TimoCom Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.

Tärkeitä vinkkejä ja ohjeita käyttöturvallisuuden optimointiinMitä voit itse tehdä luotettavan liiketoiminnan turvaamiseksi

Innovatiivisen ja moniosaisen TimoCom Secure-turvallisuusjärjestelmän avulla teemme hyvin paljon sen eteen, että kaikki sujuu kitkattomasti. Seuraavassa osiossa esittelemme yksinkertaisia keinoja ja toimenpiteitä, joiden avulla jokainen voi itse tehokkaasti parantaa käyttöturvallisuuttaan.

Yksinkertaisia varotoimenpiteitä omaksi turvaksesi

Muistilistasi uusien liikekumppanien tarkastamiseksi

Tärkeimmät säännöt liiketoiminnan turvaamiseksi etukäteen

TimoCom tarkastaa alussa oletusarvoisesti asiakkaansa. Tavoitteena on, että rahti- ja kuormatilapörssi olisi mahdollisimman turvallinen. On kuitenkin myös asioita, joita asiakas voi itse tehdä turvallisuuden parantamiseksi.

Noudattamalla paria yksinkertaista sääntöä epäilyttävien kauppojen riskiä voidaan vähentää huomattavasti jo sopimusta tehtäessä. Sen vuoksi TimoCom on laatinut listan, joka sisältää tärkeimmät toimet uusien liikekumppanien tarkastamiseksi. Lisää vinkkejä kuormavarkauksien ehkäisemiseksi on myös seuraavassa kirjoituksessa, joka liittyy TimoComin ja SCHUNCKin EU:n laajuiseen aloitteeseen.

TimoCom:in ja SCHUNCK:in EU:n laajuinen aloite

Turvatarkastus kuormatavaravarkauksien ennalta ehkäisemiseksi

Tämän tarkistuslistan avulla suojaat yritystäsi tehokkaasti petoksilta

Mustat lampaat eivät ole alallamme valitettavasti mikään uusi tuttavuus. Uutta on, että petkuttajat ovat tulleet entistä röyhkeämmäksi. Sitä tärkeämpää on käyttää tehokkaita turvatoimenpiteitä estämään petokset ja varkaudet.

TimoCom Soft- und Hardware GmbH ja OSCAR SCHUNCK AG & CO. KG ovat yhdessä kehittäneet kattavan tarkistuslistan, joka avulla yritykset voivat helpommin tarkistaa mahdollisten liikekumppanien henkilöllisyyden ennen sopimuksen tekemistä. Kehotamme tarkastuksesta vastuussa olevia työntekijöitä lataamaan turvatarkastuslomakkeen ja selvittämään kysymyksiin vastaamalla, voiko liikekumppania pitää luotettavana.

Kuljetusalan sanakirja – vastauksia ja sanastoa liittyen kuljetusalaan

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.