skip navigation

Palveluilmoitukset

Täältä löydät kaikki logistiikka- ja kuljetusalaan liittyvät artikkelit.
Eliza Wyrwich työskentelee Mega Pol Transin kirjanpito-, laskenta- ja perintäosastolla Piłassa Puolassa ja luottaa maksamattomien laskujen tapauksissa TIMOCOMin perintäpalveluun.
14.01.2021

Toiminta vitkastelevien maksajien kanssa

Jos maksuaika on ylittynyt ja asian selvitystoimet eivät ole tuottaneet tulosta, perintäpalvelujen tarjoaja voi auttaa perimään maksut. Puolalainen kuljetusyritys Mega Pol Trans käyttää siihen TIMOCOMin perintäpalvelua – ja onnistuu perimään saatavansa jopa 90-prosenttisesti.

Lue lisää >
Perintäosaston työntekijät Julian van Achter, Geoffrey Bladier ja Denise Becht neuvovat, sovittelevat ja auttavat asioissa, jotka koskevat TIMOCOMin asiakkaiden saamisien perintää.
17.11.2020

TIMOCOMin perintäosaston työntekijöiden haastattelu

TIMOCOM tarjoaa asiakkailleen jo vuosien ajan perintäpalvelua maksamattomien laskujen selvittämiseksi. Tässä palveluilmoituksessa TIMOCOMin perintäosaston työntekijät pääsevät ääneen kertoakseen päivittäisestä työstään kansainvälisessä logistiikka-alan liikeyrityksessä. Haastattelu osoittaa, että työ on joskus yllättävää, harvoin ikävää, mutta joka tapauksessa kiinnostavaa ja vaihtelevaa. Geoffrey Bladier, Denise Becht ja Julian van Achter kertovat kokemuksistaan, kumoavat monia aikansa eläneitä käsityksiä ja osoittavat, miten diplomatialla ja ymmärryksellä voidaan saavuttaa menestystä liike-elämässä.

Lue lisää >
Kuormatilan ja tavaroiden kysyntä Euroopasta kasvaa.
31.03.2020

Koronavirus: Miten tuotanto ja kauppa pystyvät selviytymään kuormatilakapasiteettipulasta

Koronaviruksen leviäminen vaikuttaa yhä enemmän maanteiden tavaraliikenteeseen Euroopassa. FreightTech-yritys TIMOCOMin kuljetusbarometri osoittaa tällä hetkellä kansainvälisten rahtitarjousten voimakasta kasvua.

Lue lisää >
Ylös