TimoCom Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.
TimoCom – Euroopan rahti- ja kuormatilapörssien markkinajohtaja!

Me liikutamme Eurooppaa!TimoCom – Me yhdistämme rahdin ja kuormatilan

Kuljetus- ja logistiikka-alan IT-palveluntarjoaja

TimoCom Soft- und Hardware GmbH on Euroopan laajuisesti toimiva kuljetus- ja logistiikka-alan IT-palveluntarjoaja. Liiketoimintamme tavoin myös henkilökuntamme on kansainvälistä. Yrityksellämme on yli 400 työntekijää yli 30 eri maasta. Heidän avullaan me kehitämme tekniikoita ja palveluita, jotka tekevät yritysten arjesta tehokkaampaa ja tuottavampaa. Kaikki kuljetusalan yritykset hyötyvät TimoComin tuotteista, olipa kyseessä sitten rahdinkuljettaja, huolintaliike tai rahtaaja. TimoComin valikoimaan kuuluu paitsi Euroopan markkinoiden johtava kuormatila- ja rahtipörssi TC Truck&Cargo® myös monia muita liiketoimintaratkaisuja kuljetusalalle. Esimerkiksi TC eBid® -ohjelma euroopanlaajuisten kuljetustarjouskilpailujen järjestämiseen, ja TC eMap® kuljetusyrityksille tarkoitettu reitinsuunnittelu- ja kustannustenlaskentaohjelma integroidulla paikantamistoiminnolla. TimoComin menestystarina alkoi jo vuosia sitten.

Huhtikuussa 1997, eli muutama kuukausi ennen kuljetuspörssin alkua, huolitsija Jens Thiermann haki Euroopan laajuista rahdinvälitysjärjestelmää kuljetustoimeksiannoille. Mikään siihen aikaan tarjolla olleista ei kuitenkaan vastannut hänen vaatimuksiaan. Thiermann päätti kehittää itse rahti- ja kuormatilapörssin. Työ alkoi jo seuraavana päivänä. Päiväsaikaan huolintaliike jatkoi toimintaansa tavalliseen tapaan. Töiden päätyttyä ja viikonloppuisin Thiermann jatkoi TC Truck&Cargo® -sovelluksen kehitystyön parissa.

Kun kuormatila- ja rahtipörssi oli tuotu markkinoille, asetetut tavoitteet saavutettiin odotettua nopeammin, ja uusien tuotteiden suunnittelutyöt pystyivätkin alkamaan pian sen jälkeen. Syksyllä 2009 suunnitelmista alkoi tulla todellisuutta, ja TimoCom teki seuraavan suuren kehitysaskeleensa: TC eBid® tuotiin markkinoille. Kuljetustoimeksiannoille tarkoitettu tarjouskilpailupalvelu kehitettiin euroopanlaajuisten sopimuskuljetusten optimoimiseksi koko kuljetusketjun laajuudelta. Alusta yksinkertaistaa huolitsijoiden, logistikoiden sekä teollisuuden ja kaupan alan yritysten työtä sekä tekee liiketoiminnasta tuottavampaa ja läpinäkyvämpää.

Syyskuussa 2012 Euroopan suurin varastotilapörssi tuotiin markkinoille TimoComin tuotevalikoiman loogisena jatkeena. Sen kautta yritykset pääsevät käsiksi jopa 30 000 tarkasti määriteltyihin varasto- ja logistiikka-tiloihin.

Jo vuosi tämän jälkeen näki TC eMap®kin – reititys- ja laskelmointiratkaisu integroidulla paikannustoiminnolla - päivänvalonsa. Paikantamispalvelu yhdistää kaikki yleisesti käytössä olevat telematiikkajärjestelmät yhteen alustaan. Se lisää luottamusta toimeksiantajien silmissä ja säästää arvokasta aikaa.

Nuorin tulokas on TC Login. Tämän kuljetusbarometrisovellukseen integroidun käyttöliittymän avulla asiakkaat voivat kirjaantua TimoCom-tiliinsä mobiilistikin. Näin heillä on mahdollisuus käyttää kaikkia tilattuja TimoCom-toimintoja aina ja kaikkialta.

Kuljetusalan sanakirja

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

TimoCom puhuu

Seuraa meitä

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.