skip navigation

Olemme tyytyväisiä, kun sinäkin olet tyytyväinen

Tarjoamme kasvavassa yrityksessämme työntekijöillemme mahdollisuuden vaikuttaa merkittävästi yrityksen kehitykseen, mikä edistää myös työntekijöidemme omaa kehitystä. Palkitsemme sitoutuneisuuden, motivaation ja työvalmiuden tarjoamalla mahdollisuuden yksilölliseen ja ammatillisen kehittymiseen, ja arvostamme työntekijöitämme persoonina. Olemme luotettava työnantaja. Tarjoamme työympäristön, jossa annetaan palautetta ja jossa saa myös tehdä virheitä - sillä virheistään kukin useimmiten oppii. Työilmapiirimme on myönteinen ja monimuotoinen, sillä erilaiset kulttuurit, taustat ja kokemukset luovat värikkään mosaiikin, johon mahtuu monenlaisia näkemyksiä ja jotka yhdessä muodostavat toimivan harmonian.

Pyrimme luomaan työympäristön, jossa jokainen työntekijä tulee mielellään töihin, viihtyy ja voi kehittää kykyjään.

Haluamme tukea ja kannustaa lahjakkaita. Sen vuoksi jokainen osastomme arvostaa suuresti sekä henkilökohtaista että ammatillista jatkokoulutusta, olipa kyseessä yksilöllinen valmennus, päivä- tai viikkoseminaari tai kokonaiset opinnot.

Huomiseen kannattaa varautua jo tänään! Tarjoamme työntekijöillemme säästäjän bonuksen ja yrityseläke-edun. Sen lisäksi tarjoamme sähkölaskuavustuksen, lomarahan sekä alennusta tunnetuista tuotteista ja palveluista.

Haluatko hyödyntää liukuvaa työaikaa tai tehdä etätöitä? Jos haluat, niin voit mukauttaa työrutiinisi oman arkesi yksilöllisiin tarpeisiin.

Työntekijöidemme terveys ja hyvinvointi ovat meille erittäin tärkeitä asioita, ja siksi tarjoammekin monipuolisia terveydenedistämistoimia ja työn ulkopuolista toimintaa, joista - löytyy jokaiselle jotakin.

Työkannettavan ‐ ja tarvittaessa työkännykän ‐ ansiosta sinulla on käytössäsi aina parhaat välineet paikasta riippumatta. Itse toimistoissamme vallitsee pysyvästi miellyttävä sisälämpötila geotermisen teknologian ansiosta.

TIMOCOMin BarCamp-, Oktoberfest- ja karnevaalitapahtumissa sekä jokavuotisilla kesäjuhlilla ‐ vietämme aikaa yhdessä ja juhlimme yrityksen menestystä rennossa ilmapiirissä.

Sinun ei tarvitse käyttää aikaa vapaan pysäköintitilan etsimiseen, sillä voit pysäköidä autosi kätevästi yrityksen omalle pysäköintipaikalle.

Tuoreista aineksista valmistettu ruoka mukavassa seurassa, viihtyisä ilmapiiri ja kutsuva kattoterassi ‐ ovat arkipäivää ruokaillessasi Timo´s Esszimmerissä.

Juo päivittäin vettä niin paljon kuin haluat. Sama pätee luonnollisesti myös kahviin ja teehen, jota on jatkuvasti saatavilla lukuisissa automaateissamme.

Kuljetko töihin bussilla tai junalla? TIMOCOMin työntekijänä saat alennusta kuukausilipusta, minkä ansiosta työmatkasi on edullinen ja miellyttävä.

Värikkäät säkkituolit, modernit ideanurkkaukset ja lähellä sijaitseva Neandertalin laakso kutsuvat sinua rentoutumaan. Ja jos ajattelet tarkemmin, huomaat, että täällä yksi jos toinenkin on jo saanut loistavia ideoita.

Saksalaisten työntekijöiden suosittelema

»TOP Company«

Täältä voit lukea, millainen maine TIMOCOMilla on työnantajana Saksassa.

Kiinnostuitko? Lähetä nyt hakemuksesi ja liity joukkoon!

Tee hakemus verkossa

Onko sinulla kysyttävää? Henkilöstötiimimme auttaa sinua mielellään:

+49 211 88 26 40 19

Yleiskatsaus tapahtumiin

Haluatko tutustua meihin? Odotamme yhteydenottoasi mielenkiinnolla. Me TIMOCOMilla panostamme suoriin ja henkilökohtaisiin yhteyksiin miellyttävässä ympäristössä.

Sen vuoksi tapaamme sinut mielellämme seuraavissa tapahtumissa - paikan päällä ja kasvotusten.

Tapahtuma Ajankohta Paikkakunta Tyyppi

Seuraavia tapahtumia ei ole vielä päätetty. Heti kun ne ovat tiedossa, ilmoitamme niistä sinulle täällä tapahtumakalenterissa.

Voit lähettää meille milloin tahansa Hakemuksesi sähköisesti joko avoimen tai työpaikkojamme koskevan hakemuksen. Tapaamme sinut mielellämme henkilökohtaisesti!

TIMOCOM sosiaalisessa mediassa

Facebook-logo
Ylös