonloppuisin yritys alkoi kehitellä omaa rahti- ja kuormatilapörssiä.

Tästä rohkeasta ideasta syntyi yksi nykypäivän menestyneimmistä keskisuurista IT-asiantuntijoista Euroopan kuljetus- ja logistiikka-alalla. TimoComin tarjonta kattaa Euroopan suurimman kuljetusverkkopalvelun, jossa julkaistaan jopa puoli miljoonaa rahti- ja kuormatilatarjousta päivittäin. Portaali on logistiikkaverkosto, jonka jäseninä on yli 36 000 TimoComin tarkastamaa yritystä.

IT-palveluntarjoaja on sekä kansainvälinen, että erikoistunut alansa osaamiseen. Sillä on 400 työntekijää 24 eri maasta, jotka työskentelevät sekä saksalaisen yrityksen pääkonttorissa Düsseldorfin naapurikaupungissa Erkrathissa että sivutoimipisteissä Puolassa, Tšekissä ja Unkarissa. Yrityksen perustaja johtaa yritystä yhdessä poikansa Tim Thiermannin kanssa. Näin yritysjohdossa yhdistyvät sekä monivuotinen kokemus että uudenlaiset näkökulmat. Yhdessä he voivat ylpeänä tarkastella yrityksensä monia menestyksen kulmakiviä.

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.