skip navigation

TIMOCOMin osastojen monimuotoisuus

Ammattilaisena, nuorena ammattilaisena, yliopistosta vastavalmistuneena tai jo vähän työkokemusta omaavana hakijana sinulla on mahdollisuus tulla töihin eri osastoillemme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä yrityksemme eri toimintoihin. Tästä saa tietää, mihin toimintoihin haemme uusia osaajia ja millaisia haasteita meillä on tarjolla.

IT

Täyden palvelun IT-kehitysosastollamme hallinnoimme kaikkia kehitysprosesseja ja koko tuotevalikoimaa sen kaikissa kehitysvaiheissaan, joita ovat strategiset konseptit, ammattitaitoinen suunnittelu, tekninen arkkitehtuuri, tietotekniikan toteutukset, laaduntarkkailu, tuotanto ja kestävän kehityksen tukipalvelut. Meillä ei kehitys lopu siihen, että sovellus tuodaan markkinoille. Seuraamme tuotteen menestystä, analysoimme markkinoita ja keräämme asiakaspalautetta voidaksemme toimittaa asiakkaillemme tarkalleen juuri sitä, mitä meiltä odotetaankin. Edustamme kaikkia IT-alan osasektoreita - ja se tekee päivittäisestä työskentelystämme mielenkiintoista.

Avoimet IT-sektorin työpaikat

"Me TIMOCOMilla emme työskentele minkä tahansa sovellusten parissa. Meidän työpanoksemme keskittyy kuljetuslogistiikan digitalisoimiseen. Tuotantopäällikkönä tämä on minun ja yhtä lailla kaikkien kollegoideni tavoite. Olen varma, että saavutamme tämän tavoitteen yhdessä."

Philipp, Portfolio Manager

Markkinointi

Viestinnän ammattilaisina olemme vastuussa TIMOCOMin brändin strategisesta ja operatiivisesta markkinoinnista sekä yrityksen sisäisesti että ulkomaailmalle. Sen varmistaminen, että yritys ja sovelluksemme tulevat tunnetuiksi kaikkialla Euroopassa ja kaikille kohderyhmille, on suuri haaste, joka motivoi meitä joka päivä. Markkinoimme TIMOCOM-järjestelmäämme 46 Euroopan maassa 24 eurooppalaisella kielellä. Erityistä toiminnassamme on se, että kaikki asiantuntijat työskentelevät paikan päällä, olipa kyseessä viestintä, PR, suunnittelu, sosiaalinen media, mediaostot, verkkokehitys tai projektinhallinta. Sen lisäksi meillä on suurille kohderyhmillemme Country Management -osasto, joka vastaa maakohtaisista markkinointikampanjoista.

Avoimet työpaikat markkinointiosastolla

"Mahtavin asia työssäni on ehdottomasti ihmiset! Nousen joka aamu ylös auttaakseni ystäviäni ja työkavereitani. Uskon todella, että luotettavuus ja ryhmähenki ovat olennaisen tärkeitä yrityksen toiminnalle. Rahaa voi ansaita missä tahansa, mutta aidosti tärkeää on se, miksi ja kenen kanssa työskentelee."

Christos, Manager Marketing Investment

Sales & Customer Success

Ilman asiakkaita ei synny tulosta. Tästä yksinkertaisesta syystä loimme huipputasoisen myyntitiimimme. He ovat kansainvälisen uusasiakashankintamme terävin kärki, ja sen lisäksi he ovat kumppani, johon palvelumme käyttäjät voivat luottaa. Customer Care, Pre- ja After Sales -osastomme huolehtivat siitä, että uudet asiakkaamme pysyvät tyytyväisinä digitaalisen verkostomme jäseninä. Sen lisäksi avainasiakaspalvelumme on logistiikka-alan suurasiakkaidemme tukena ja Trade & Industry -osastomme tuotannon ja kaupan alan yritysten tukena. Palvelumme kattaa myös telematiikka- ja kuljetustenhallintajärjestelmien rajapinnat, jotka yhdistävät järjestelmät optimaalisesti kaikkien kuljetusketjun osallisten kesken. Asiantuntijamme huolehtivat myös päivittäin kaikkien asiakkaiden ja potentiaalisten uusasiakkaiden tarvitsemasta käyttöturvallisuudesta.

Avoimet työpaikat Sales & Customer Success -osastolla

"On mukava seurata, kun jokin asia toimii ja tiimimme työskentelee mielellään sen parissa. Lisäksi meillä on mahdollisuus vitsaillakin, ja myös se on tärkeää, sillä olemme kaikki ihmisiä, emme robotteja. On hienoa nähdä, kuinka jokaisella on omat menestyshetkensä, ja on myös mahtavaa, kun ihmiset ylittävät omat odotuksensa."

Sonja, Head of Customer Service & Sales Support

Human Resources

Henkilöstöosastolla tavoitteemme on myötävaikuttaa strategisena kumppanina aktiivisesti yrityksen menestykseen. Toteutamme tätä visiota erityisesti keskittymällä henkilöstöstrategiaan, yrityksen imagoon työnantajana, rekrytointiin ja lahjakkuuksien kehittämiseen. Luomme lisäarvoa työntekijöillemme ja työnhakijoille vastaamalla parhaalla mahdollisella tavalla heidän toiveisiinsa ja kiinnostuksenkohteisiinsa.

Avoimet työpaikat Human Resources -osastolla

"Nautin todella siitä, että saan olla kaikkien työntekijöiden tukena, ja minusta on ihanaa, kun näen, että heidän on mukava tulla töihin ja että he viihtyvät työtehtävissään. Lisäksi on kiehtovaa työskennellä sellaisten projektien parissa, jotka edistävät hyvinvointia ja työntekijöiden viihtyvyyttä. Minusta on myös aina mielenkiintoista seurata, miten yritys kasvaa ja kehittyy. Jokaisen työntekijän oma tarina tekee tästä työstä erityisen kiinnostavaa."

Tanja, HR Development & Trainees

General Management

TIMOCOM on omistajien itse johtama keskikokoinen yritys, joka edistää perhearvoja korostavaa ilmapiiriä. Ei ole ollenkaan tavatonta, että omistajaperhe syö lounasta samassa pöydässä työntekijöidensä seurassa. On sanomattakin selvää, että tässä tiiviissä työympäristössä ennakoivat keskustelut ja päätökset kuuluvat päivittäiseen liiketoimintaan. Corporate Development -osasto tukee strategista kehitystä. Kaikkien tärkeiden yrityksen liiketoimintaprosessien lisäksi yritysjohdolle on erityisen tärkeää pystyä luomaan toimiva työilmapiiri, jossa kaikki työskentelevät mielellään.

Avoimet työpaikat General Management -osastolla

"Jokainen päivä on erilainen, joten työ ei ole koskaan tylsää. Yhteistyö monipuolisten tehtävien parissa ja monien eri osastojen kanssa antaa paljon. Olen yhteydessä lähes jokaiseen työntekijään kuluvan liikevuoden aikana. Mielestäni on kiehtovaa, että jokainen on niin erilainen, mutta samaan aikaan jokainen on valmis myös auttamaan toista. Koen päivittäin niin pieniä kuin suuriakin menestyksen hetkiä, jotka motivoivat minua työssäni."

Sarah, Assistant to the Management Board

Finance

Finance -osastollamme on kysymys raha-asioista, ja se pitää sisällään kirjanpidon, taloushallinnon, talousseurannan ja riskinhallinnan. Kirjanpidon päätehtävänä on laatia kuukausittaiset ja vuosittaiset tilinpäätökset eri yrityksille. Sopimuslaskutus on toinen osaston tärkeistä tehtävistä. Talousseuranta kehittää yrityssuunnitelmia ja laatii tärkeitä raportteja yritysjohdolle. Taloushallinto ohjaa yrityksen maksuvalmiutta, ja riskinhallinta tarkkailee ja arvioi riskejä sekä osastokohtaisesti että korporaatiotasolla ja huolehtii myös riskinminimointitoimista.

Avoimet työpaikat Finance -osastolla

"Huolehdimme kaikesta maksamiseen liittyvästä. Täällä työskentelyni aikana kollegoistani on tullut tärkeä osa elämääni. Tuemme kaikki toisiamme ja työskentelemme yhdessä luovien ratkaisujen löytämiseksi. Vietämme usein aikaa yhdessä myös töiden jälkeen. Menen töihin hymy huulilla, koska tapaan siellä ystäviäni ja saan hoitaa mielenkiintoisia tehtäviä."

Vitus, Controller

Saksalaisten työntekijöiden suosittelema

»TOP Company«

Täältä voit lukea, millainen maine TIMOCOMilla on työnantajana Saksassa.

TIMOCOMilla voit saavuttaa jotain merkityksellistä.

TIMOCOM JavaMagazin 16 -erikoispainos - Philip Stroh ja Martin Hermes

Esimerkki:
Saksankielinen artikkeli "Apache Cassandra im Projekteinsatz" Java Magazine -lehdessä. Artikkelin ovat kirjoittaneet Java-kehittäjämme Martin Hermes ja Philip Stroh.

Lataa artikkeli (PDF 6,6 Mt)

TIMOCOM JavaMagazin 9-17 -erikoispainos - Hendrik Brinkmann ja Philip Stroh

Esimerkki:
Saksankielinen artikkeli "Pipeline as Code mit Jenkins 2 - Der Praxischeck" Java Magazine -lehdessä. Artikkelin ovat kirjoittaneet Java-kehittäjämme Hendrik Brinkmann ja Philip Stroh.

Lataa artikkeli (PDF 1,8 Mt)

TIMOCOM JavaMagazin 16 -erikoispainos - Philip Stroh ja Martin Hermes

Esimerkki:
Saksankielinen artikkeli "Das JavaScript-Ökosystem - Die wichtigsten Tools, Trends und Frameworks" Java Magazin -lehdessä. Artikkelin on kirjoittanut Java-kehittäjämme Philip Stroh.

Lataa artikkeli (PDF 6,6 Mt)

Kiinnostuitko? Lähetä nyt hakemuksesi ja liity joukkoon!

Tee hakemus verkossa

Onko sinulla kysyttävää? Henkilöstötiimimme auttaa sinua mielellään:

+49 211 88 26 40 19

Yleiskatsaus tapahtumiin

Haluatko tutustua meihin? Odotamme yhteydenottoasi mielenkiinnolla. Me TIMOCOMilla panostamme suoriin ja henkilökohtaisiin yhteyksiin miellyttävässä ympäristössä.

Sen vuoksi tapaamme sinut mielellämme seuraavissa tapahtumissa - paikan päällä ja kasvotusten.

Tapahtuma Ajankohta Paikkakunta Tyyppi

Seuraavia tapahtumia ei ole vielä päätetty. Heti kun ne ovat tiedossa, ilmoitamme niistä sinulle täällä tapahtumakalenterissa.

Voit lähettää meille milloin tahansa Hakemuksesi sähköisesti joko avoimen tai työpaikkojamme koskevan hakemuksen. Tapaamme sinut mielellämme henkilökohtaisesti!

Ylös