TIMOCOM Augmented Logistics

TIMOCOMin uusi brändi-identiteetti

Logistiikka-ala on muutosten aikakaudella. Sama koskee myös TIMOCOMia. Yrityksellämme on uusia alaa koskevia tulevaisuuden näkymiä ja tavoitteita. Tämä uusi strateginen suunta tulee myös heijastumaan uudessa yrityskuvassamme.

Mikä kysymys kiinnostaa sinua?

Logo, markkinointi ja kuljetusverkkopalvelun kuvaus muuttuvat. Sininen väri säilyy.
Logistiikka-ala on muutosvaiheessa, ja sama koskee myös TIMOCOMia. Yhdistämme toimeksiantajien ja -saajien tarpeet, sekä liitämme laitteet, järjestelmät, tiedon kulun ja näiden tuoman lisäarvon toimimaan yhdessä. Järjestelmämme on integroituna asiakkaidemme prosesseihin alusta loppuun. Olemme yhteydessä käyttäjiin, jotta voimme parantaa jatkuvasti toimintaamme. Tämä kaikki käy ilmi uudesta TIMOCOM-logosta.
Uusi logo esitellään osastollamme IAA 2018 -messuilla Hannoverissa 20.9. Käyttöönottovaihe kestää jonkin aikaa. Voi siis olla, että vanha logomme näkyy siellä täällä myös mainitun ajankohdan jälkeen.
Päätavoitteemme on tehdä logistiikasta fiksua, turvallista ja yksinkertaista. Osoitamme sen lyhyesti ja ytimekkäästi Augmented Logistics käsitteen välityksellä. Englanninkielinen sana ”augmented” tarkoittaa laajennettua, optimoitua sekä vahvuutta, suuruutta ja edistystä. Sen vuoksi se sopii täydellisesti toimenkuvaamme. Jokainen TIMOCOMin kehitysaskel tekee käyttäjiemme työrutiineista yksinkertaisempia, turvallisempia ja fiksuja ratkaisuja. Me laajennamme ja optimoimme asiakkaidemme - ja samalla koko logistiikka-alan - mahdollisuuksia menestyä. Lyhyesti sanottuna: Augmented Logistics tarkoittaa logistiikan laajentamista fiksujen, turvallisten ja yksinkertaisten ratkaisujen avulla TIMOCOMin asiakkaiden päivittäisiä haasteita silmällä pitäen.
Olemme ylpeitä siitä, että me voimme tarjota käyttäjillemme myös tulevaisuudessa Euroopan suurimman rahtipörssin. TIMOCOM on kuitenkin ollut jo pitkään paljon muutakin kuin pelkkä rahtipörssi tai verkkopalvelu, joka keskittyy yksinomaan kuljetuksiin. TIMOCOM koostuu monista eri sovelluksista, palveluista ja rajapintaratkaisuista sekä 50 000 TIMOCOMin tarkastaman jäsenyrityksen logistiikkaverkostosta. Nämä yksittäiset osat ovat liitetty systemaattisesti keskenään mahdollistaen saumattoman yhteistyön. Tämän vuoksi uudistamme nyt myös viestintäämme ja otamme seuraavan loogisen askeleen. TIMOCOM on Euroopan ensimmäinen fiksun logistiikan järjestelmä.
Ei. Voimassa olevat sopimukset tai sopimusehdot eivät muutu millään tavalla. Myös yhteydenottokanavat ja TIMOCOM-käyttäjätunnukset pysyvät muuttumattomina.
Kyllä. TimoCom Soft- und Hardware GmbH:n nimi muuttuu muotoon TIMOCOM GmbH. Yhtiömuoto ei muutu. Uusi osoite on Timocom Platz 1, 40699 Erkrath.

Etkö saanut vastausta kysymykseesi? Ole hyvä ja käänny siinä tapauksessa yritysviestintäosastomme puoleen.

presse@timocom.com

Ylös