Tietosuojaseloste

Tietosuoja on meille tärkeä keino parantaa henkilötietojesi käsittelyn turvallisuutta ja läpinäkyvyyttä (jäljempänä lyhyesti "tiedot"). Haluamme selventää yksityiskohtaisesti, mitä tietoja keräämme vieraillessasi sivustollamme ja käyttäessäsi siellä olevia tarjouksiamme, miten käsittelemme ja hyödynnämme näitä tietoja ja mihin teknisiin ja organisatorisiin toimiin olemme ryhtyneet henkilötietojen suojaamiseksi.

 

1. Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä on yleisen tietosuoja-asetuksen 4. artiklan 7. kohdan mukaan TIMOCOM GmbH, ks. julkaisutiedot .

 

2. Tietosuojavaltuutettu

Tietosuojan valvonnasta ja noudattamisesta vastaa tietosuojavaltuutettumme. Voit ottaa häneen yhteyttä seuraavia yhteystietoja käyttäen:

TIMOCOM GmbH

-Der Datenschutzbeauftragte-

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

S-posti:  datenschutz@timocom.com

 

3. Tietojen kerääminen ja käsittely

Tietojesi keräämisen ja käytön laajuus sekä tapa vaihtelevat sen mukaan, vierailetko sivullamme katsomassa tarjontaa vain tiedonhakutarkoituksessa vai otatko käyttöön tarjoamiamme palveluja.

 

4. Henkilötietojen vastaanottajat

Henkilötietojasi luovutetaan kolmansille osapuolille vain, jos se on tarpeen joko sopimuksen täyttämiseksi, toimeksiannon käsittelyä varten tai jos olet antanut siihen etukäteen suostumuksesi.

Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Tietoja luovutetaan valtuutetuille valtion laitoksille ja viranomaisille vain pakottavan lainsäädännön puitteissa.

 

5. Informatiivinen käyttö

Verkkosivujemme informatiivista käyttöä varten keräämme vain ne henkilötiedot, jotka Internet-selaimesi lähettää meille automaattisesti, kuten IP-osoite, pyynnön päivämäärä ja kellonaika, pyynnön sisältö (konkreettinen sivu), kulloinkin siirretty tietomäärä ja käyttötila, verkkosivusto, jolta pyyntö tulee, selaimen tyyppi / versio / kieli, käyttöjärjestelmä. Edellä mainitut tiedot ovat teknisesti tarpeen, jotta verkkosivustomme tulee käyttäjän saataville ja voimme taata sen stabiliteetin ja käyttöturvallisuuden.

 

6. Yhteydenottolomake

Voit ottaa meihin yhteyttä myös monilta alasivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla. Käytämme yhteydenottolomakkeessa kerättyjä tietoja sekä viestiäsi vain vastataksemme pyyntöösi. Kun käsittely on suoritettu, tiedot poistetaan lakisääteisten vaatimusten puitteissa. 

Tietosi tallennetaan kuitenkin, jos solmit kanssamme yhteydenoton seurauksena sopimuksen ja tietojen käsittely on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden suorittamiseksi. Tiedot poistetaan, kun tietojen säilyttäminen sopimuksen täyttämiseksi ei ole enää tarpeen eivätkä lakisääteiset säilytysvelvollisuudet edellytä meiltä pidempää tallennusta.

6.1. Rekisteröinti

Eri alasivuilla mainittu rekisteröinti on tarpeen, voidaksesi käyttää palveluitamme. Säilytämme rekisteröitymislomakkeessa kerättyjä tietoja niin kauan kuin käytät palveluitamme asiakkaana. Tällöin tietojen käsittely on tarpeen sopimuksen täyttämistarkoituksessa tai sopimuksen solmimista edeltävien toimenpiteiden yhteydessä. Tiedot poistetaan, kun tietojen säilyttäminen sopimuksen täyttämiseksi ei ole enää tarpeen eivätkä lakisääteiset säilytysvelvollisuudet edellytä meiltä pidempää tallennusta.

6.2. Yhteydenotto sähköpostitse työntekijään

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Voit lähettää sen esimerkiksi osoitteisiin info.fi@timocom.cominkasso@timocom.comjobs@timocom.com tai työntekijöidemme henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin. Käytämme sähköpostiviestisi lähettämisestä saamiamme tietoja vain pyyntöösi vastaamiseen. Kun käsittely on suoritettu, tiedot poistetaan lakisääteisten vaatimusten puitteissa.

 

7. Tietojen käsittely hakuprosessissa

Keräämme ja tallennamme henkilötietoja avoimia työpaikkoja koskevista hakemuksista ja avoimista hakemuksista.

Kaikki hakemuksesi tiedot tallennetaan ja käsitellään, jotta voimme valita meille sopivat hakijat avoinna olevaan tehtävään. Päätät itse, mitä tietoja käsittelemme, koska teet itse tiedonsiirron. Hakijan tietoja voidaan luovuttaa myös muille konsernin yrityksille ja esihenkilöille päätöksentekoa varten.

 

8. XINGin ja LinkedInin käyttö

Osana sopivien ehdokkaiden etsintää tutkimme XINGiä ja LinkedIniä ja käytämme potentiaalisten ehdokkaiden niissä julkaisemia henkilötietoja tarkistaaksemme, sopiiko henkilö meille, ja ottaaksemme heihin tarvittaessa yhteyttä. Selvitysten perustana on oikeutettu etumme palkata tehtäviin sopivat henkilöt. Sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä. Emme käsittele näitä tietoja näiden alustojen ulkopuolella, ellei käsittelyyn liity hakemusprosessia sinun suostumuksellasi.

Jos sinun ja meidän välillemme syntyy työsuhde, voimme jatkaa antamiesi tietojen käsittelyä. Käsittely tapahtuu tällöin työsuhteen toteuttamiseksi. 

Erityisiin henkilötietoryhmiin kuuluvia henkilötietoja käsitellään vain, jos olet antanut ne meille, jotta voimme ottaa hakemuksesi huomioon, tai jos käsittelyyn on lakisääteinen velvollisuus. Näitä tietoja ei oteta huomioon hakuprosessissa, ellei siihen ole lakisääteistä velvollisuutta. 

 

9. Hakijoiden hallintajärjestelmän Smart Recruitersin käyttö

Verkkohakemukseen käytämme verkkosivustollamme Smart Recruiters GmbH:n hakemuksenhallintajärjestelmää, jonka kautta voit hakea kätevästi itsellesi sopivaa paikkaa. Tähän tarvittavat pakolliset tiedot on merkitty erikseen. Muut tiedot ovat vapaaehtoisia.

Voit hakea avoimiin työpaikkoihin tai avoimella hakemuksella tai rekisteröityä Jobalert-työnhakupalveluun. Saat sähköpostivahvistuksen täytettyäsi hakemuksen asianmukaisesti tai rekisteröidyttyäsi Jobalert-palveluun. 

 

Hakemuksesi lähetetään suoraan TIMOCOM NG GmbH:n ja/tai sen tytäryhtiöiden yhteyshenkilölle, joka vastaa hakemastasi työpaikasta. Oikeusperustana on oikeutettu etumme jakaa hakemus optimaalisesti oikeille yhteyshenkilöille yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohdan ensimmäisen lauseen mukaisesti. Pääsy tietoihisi on periaatteessa vain niillä henkilöillä, jotka tarvitsevat sitä hakuprosessimme asianmukaiseen toteuttamiseen.

Jos hakuprosessi päättyy osaltasi ilman työsopimuksen solmimista, tietosi poistetaan viimeistään 6 kuukauden kuluttua päätöksen ilmoittamisesta. Syynä tähän ovat muut oikeutetut etumme esimerkiksi tiedottamisvelvollisuuden ja todistustaakan dokumentoimiseksi mahdollisia menettelyjä varten yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f) alakohdan ensimmäisen lauseen mukaisesti.

Jos valitsematta jättämisestä huolimatta haluamme ottaa sinut huomioon hakemusprosessissa yrityksen muita mahdollisia työpaikkoja täytettäessä, pyydämme sinulta tätä varten vastaavan suostumuksen tietojen jatkokäsittelyyn. Antamasi tiedot poistetaan vuoden kuluttua suostumuksesi antamisesta, ellet peruuta suostumustasi aikaisemmin. Sama koskee avoimia hakemuksia.

 

10. Chatbot tawk.to

Tarjoamme verkkosivustomme käyttäjille chat-palvelun, jonka kautta meihin voi olla yhteydessä ja joka mahdollistaa sopimusta edeltävän tai sopimuksenmukaisen yhteydenpidon. Chatbot-tiedustelun yhteydessä ilmoitettuja henkilötietoja ja IP-osoitetta käytetään tiedusteluun vastaamiseen. Chatbot-palvelun lisäksi meihin voi ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelyn jälkeen nämä tiedot poistetaan. Tietoja säilytetään vain lakisääteisen arkistoinnin puitteissa.

Mahdollistaaksemme yhteydenoton käytämme palveluntarjoajaa tawk.to inc., 187 East Warm Springs Rd, SB298, Las Vegas, NV, 89119 (USA). 

Luovutamme meille antamasi henkilötiedot ja toimeksiantoasi koskevat tiedot tawk.to:lle vain silloin, jos olet suostunut siihen chat-ikkunassa. 

tawk.to:n tietosuojaselosteessa on lisätietoja niiden henkilötietojen luonteesta, laajuudesta ja poistamisesta, joita tawk.to käsittelee. Lisätietoja on täällä:

Tietosuoja-kohdassa Evästeasetukset voit muuttaa asetuksia milloin tahansa tai kieltää tietojenkäsittelyn. Sinulla on mahdollisuus milloin tahansa peruuttaa meille antamasi nimenomainen suostumus. Jos teet näin, poistamme viipymättä kaikki henkilötiedot, jotka olet tiedustelussasi meille antanut. Ota siinä tapauksessa meihin yhteyttä lähettämällä viesti osoitteeseen datenschutz@timocom.com.

 

11. Uutiskirjeet

Jos haluat tilata meiltä sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeen, tarvitsemme tietosuojalausekkeen hyväksymisen lisäksi etu- ja sukunimen sekä sähköpostiosoitteen, johon uutiskirje lähetetään. Muita tietoja käytetään puhuttelemaan sinua henkilökohtaisesti ja suunnittelemaan uutiskirjeen sisältöä sekä selventämään mahdollisia kysymyksiä.

Uutiskirjeen lähettämisessä käytämme niin sanottua Double Opt-In-menettelyä. Tämä tarkoittaa sitä, että lähetämme sinulle uutiskirjeen vasta sitten, kun olet vahvistanut tilauksen tätä varten lähetetyn sähköpostiviestin linkin välityksellä. Näin haluamme varmistaa, että ainoastaan sinä itse voit tilata uutiskirjeen ilmoitetusta sähköpostiosoitteesta. 

Voit milloin tahansa peruuttaa tilatun uutiskirjeen näpäyttämällä hiirellä uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä.

 

12. HubSpot

Käytämme HubSpotia verkkosivustollamme markkinointitoimiin. HubSpot on yhdysvaltalainen ohjelmistoyritys, jolla on toimipaikka HubSpot Ireland Limited Irlannissa osoitteessa 2nd Floor 30 North Wall Quayssa, Dublin 1.

Käytämme tätä integroitua ohjelmistoratkaisua omiin markkinointi-, liidienluonti- ja asiakaspalvelutarkoituksiimme. Tällaisia ovat mm. sähköpostimarkkinointi, joka säätelee uutiskirjeiden ja automaattisten postitusten lähettämistä, sosiaalisen median julkaisut ja raportointi, yhteystietojen hallinta, kuten käyttäjien segmentointi ja CRM, laskeutumissivut ja yhteydenottolomakkeet.

HubSpot käyttää evästeitä. HubSpot arvioi puolestamme kerätyt tiedot (esim. IP-osoite, maantieteellinen sijainti, selaintyyppi, vierailun kesto ja käytetyt sivut), jotta voimme luoda raportteja vierailusta ja vierailluista sivuista.

HubSpotin kautta kerätyt tiedot ja verkkosivustomme sisältö tallennetaan HubSpotin palveluntarjoajien palvelimille. Jos olet antanut suostumuksesi, käsittely tapahtuu tällä verkkosivustolla verkkosivuston analysointia varten.

Tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita sen tarkoituksen saavuttamiseksi, jota varten ne on kerätty.

Voit vastustaa pysyvästi HubSpotin tiedonkeruuta ja evästeiden asettamista estämällä evästeiden tallentamisen selaimesi asetuksilla vastaavasti. Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä milloin tahansa tulevaisuudessa.

 

13. Evästeiden käyttö

Käytämme verkkosivustollamme eväste-tekniikkaa. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelimemme lähettää selaimeesi vieraillessasi verkkosivustollamme. Evästeet tallennetaan tietokoneellesi myöhempää käyttöä varten.

Käytämme verkkosivustollamme seuraavia evästeitä:

 • Väliaikaiset evästeet (väliaikainen käyttö)

 • Pysyvät evästeet (ajallisesti rajoitettu käyttö)

 • Kolmannen osapuolen evästeet (muut palveluntarjoajat)

 • Flash-evästeet (pysyvä käyttö)

Väliaikaiset evästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen. Tällaisia evästeitä ovat erityisesti istuntoevästeet. Nämä tallentavat niin sanotun istuntotunnuksen, jonka avulla voidaan kohdistaa selaimen eri pyynnöt yhteiseen istuntoon. Näin tietokoneesi voidaan tunnistaa, kun palaat verkkosivustolle. Istuntoevästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen.

Pysyvät evästeet poistetaan automaattiseesti tietyn ennalta määritellyn ajan kuluttua. Aika voi vaihdella eri evästeissä. Voit poistaa evästeet milloin tahansa selaimesi turvallisuusasetuksista.

Voit määrittää selainasetuksesi haluamallasi tavalla ja estää esimerkiksi kolmansien osapuolten evästeiden tai kaikkien evästeiden käytön. Muistutamme kuitenkin, että tällöin et voi välttämättä käyttää kaikkia verkkosivustomme toimintoja.

Käytettyjä Flash-evästeitä ei käsitellä selaimessasi, vaan käyttämässäsi Flash-liitännäisessä. Nämä evästeet tallentavat tarvittavat tiedot käytetystä selaimesta riippumatta eikä niitä poisteta automaattisesti. Jos et halua Flash-evästeiden käsittelyä, sinun tulee asentaa vastaava lisäosa, kuten ”Better Privacy” Mozilla Firefox -selaimeen tai ”Adobe-Flash-Killer-Cookie” Google Chromeen.

Emme kerää tai tallenna henkilötietoja evästeisiin tässä yhteydessä. Emme myöskään käytä tekniikoita, jotka yhdistävät evästeistä saatavat tiedot käyttäjätietoihin.

Lisätietoja evästeistä saat Berliinin teknisen yliopiston portaalista:https://www.verbraucher-sicher-online.de/thema/cookies.

14. Verkkoanalyysi

Meille on tärkeää optimoida verkkosivustomme mahdollisimman hyvin ja tehdä siitä mielenkiintoinen kävijöille. Tästä syystä on tärkeää, että tiedämme, mitkä osat kiinnostavat vierailijoita eniten ja millä tavalla. Tähän tarkoitukseen käytämme seuraavia tunnettuja teknologioita.

14.1. Konversioseuranta

Konversioseuranta (conversion tracking) mahdollistaa meille kohderyhmän mukaan tarkasti määritellyn mainosten kohdistamisen Googlessa, Facebookissa, Microsoftissa ja LinkedInissä. Näin kävijät voivat tarjota sosiaalisessa mediassa valikoimaamme asiakkaille kohdistetusti.

Konversioseurantaa varten salattuja käyttäjätietoja (esim. nimet, sähköpostiosoitteet, osoitteet, käyttäjäkohtaiset tunnisteet) jaetaan kyseisen alustan palveluntarjoajan kanssa. Näissä tapauksissa luomme luetteloita olemassa olevista yhteystiedoista ja lataamme ne alustojen palveluntarjoajille tiliemme kautta. Ennen lataamista luettelo hajautetaan selaimessa paikallisesti ja lähetetään vasta sitten eteenpäin.

Kun käyttäjä kirjautuu sivustollemme ja eväste on käytössä, alustojen palveluntarjoajat ja me pystymme tunnistamaan, että käyttäjä on napsauttanut mainosta ja tullut sitä kautta tälle sivulle. Emme kuitenkaan saa mitään sellaisia tietoja, joista käyttäjien henkilöllisyys voitaisiin tunnistaa. Saamme kultakin alustan palveluntarjoajalta vain tilastotietoja mainontamme onnistumisen seurantaa varten.

Suostumuksesi tietojesi käsittelyyn voit peruuttaa milloin tahansa linkin suostumustyökalun kautta. Tämä ei vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen. Voit tarkistaa EU-kuluttajille tarkoitetulla evästeiden tarkistussivulla, onko kyseisen alustan palveluntarjoaja asettanut mainosevästeitä selaimeesi, ja poistaa ne käytöstä.

Lisätietoja palveluntarjoajien asianomaisista palveluista saat täältä:

Google Adsin laajennetut konversiot ja Google Adsin Offline-konversioiden luonti

Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited,.

(2) Facebook Ads Offline Conversions

Palveluntarjoaja on Facebook Inc.

 

Palveluntarjoaja on Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA Lisätietoja Googlen tietosuojasta löydät täältä .

(4) LinkedIn-mainosten offline-konversiot

Palveluntarjoaja on LinkedIn Corporation.

(5) Google AdWords Conversion-Tracking

Google AdWords -asiakkaana käytämme myös Googlen konversioseurantaa. Jos olet päätynyt verkkokauppaamme Google-mainoksen kautta (AdWords – mainos Googlen hakutulosten kautta tai niiden lisäksi), Google asettaa tietokoneellesi toisen evästeen, ns. Conversion-evästeen. Tätä evästettä ei käytetä henkilökohtaiseen tunnistukseen, vaan sen avulla voimme arvioida Google-mainosten kautta verkkosivustolle tulleiden kävijöiden määrän sekä näistä syntyneet tuotteidemme ostopäätökset.

Tämän evästeen torjumiseen Googlella ei tällä hetkellä ole estävää Opt-Out-evästettä. Voit estää Conversion-evästeiden tallentamisen selaimessasi vastaavalla asetuksella tai poistamalla käytöstä selaimen lisäliitännäiset.

Lisätietoja Google AdWordsin Conversion Tracking -toiminnosta saat osoitteesta: https://support.google.com/adwords/answer/1722022?hl=fi

(6) Google Tag Manager

Google Tag Manager on tag-avainsanojen hallintaa helpottava työkalu. Se aktivoi tag-tunnisteet, jotka puolestaan voivat mahd. kerätä tietoja. Google Tag Manager ei pääse käsiksi näihin tietoihin. Jos domain- tai evästetasolla on suoritettu deaktivointi, se jää voimaan kaikille seuranta-tageille, jos ne on asetettu Google Tag Managerilla.

(7) Google Analytics

Verkkosivustollamme on käytössä Google Analytics, Googlen verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä, jotka tallennetaan tietokoneellesi. Näiden evästeiden avulla voimme analysoida verkkosivuston käyttöä. Evästeiden avulla luodut tiedot verkkosivustomme käytöstäsi välitetään pääasiassa Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Verkkosivustollamme on käytössä IP-osoitteen anonymisointi. Sen avulla Google lyhentää IP-osoitteesi tunnistamattomaksi ennen tiedonsiirtoa Euroopan unionin jäsenmaissa ja ETA-sopimuksen piiriin kuuluvissa maissa. Google käyttää meidän toimeksi annostamme näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttötapoja, luodakseen raportteja verkkosivustojen käytöstä sekä tarjotakseen meille muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Google Analyticsin selaimeltasi lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit estää evästeiden tallentamisen vastaavalla selainsovelluksesi asetuksella.  Lisäksi voit estää Googlelta evästeen avulla luotujen tietojen (kuten IP-osoitteen) keräämisen ja näiden tietojen käsittelyn lataamalla ja asentamalla selainliitännäisen seuraavasta linkistä:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Vaihtoehtoisten liitännäisten tai kaikkien evästeiden poistaminen käytöstä selaimen asetuksissa estää myös käyttöaktiviteettiesi analysoinnin.

Vaihtoehtoisesti voit estää Googlea käyttämästä tietojasi seuraavan linkin avulla. Linkin avulla asennetaan Opt-Out-eväste, joka estää tietojesi keräämisen jatkossa vieraillessasi verkkosivustollamme: Poista Google Analytics käytöstä .

Huomioi, Jos poistat evästeitä, samalla myös Opt-Out-eväste poistetaan, joten se tulee halutessasi aktivoida uudelleen.

14.2. Sistrix 

Käytämme verkkosivuillamme SISTRIX GmbH:n (”Sistrix”) verkkoanalyysityökaluja. Kyseessä ovat verkkosivujemme haettavuutta hakukoneissa parantavat analyysityökalut. Tässä yhteydessä kerätään ja tallennetaan ainoastaan avainsana-, verkkotunnus- ja hakutietoja. Henkilötietoja ei kerätä, tallenneta eikä käsitellä. Lisätietoja tietojen keräämisestä ja hyödyntämisestä on osoitteessahttp://sistrix.de/sistrix/datenschutz.

14.3. Mouseflow

Tässä verkkosivustossa käytetään Mouseflow ApS:n, Flaesketorvet 68, 1711 Kööpenhamina, Tanska, Mouseflow-verkkoanalyysityökalua satunnaisesti valittujen yksittäisten käyntien (vain anonymisoidun IP-osoitteen kanssa) kartoittamiseksi. Näin saadaan luotua protokolla hiiren liikuttamisesta, hiiren napsautuksista ja näppäimistön vuorovaikutuksesta, minkä tarkoituksena on toistaa tämän verkkosivuston yksittäisiä käyntejä satunnaisesti ns. Session Replay -toimintoina (istunnon uusinta) ja analysoida niitä ns. Heatmaps-muodossa (lämpökartta) sekä sen perusteella mahdollisesti parantaa tätä verkkosivustoa. Mouseflow-työkalun avulla kerätyt tiedot eivät ole henkilötietoja, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Kerättyjen tietojen tallennus ja käsittely tapahtuu Euroopan unionissa.

Jos et halua tietojasi kerättävän Mouseflow-työkalulla, voit estää sen kaikilla sitä käyttävillä verkkosivuilla seuraavan linkin kautta:https://mouseflow.com/opt-out/.

15. Oheispalvelut


Luodaksemme ja ylläpitääksemme verkkosivustoamme sekä voidaksemme tarjota erilaisia lisätoimintoja, käytämme seuraavia ulkoisia palveluita.

15.1. YouTube

Joissakin verkkosivustomme osissa on myös kanavamme YouTube-videoita. Käytännössä verkkosivustollamme olevat YouTube-videot ovat laajennettujen tietosuoja-asetuksien alaisia (YouTuben sisäinen toiminto), jolloin YouTube ei välitä evästeitä selaimeesi, eikä YouTube näin ollen tallenna sinua koskeva tietoja. Tämä pätee kuitenkin vain silloin, kun et katsele videoita. Riippumatta siitä, katsotko videoita vai et, IP-osoitteesi välittyy YouTubelle ja Googlen DoubleClick-mainosverkkoon. Jos olet kirjautunut verkkosivustollamme vierailun aikana samanaikaisesti myös YouTubeen ja sinulla on asiakastili, voi YouTube mahdollisesti liittää vierailusi verkkosivustollamme sinun käyttöaktiviteettiesi kesken. Huomautamme, että verkkosivustomme palveluntarjoajana me emme saa tietoja välitettyjen tietojen sisällöstä tai niiden käytöstä YouTuben toimesta, eikä meillä ole mahdollisuutta rajoittaa tietojen välittämistä YouTubeen ja tämän kumppaneille.

Ylläpitäjä on YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Lisätietoja YouTube Inc.:n tietosuojasta saat osoitteesta: https://www.google.com/intl/fi/policies/privacy.

15.2. Vimeo

Olemme integroineet verkkosivuillemme Vimeo-videoita, jotka on tallennettu Vimeo-alustalle ja katsottavissa siellä. . Käytämme nimenomaan itse laatimiamme ja upottamiamme Vimeo-videoita, joissa on ns. Do No Track -asetus. Tämä tarkoittaa, että 2 kohdassa mainitut tietosi siirretään Yhdysvaltoihin selaimen/Vimeo-laajennuksen kautta vain, jos toistat myös videon (esim. käynnistyspainikkeen napsauttaminen). Videon napsauttaminen ja siihen liittyvä videon toistaminen on sähköinen suostumus yleisen tietosuoja-asetuksen 7 artiklan yhdessä 49 artiklan 1 kohdan a) alakohdan mukaisesti. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi evästeasetustemme https://www.timocom.fi/#uc-central-modal-show kautta.

Kun vierailet verkkosivuillamme, Vimeo saa tiedon siitä, että olet tutustunut vastaavaan alasivuun, sekä kohdassa "Tietojen käyttö" mainitut tiedot. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, onko sinulla Vimeo-käyttäjätili vai ei. Jos sinulla on Vimeo-käyttäjätili ja olet kirjautuneena Vimeo-tilisi kautta vieraillessasi verkkosivuillamme, nämä tiedot määritetään suoraan käyttäjätilillesi. Jos et halua, että tiedot yhdistetään käyttäjätiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivointia.

Vimeo käyttää näitä tietoja käyttäjäprofiilien luomiseen, mutta myös mainostarkoituksiin, markkinatutkimukseen tai verkkosivujensa tarpeisiin perustuvaan kehittämiseen. Vimeo välittää ja jakaa tietosi muille kolmansille osapuolille. Voit vastustaa tällaisten käyttäjäprofiilien luomista. Tämä vastalause on kuitenkin osoitettava suoraan Vimeolle (Vimeo, Inc., Attention: Data Protection Officer, 555 West 18th Street, New York, New York 10011; Privacy@vimeo.com).

Vimeo noudattaa Euroopan talousalueen ja Sveitsin tietosuojavaatimuksia, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä, siirtämistä, säilytystä ja muuta käsittelyä Euroopan talousalueelta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Sveitsistä. Kaikkiin henkilötietojen siirtoihin kolmanteen maahan tai kansainväliseen järjestöön sovelletaan yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklassa kuvattuja asianmukaisia suojatoimia.

Vimeon tietosuojakäytännössä on lisätietoja tietojenkäsittelyn luonteesta ja laajuudesta. Muista oikeuksista, asetusvaihtoehdoista ja tiedoista tietojesi suojaamiseksi voit lukea osoitteesta:https://vimeo.com/privacy.

 

16. Sosiaalisen median linkit

Verkkosivuillamme on linkkejä Facebookiin, Twitteriin, Xingiin, LinkedIniin ja Instagramiin. Nämä eivät ole sosiaalisen median liitännäisiä, vaan kyse on ainoastaan tarjontamme linkittämisestä näihin medioihin. Kun napsautat jotakin näistä linkeistä, IP-osoitteesi välitetään kunkin alustan ylläpitäjälle. Jos otat käyttöön jonkin näistä palveluista ja olet kirjautunut erityiselle tilillesi, voi sosiaalisen median ylläpitäjä tietyissä tapauksissa myös määrittää selailukäyttäytymisesi. IP-osoitteesi välittäminen vierailemiesi verkkosivustojen ylläpitäjille on teknisesti välttämätöntä ja koskee kaikkia verkkosivustoja.

 

17. Sosiaalisen median liitännäiset

Käytämme tällä hetkellä seuraavia sosiaalisen median liitännäisiä:

17.1. Facebook-liitännäiset

Facebook-liitännäiset tunnistaa sivulla olevasta Facebook-logosta tai Tykkää-painikkeesta. Yhteenvedon Facebook-liitännäisistä löydät tästä: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Kun vierailet sivustollamme, liitännäisen kautta luodaan suora yhteys selaimesi ja Facebook-palvelimen välille. Facebook saa tällöin tiedon, että IP-osoitteestasi on vierailtu verkkosivustollamme. Kun napsautat Facebookin tykkään-painikettä, tykkään-sivusta tai Jaa-painiketta ollessasi kirjautuneena Facebook-tilillesi, voit linkittää (Facebook-)verkkosivustomme sisältöä omaan Facebook-profiiliisi ja/tai jakaa muille Facebook-käyttäjille. Näin Facebook voi yhdistää verkkosivustollamme kävijän tämän Facebook-käyttäjätiliin. Lisäksi Facebook voi tallentaa muita evästeitä selaimeesi. Huomautamme, että verkkosivustomme palveluntarjoajana emme saa tietoja välitettävien tietojen sisällöstä tai niiden käytöstä Facebookin toimesta. Ellet halua, että Facebook voi yhdistää käyntisi verkkosivustollamme Facebook-tiliisi, kirjaudu ensin ulos Facebookista.

17.2. Instagram

Kun avaat sivustomme yksittäisen sivun, joka sisältää Instagram-liitännäisen, selaimellasi on suora yhteys Instagram-palvelimiin. Instagram saa näin tiedon siitä, että verkkosivumme on avattu selaimeltasi, myös siinä tapauksessa, ettei sinulla ole Instagram-profiilia tai et ole juuri sillä hetkellä kirjautuneena Instagram-palveluun. Nämä tiedot (IP-osoitteesi mukaan lukien) välitetään suoraan selaimestasi Instagramin palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Jos olet kirjautuneena Instagramiin, Instagram voi yhdistää verkkosivustollamme kävijän tämän Instagram-käyttäjätiliin. Jos käytät liitännäisiä, painat esimerkiksi Instagram-painiketta, myös nämä tiedot välitetään suoraan Instagramin palvelimelle ja tallennetaan sinne. Tiedot julkaistaan lisäksi Instagram-tililläsi ja näytetään siellä kontakteillesi. 

Jos et halua, että Instagram yhdistää verkkosivustollamme käynnin yhteydessä kerättyjä tietoja välittömästi Instagram-tiliisi, sinun täytyy kirjautua ennen verkkosivustollemme tuloa ulos Instagramista. Voit myös estää täysin Instagram-liitännäisten lataamisen selaimesi Add-On-lisäosilla, kuten niin sanotuilla Script Blocker -estoilla.

17.3. Twitter

Käyttämällä Twitteriä ja sen Uudelleentwiittaa-toimintoa vierailemasi verkkosivustot liitetään Twitter-tiliisi ja ne näkyvät muille käyttäjille. Tällöin Twitteriin välitetään myös tietoja. Huomautamme, että verkkosivustomme palveluntarjoajana emme saa tietoja välitettyjen tietojen sisällöstä tai niiden käytöstä Twitterin toimesta. 

17.4. XING (Jaa-painike)

Aina, kun avaat verkkosivustomme sivun, joka sisältää Xing-toimintoja, muodostetaan yhteys Xingin palvelimiin. Tietääksemme tässä yhteydessä ei tallenneta henkilötietoja. IP-osoitettasi ei tallenneta eikä käyttötapojasi analysoida.

17.5. LinkedIn

Aina, kun avaat verkkosivustomme sivun, joka sisältää LinkedIn-toimintoja, muodostetaan yhteys LinkedInin palvelimiin. LinkedIn saa näin tiedon, että IP-osoitteestasi on vierailtu verkkosivustollamme. Jos napsautat LinkedInin Jaa-painiketta ja olet kirjautuneena LinkedIn-tilillesi, LinkedIn voi yhdistää vierailusi verkkosivustollamme käyttäjätiliisi. Huomautamme, että verkkosivustomme palveluntarjoajana emme saa tietoja välitettyjen tietojen sisällöstä tai niiden käytöstä LinkedInin toimesta.

17.6. YouTube

Jos vierailet jollakin sivullamme, jolla on YouTube-liitännäinen, muodostuu yhteys YouTuben palvelimiin. YouTuben ylläpitäjälle ilmoitetaan tällöin, millä verkkosivuillamme olet vieraillut.

Jos olet samanaikaisesti kirjautuneena YouTubeen, YouTuben ylläpitäjä saa enemmän tietoja selailutottumuksistasi. Jos et halua näin tapahtuvan, kirjaudu ensin ulos YouTubesta. Huomautamme, että verkkosivustomme palveluntarjoajana emme saa tietoja välitettyjen tietojen sisällöstä tai niiden käytöstä YouTuben toimesta.

Palveluntarjoaja on YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Lisätietoja YouTube Inc.:n tietosuojasta saat osoitteesta: https://policies.google.com/privacy?hl=fi&gl=fi

 

18. Verkkonäkyvyys sosiaalisessa mediassa

Ylläpidämme verkkonäkyvyyttä sosiaalisissa verkostoissa ja eri alustoilla (esim. Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, LinkedIn ja Xing). Tietojen käsittelystä näissä verkostoissa ja näillä alustoilla vastaavat kunkin verkoston tai alustan ylläpitäjä sekä TIMOCOM yhdessä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kommentoida postauksiamme, antaa palautetta tai ottaa meihin yhteyttä sosiaalisten medioiden kautta. Voit myös itse milloin tahansa poistaa kommenttisi Facebook-sivultamme tai muilta alustoilta.

Facebook ja muut alustat tallentavat tietojasi käyttäjäprofiilien muodossa ja käyttävät niitä mainonta- ja markkinatutkimustarkoituksiin ja/tai heidän verkkosivustojensa räätälöintiin. Tällaista analysointia tapahtuu erityisesti (myös sisään kirjautumattomille käyttäjille) räätälöidyn mainonnan tuottamiseen ja tiedottamiseen sosiaalisen verkoston muille jäsenille toiminnoistasi verkkosivustollamme. Käyttäjäprofiilien muodostamisen voi estää, jolloin tästä tulee ilmoittaa Facebookille, ks. Facebookin tietosuojalauseke.

 

19. Ubermetrics

Ubermetrics on Content Intelligence -ratkaisu, joka analysoi ja suodattaa suuria tekstimääriä täysin automaattisesti.

Ubermetrics Delta käsittelee vain julkisesti saatavilla olevaa tietoa. Ubermetricsin verkkokäyttöliittymän uutissyötteen kautta Timocomin kannalta merkitykselliset julkaisut listataan tallennettujen avainsanojen mukaan. Tässä yhteydessä käsitellään myös tekstin julkaisseiden ihmisten nimiä tai nimimerkkejä.

Kyseisen ohjelmiston käytön osalta Timocom on ryhtynyt asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin. 

Tietojen käsittelyä on rajoitettu myös tietojen tarkoituksenmukaisen käytön ja arvioinnin näkökulmasta vaadittavaan ajanjaksoon, minkä jälkeen tiedot poistetaan viimeistään seuraavan vuoden ensimmäisen neljänneksen loppuun mennessä.

Tietoja ei siirretä tai tallenneta kolmansiin maihin.

 

20. Käyttöpohjainen verkkomarkkinointi

Facebookin uudelleenmarkkinointi / jälkikohdistus

Tämä verkkosivusto käyttää sosiaalisen verkoston Facebook Custom Audiences -palvelua. Tämä Facebook-pikseli kirjaa sinut anonyymisti sivustomme vierailijaksi. Ollessasi kirjautunut Facebookiin, voimme käyttää tätä tietoa tarjotaksemme kohderyhmälle tarkoitettuja mainoksia Facebookissa. Me, tämän verkkosivuston ylläpitäjänä, emme vastaanota mitään henkilökohtaista tietoa sinun Facebook-vierailuistasi tai tietoihisi liittyen. Verkkosivustollamme kävijänä voit poistaa käytöstä Facebook Custom Audiences -toiminnon tästä.

20.2. LinkedIn

Käytämme verkkosivustollamme LinkedIn-alustan analyysi- ja Conversion Tracking -teknologiaa. Tällä LinkedInin teknologialla voimme tarjota sinulle kohdistettua, kiinnostuksen kohteisiisi perustuvaa mainontaa. Lisäksi saamme LinkedInin keräämiä ja anonyymeja raportteja mainosaktiviteeteista ja tiedoista koskien vuorovaikutustasi verkkosivustomme kesken. Lisätietoja LinkedInin tietosuojasta saat osoitteesta:https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. Voit estää LinkedInin suorittaman käyttäjän käyttötapojen analysoinnin ja mielenkiinnon kohteisiin perustuvat suositukset (Opt-Out); napsauttamalla painiketta ”Opt-Out on LinkedIn” (LinkedIn-jäsenille) tai ”Opt-out” (muille käyttäjille) seuraavasta linkistä: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.

 

21. Henkilötietojen käsittely EU- ja ETA-maiden ulkopuolella

Henkilötietojasi ei käsitellä Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen maiden ulkopuolisissa maissa, poikkeuksena seuraavat sosiaalisen median sovellukset: Facebook, Twitter, LinkedIn ja Instagram.

 

22 Tietojen käsittelyn oikeudelliset perusteet

Tässä yhteenveto tietosuojaa koskevista oikeusperusteista, joita sovelletaan tietojesi käsittelyssä.

22.1 Informatiivinen käyttö

Selaimen meille automaattisesti antamia tietoja käsitellään etumme mukaisesti voidaksemme ylipäätään asettaa verkkosivustomme nähtävillesi.

 • Yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan f) alakohta

22.2. Yhteydenottolomake ja rekisteröinti

Tietojen käsittely on tarpeen, jotta voidaan täyttää edellytykset koskien sopimusta, jonka osapuoli kyseinen henkilö on, tai suorittaa sopimuksen solmimista edeltäviä toimenpiteitä, jotka perustuvat kyseisen henkilön pyyntöön.

 • Yleisen tietosuoja-asetuksen (DSGVO) 6. artiklan 1. kohdan b) alakohta

22.3. Uutiskirjeet

Uutiskirjeemme tilaus tapahtuu henkilökohtaisen suostumuksesi pohjalta.

 • Yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan a) alakohta

22.4. Verkkoanalyysi, käyttöperusteinen verkkomarkkinointi ja ulkoisten palvelujen liittäminen

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ja lopettaa uutiskirjeen tilauksen.

Mainontaa, markkinatutkimusta tai verkkosivustojen räätälöintiä varten analysoimme sivustollamme vierailevien käyttöaktiviteetteja etujemme mukaisesti.

 • Yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan f) alakohta

22.5. Verkkonäkyvyys sosiaalisessa mediassa

Tämä oikeusperusta koskee palveluja Google Analytics, eTracker, Google AdWords, Bing Ads, Facebook Remarketing/ Retargeting, LinkedIn-Analyse (käyttöpohjainen verkkomarkkinointi).

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään käyttäjän tietoja koskevien oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi ja käyttäjien kanssa käytävän vuorovaikutuksen pohjalta yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan f) alakohdan mukaisesti. Jos kyseisen palvelun palveluntarjoaja pyytää käyttäjiltä suostumuksen tietojen käsittelyyn (suostumus annetaan esimerkiksi valitsemalla tietty valintaruutu tai vahvistamalla painikkeella), käsittelyn oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6. artiklan 1. kohdan a) alakohta, 7. artikla.

22.6. Tietoturva

Käytämme lisäksi teknisiä ja organisatorisia turvatoimia, kertyvien tai kerättyjen henkilötietojen suojaamiseksi erityisesti tahattomalta tai tahalliselta manipuloinnilta, kadottamiselta, tuhoamiselta tai pääsyltä valtuuttamattomien henkilöiden käsiin. Turvatoimiamme parannetaan jatkuvasti teknologisen kehityksen myötä.

Yhteydenottolomakkeissa annettujen henkilötietojen siirrossa käytämme SSL-salaustekniikkaa (https) estääksemme tietojen pääsyn valtuuttamattomien kolmansien osapuolten käsiin.

22.7. Perintäpalvelu / luottotiedot / luottolaitokset

(1) Tarjoamme perintäpalveluja asiakkaillemme markkinapaikassamme. TIMOCOM tarjoaa nämä palvelut suoraan kaikille TIMOCOMin asiakkaille lisäpalveluna.

(2) Tilauksen yleiskatsauksessa TIMOCOMille toimitetaan tiedot velkojasta (yrityksen nimi, TIMOCOM-tunnus), velallisen tiedot (yrityksen nimi, TIMOCOM-tunnus (jos saatavilla), osoite mukaan lukien maa (jos TIMOCOM-tunnusta ei ole määritetty), laskun numero, laskun päivämäärä, avoin summa, valuutta, merkintä jäännössummana (vain jos saatavilla ja saatavan syy), jotta perintäpalvelu ja tapauksen käsittely voidaan suorittaa. TIMOCOM hankkii luottotietoja myös luottolaitoksilta tai määrittää osoitteet velallisen puoleen kääntymiseksi ja velkojan suojelemiseksi saamatta jääneiltä maksuilta. Tämän oikeusperusta ovat yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen 1 b) ja f) alakohdat (tietojenkäsittely sopimuksen täyttämiseksi, velkojan oikeutettuun etuun perustuva tietojenkäsittely).

Säilytämme edellä mainittuja henkilötietoja, kunnes perintämenettely on saatu päätökseen, eli niin kauan kuin avoin saatava on olemassa ja sitä käsitellään perinnän yhteydessä. Sen jälkeen estämme tietoihin pääsyn ja poistamme ne lopullisesti lakisääteisten säilytysaikojen päätyttyä. Tämän oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artiklan 3 kohdan b) alakohta Saksan liittovaltion tietosuojalain 35 §:n 3 kohdan yhteydessä.

(3) Jos saamme tietoja luottolaitoksilta tai perintätoimistoilta, käytämme tarvittaessa myös pisteytystä. Näin lasketaan todennäköisyys, jolla asiakas täyttää sopimuksen mukaiset maksuvelvoitteensa. Pisteytys perustuu matemaattisesti ja tilastollisesti tunnustettuun ja luotettavaan menettelyyn.

Teemme yhteistyötä seuraavien luottolaitosten ja perintäyritysten kanssa:

Bisnode; Creditreform; companycheck; Confidas; Creditsafe; Dun & Bradstreet Czech Republic, a.s.; Fonceta Oy; Informa; Innolva; KRD; KSV1870 Holding AG; Proff Aksjeselskap; Proff Aktiebolag; Schufa; Virk ja Wáberer Hungária Biztosító Zrt. Säilytämme luottotarkistuksen tulosta yhden vuoden ajan. Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen b) alakohta.

(4) Lisäksi toimitamme SCHUFA Holding AG:lle tai Creditreform Düsseldorfille sopimussuhteen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja, jotka koskevat sopimuksen soveltamista, täytäntöönpanoa ja päättämistä, sekä tietoja sopimuksenvastaisesta tai petollisesta toiminnasta. Tällaisten tietojen toimittamisen oikeusperustat ovat yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen b) ja f) alakohdat.

SCHUFA ja Creditreform Düsseldorf käsittelevät saamiaan tietoja ja käyttävät niitä myös pisteyttämiseen antaakseen sopimuskumppaneilleen Euroopan talousalueella ja Sveitsissä sekä tarvittaessa muissa kolmansissa maissa (jos Euroopan komissio tekee tietosuojan riittävyyttä koskevan päätöksen) tietoja muun muassa luonnollisten henkilöiden luottokelpoisuuden arvioimiseksi. Luottokelpoisuuden pisteytyksestä riippumatta SCHUFA tukee sopimuskumppaneitaan profiloinnilla, jolla yksilöidään huomiota herättäviä tosiseikkoja (esim. postimyynnin petosten estämiseksi). Tätä varten analysoidaan SCHUFAn sopimuskumppaneiden tiedusteluja mahdollisten poikkeavuuksien tutkimiseksi. Tähän laskelmaan, joka tehdään erikseen asianomaisen sopimuspuolen osalta, voi sisältyä osoitetietoja ja tietoja siitä, onko julkisella henkilöllä, jolla on vastaavat henkilötiedot, yleisesti saatavilla olevissa lähteissä merkintä ja missä tehtävässä merkintä on, sekä koottuja tilastotietoja SCHUFA-tietokannasta. Tämä menettely ei vaikuta luottoluokitukseen eikä luottokelpoisuuden pisteytykseen. Lisätietoja SCHUFAn ja Creditreform Düsseldorfin toiminnasta on www.schufa.de/datenschutz ja www.creditreform.de/duesseldorf/datenschutz.

Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan ensimmäisen lauseen f) alakohta.

 

23. Oikeutesi: Tiedonsaanti, oikaisu, poisto, rajoittaminen

Sinulla on oikeus, milloin tahansa saada maksutta tietoa koskien henkilötietojesi tallennusta, pyytää poistamista sekä oikeus tietojen oikaisuun tai käsittelyn rajoittamiseen. Voit myös estää käsittelyn ja sinulla on oikeus tietojen siirtoon, mikäli tietosuojan edellytykset täyttyvät. Jos sinulla on kysyttävää oikeuksistasi, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä meihin tai sähköpostitse ulkopuoliseen tietosuojavaltuutettuumme (katso yhteystiedot edeltä).

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus vastuulliselle valvontaviranomaiselle. Vastuullinen viranomainen on Nordrhein-Westfalenin valtuutettu tietosuojan ja tiedonvälitysvapauden edustaja:https://www.ldi.nrw.de/metanavi_Kontakt/

Jos olet antanut meille luvan tiettyyn tietojenkäsittelyyn, voit peruuttaa sen milloin tahansa. Pääsääntöisesti tarvitsemme suostumuksen vain erityistapauksissa, kuten esim. uutiskirjeen lähettämistä varten.

23.1. Vastustus- ja poistomahdollisuus

Voit milloin tahansa peruuttaa tietojesi käsittelyn yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 1 kohdan mukaisesti. Ilmoita meille vastustuksestasi tietojen tallentamiseen raportteihin lähettämällä viesti johonkin annetuista yhteystiedoista.

Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Huomautamme, että Timocom ei valitettavasti pysty vaikuttamaan sosiaalisen median alustojen verkkoseurantamenetelmiin. Lisätietoja näistä saat alustojen ylläpitäjien tietosuojaselosteista. Näiden verkkoseurantamenetelmien käytön estämiseksi voit käyttää oikeuttasi kieltää niiden käytön ilmoittamalla tästä suoraan käyttämäsi sosiaalisen median ylläpitäjälle. Timocom välittää kyselyt suoraan alustojen ylläpitäjille, mikäli ilmoitat halustasi käyttää oikeuksiasi näiden osalta.

Sinulla on seuraavat oikeudet meitä ja alustoja kohtaan sinua koskevien henkilötietojen osalta:

 • oikeus saada tietoa,

 • oikeus korjata tai poistaa tietoja,

 • oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä,

 • oikeus tietojen siirtoon,

 • oikeus tehdä valitus tietosuojan valvontaviranomaiselle.

Kunkin käsittelyn ja estomahdollisuuksien tarkan kuvauksen (Opt-Out) osalta suosittelemme tutustumaan jäljempänä linkitettyihin palveluntarjoajan tietoihin.

Useimmiten on kuitenkin järkevää ottaa suoraan yhteyttä Facebook Ireland Ltd.:hen tai muihin alustoihin, sillä meillä ei ole kaikkia tietoja saatavilla, emmekä myöskään voi vaikuttaa kaikkeen Facebookin ja muiden vastaavien medioiden suorittamaan tietojen käsittelyyn. Tuemme sinua kuitenkin mielellämme koskien oikeussuojaasi liittyen Facebook- tai muihin linkityksiin.

Facebook (Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland)

Google/YouTube (Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland)

Instagram (Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA)

Twitter (Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA)

LinkedIn (LinkedIn Ireland Unlimited Company Wilton Place, Dublin 2, Ireland)

Xing (XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Germany)

Ylös