skip navigation

Vinkkejä hakijoille

Hakemuksesi on ensimmäinen näyte uudella työurallasi. On selvää, että haluat osoittaa siinä parhaat puolesi. Jotta kokemuksesi ja persoonallisuutesi pääsisi täysin oikeuksiinsa, annamme sinulle tässä tärkeimmät rekrytointiin liittyvät vinkkimme.

Haluatko muuntaa oppimasi heti teoiksi? Se on mielestämme hienoa! Hae heti hier mielenkiintoisia työpaikkojamme.

Vilkaise kuitenkin ensin, millainen hakuprosessimme on, niin saat tarkan kuvan siitä, miten tutustumme toisiimme. Näin luomme yhdessä todellista lisäarvoa Euroopan logistiikka-alan digitalisointiin.

Hakuprosessi

 1. 1. Työhakemus

  Sisäiset prosessimme toimivat sähköisesti, joten toivomme, että lähetät hakemuksesi meille sähköisesti. Sinun ei tarvitse enää laatia perinteistä kirjoitettua hakemusta.

 2. 2. Haastattelu puhelimitse

  Käymme puhelimitse läpi yleistä toimenkuvaa, ja sinulla on mahdollisuus tuoda esiin oma personasi ja ammattitaitosi. Näin sekä sinä että me saamme toisistamme jo ensivaikutelman.

 3. 3. Työhaastattelu

  Tutustuessamme paikan päällä keskustelemme vapaamuotoisesti sekä sinun että yrityksemme odotuksista, toiveista ja myös henkilökohtaisista asioista. Tämän haastattelun avulla saamme käsityksen siitä, soveltuuko hakija TIMOCOMin tiimiin. Lisäksi sinulla on hyvä tilaisuus esittää kysymyksiä kasvotusten.

 4. 4. Tutustumispäivä

  Tapaat mahdolliset uudet kollegasi heidän työympäristössään, jotta kaikki osapuolet saavat paremman käsityksen toimenkuvasta. Ennen tätä tehdään lyhyt rekrytointitesti, jossa voit näyttää kykysi. Tutustumispäivän pituus vaihtelee ja riippuu työtehtävästä, johon työntekijää haetaan. Aikataulu suunnitellaan yksilöllisesti ja ilmoitetaan sinulle etukäteen.

 5. 5. Päätöksenteko

  Tutustumispäivän jälkeen sekä sinulla että meillä on vielä hetki aikaa miettiä tulevaa työsuhdetta. Lupaamme ilmoittaa päätöksestämme jo muutaman päivän kuluessa vierailustasi. Jos myös sinä haluat yhdeksi meistä timocomilaisista, voit aloittaa yksilöllisen työhön perehdytyksen jo pian.

  Pidämme sinut ajan tasalla kaikista hakuprosessin vaiheista. Meille on tärkeää, että kanssakäymisemme on rehellistä ja avointa, jotta tunnet itsesi tervetulleeksi jo ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Rehellisyys ja avoimuus ovat erityisen tärkeitä arvoja TIMOCOMilla.

Saksalaisten työntekijöiden suosittelema

»TOP Company«

Täältä voit lukea, millainen maine TIMOCOMilla on työnantajana Saksassa.

Kiinnostuitko? Lähetä nyt hakemuksesi ja liity joukkoon!

Tee hakemus verkossa

Onko sinulla kysyttävää? Henkilöstötiimimme auttaa sinua mielellään:

+49 211 88 26 40 19

Yleiskatsaus tapahtumiin

Haluatko tutustua meihin? Odotamme yhteydenottoasi mielenkiinnolla. Me TIMOCOMilla panostamme suoriin ja henkilökohtaisiin yhteyksiin miellyttävässä ympäristössä.

Sen vuoksi tapaamme sinut mielellämme seuraavissa tapahtumissa - paikan päällä ja kasvotusten.

Tapahtuma Ajankohta Paikkakunta Tyyppi

Seuraavia tapahtumia ei ole vielä päätetty. Heti kun ne ovat tiedossa, ilmoitamme niistä sinulle täällä tapahtumakalenterissa.

Voit lähettää meille milloin tahansa Hakemuksesi sähköisesti joko avoimen tai työpaikkojamme koskevan hakemuksen. Tapaamme sinut mielellämme henkilökohtaisesti!

Ylös