Kaikki uutiset yhdellä silmäyksellä

Uudet lehdistötiedotteet

Kirjanpitäjä huolehtii maksamattomista laskuista.
16.09.2020

Mitä tehdä, kun laskuja ei makseta? Oikeutesi ja velvollisuutesi lyhyesti maksun viivästyessä.

Toimeksianto on toimitettu perille ja lasku on valmis. Tilillä ei kuitenkaan näy maksusuoritusta ja sinä odotat rahojasi.

Maksuliikenteen nopeuttamiseksi tuli vuonna 2011 voimaan EU-direktiivi, jossa säädellään Euroopan laajuisesti, miten kussakin EU-maassa tulee toimia, jos laskun maksu viivästyy.

Direktiivissä selvitetään, mitä on tehtävissä, kun laskua ei makseta, milloin on syytä tehdä perintätoimeksianto ja kuka maksaa perintämaksut.

Lue lisää >
23.10.2019

Uusi toimipaikka Wrocławissa: TIMOCOMin kansanvälisen kasvun myötä yritys laajentaa strategista toimintaansa Puolassa

Erkrath/Wroclaw, 23.10.2019 –Saksalaisesta Erkrathin kaupungista kotoisin oleva IT- ja tietotekniikka-asiantuntija TIMOCOM kansainvälistyy entisestään. Yritys laajentaa toimintaansa Puolan markkinoilla perustamalla uuden toimipaikan Wroclawiin. Kuljetus, huolinta sekä teollisuuden ja kaupan alan yritysasiakkaat hyötyvät strategisesta muutoksesta ja toimipaikkalaajennuksista Puolassa.

Lue lisää >
26.07.2019

Cargo Overseasin muskettisoturit valloittavat Euroopan

Erkrath/Saksa, Manchester/UK - Nykyinen European Road Freight Manager Anthony Valentine on työskennellyt kuljetusalalla lähes 30 vuotta. Neljä vuotta sitten hän perusti yhdessä multimodaalisien kuljetuspalvelujen tarjoaja Cargo Overseas -yrityksen pitkäaikaisten työtovereidensa kanssa kansainväliselle lento- ja merirahdille suunnatun eurooppalaisen maantiekuljetusosaston. Vahvan tiiminsä ansiosta Valentine tuntee itsensä kapteeniksi, joka ottaa uuden kurssin brexit-myrskyssä. 

Lue lisää >

Uudet palveluilmoitukset

Kuormatilan ja tavaroiden kysyntä Euroopasta kasvaa.
31.03.2020

Koronavirus: Miten tuotanto ja kauppa pystyvät selviytymään kuormatilakapasiteettipulasta

Koronaviruksen leviäminen vaikuttaa yhä enemmän maanteiden tavaraliikenteeseen Euroopassa. FreightTech-yritys TIMOCOMin kuljetusbarometri osoittaa tällä hetkellä kansainvälisten rahtitarjousten voimakasta kasvua.

Lue lisää >

Tiedotusvälineet

Mediakirjasto perustettiin TIMOCOMia käsittelevien tekstien ja TIMOCOMin julkaisujen visuaaliseksi tueksi. Kuvia ja tiedostoja on ladattavissa kuudessa kategoriassa, jotka ovat "Yritysesittely, sopimukset ja lomakkeet" (business materials), "Kuvamaailma" (imagery), "Esitteet ja ohjeet" (brochures), "Logo" (logos), "Kuvagalleria" (picture gallery) ja "Järjestelmä/palvelut" (System/Services). Muut hakujäsentelymahdollisuudet, kuten kielivalinta, takaavat mediakirjaston helppokäyttöisyyden.

Mediakirjastoon

Mediayhteystiedot

TIMOCOM GmbH
Unternehmenskommunikation
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

Ylös

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin sekä henkilökohtaisen asiasisällön ja mainonnan kohdistamiseen. Lue lisää