Tee valmistumisestasi hyvä startti työelämään

Koululaisille

Koulun päätyttyä suoraan työelämään. Tuemme sinua jännittävällä matkallasi kohti työelämää ja huolehdimme siitä, että saat tarvittavat ammatilliset ja henkilökohtaiset taidot koulutustasi varten. Sen lisäksi meille on olennaisen tärkeää, että voit hyvin työssäsi ja pystyt kehittämään itseäsi. Tämä tarkoittaa, että opintoneuvojasi ja tukitiimiläisesi ovat aina tukenasi, jotta pääset osalliseksi tiimityöskentelystä heti alusta lähtien.

Tästä löydät kaikki avoimet oppisopimustyöpaikat. Tutustu tarjontaan! Jos meillä ei ole yhtään oppisopimuspaikkaa avoimena, mikään ei estä sinua hakemasta siltikin. Arvostamme oma-aloitteisuutta!

Menestystarina: Oppisopimuskoulutuksesta vakituiseksi työntekijäksi ohjelmistokehittäjänä

Sinun kehittymismahdollisuutesi

Menestystarina: Oppisopimuskoulutuksesta vakituiseksi työntekijäksi ohjelmistokehittäjänä

Marcel suoritti meillä onnistuneesti lyhennetyn koulutuksen ohjelmistokehittäjäopinnot. Nyt hän on päässyt vielä pidemmälle ja suorittaa suosittua Bachelor of Science -tutkintoa. Samanaikaisesti hän työskentelee osa-aikaisena ohjelmistokehittäjänä IT-osastollamme. "Koskaan ei ole täysin oppinut. Siitä syystä koin, että on tärkeää pysyä kehityksessä mukana harjoittelujaksoni jälkeen ja jatkaa itseni kehittämistä. Erityisen iloinen olen siitä henkilökohtaisesta ja taloudellisesta tuesta, jota olen saanut TIMOCOMilta."

Opiskelijoille, oppisopimuskoulutuksesta kiinnostuneille ja harjoittelijoille

Ovatko opintosi vielä kesken ja etsitkö käytännön työkokemusta, tai oletko juuri valmistunut? Hae meille töihin! Etsimme yksilöitä, emme valmista uraa. TIMOCOMilla saat uusia kiinnostavia haasteita ja arvokasta työkokemusta, jonka voit lisätä ansioluetteloosi. Olemme iloisia kehityksestäsi yhdessä yrityksen kanssa.

Etsimme ohjelmistokehitykseen seuraavista oppiaineista valmistuneita tai niitä vastaavan koulutuksen saaneita:

  • Tietotekniikka tai taloustieteen tietotekniikka
  • Matematiikka
  • Kauppatieteet (esim. rahoituksen-, henkilöstö- tai tapahtumahallinnan painotus)

Jos jokin työtehtävä vaatii tietyt opinnot tai tietyn pätevyyden, löydät kaikki tarvittavat tiedot avoimen työpaikan kuvauksesta.

Jos meillä ei ole yhtään oppisopimuspaikkaa avoimena, mikään ei estä sinua hakemasta siltikin. Arvostamme oma-aloitteisuutta!

Sinun kehittymismahdollisuutesi

Teemme paljon kollegojemme hyväksi, mikä on huomattu myös yrityksen ulkopuolella. Esimerkiksi Saksan teollisuus- ja kauppakamarin tiedotelehti julkaisi artikkelin otsikolla "Työntekijät suosivat työnantajia, jotka huomioivat työntekijöidensä tarpeet". Siinä käsiteltiin kehitysmahdollisuuksia TIMOCOMilla ja työntekijöidemme yksilöllisiä tukimahdollisuuksia. Jana, Vanessa, Marcel ja Stefan ovat vain muutama lukuisista menestyneistä esimerkeistä. Kiinnostuitko? Aloita urasi meillä ja lähetä hakemuksesi nyt!

Saksalaisten työntekijöiden suosittelema

»TOP Company«

Täältä voit lukea, millainen maine TIMOCOMilla on työnantajana Saksassa.

Reilu yritys

Olemme reilu yritys, koska...

... maksamme työntekijöillemme asianmukaista palkkaa sekä tuemme ja arvostamme heitä. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että myös harjoittelijat ja oppisopimuskoulutuksessa olevat saavat vastuullisia työtehtäviä ja heillä on mahdollisuus saada meiltä vakituinen työpaikka. Työntekijöidemme luovuus on meille erittäin tärkeää, minkä vuoksi omistajiemme johtamana yrityksenä arvostamme suuresti heidän esiin tuomiaan ideoita. Tuemme aktiivisesti myös työn ja vapaa-ajan välisen tasapainon saavuttamista mm. mahdollistamalla liukuvan työajan ja ylityövapaat.

Kiinnostuitko? Lähetä nyt hakemuksesi ja liity joukkoon!

Tee hakemus verkossa

Onko sinulla kysyttävää? Henkilöstötiimimme auttaa sinua mielellään:

+49 211 88 26 40 19

Yleiskatsaus tapahtumiin

Haluatko tutustua meihin? Odotamme yhteydenottoasi mielenkiinnolla. Me TIMOCOMilla panostamme suoriin ja henkilökohtaisiin yhteyksiin miellyttävässä ympäristössä.

Sen vuoksi tapaamme sinut mielellämme seuraavissa tapahtumissa - paikan päällä ja kasvotusten.

Tapahtuma Ajankohta Paikkakunta Tyyppi

Seuraavia tapahtumia ei ole vielä päätetty. Heti kun ne ovat tiedossa, ilmoitamme niistä sinulle täällä tapahtumakalenterissa.

Voit lähettää meille milloin tahansa Hakemuksesi sähköisesti joko avoimen tai työpaikkojamme koskevan hakemuksen. Tapaamme sinut mielellämme henkilökohtaisesti!

Ylös

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin sekä henkilökohtaisen asiasisällön ja mainonnan kohdistamiseen. Lue lisää