TIMOCOM Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.

TIMOCOM Augmented Logistics

TIMOCOMilla on yhteinen visio logistiikan tulevaisuudesta. Uskomme maailmaan, jossa ei ole logistisia haasteita. Sen vuoksi olemme asettaneet päätavoitteeksemme tehdä logistiikasta älykästä, turvallista ja yksinkertaista. Kutsumme tätä tulevaisuutta nimellä Augmented Logistics.

Augmented Logistics on myös meidän lupauksemme. Tarkoitamme sillä logistiikan laajentamista, optimointia, vahvuutta, suuruutta ja edistystä. Asiakkaiden kannalta katsottuna tämä merkitsee sitä, että he voivat ratkaista logistiset haasteensa TIMOCOMin avulla fiksusti, turvallisesti ja helposti.

Digitaalisten ratkaisujen tarpeellisuus ei ole innoitteemme vain tänään, vaan se oli myös yrityksen perustamisen pohja. Huhtikuussa 1997 huolitsija Jens Thiermann etsi koko Euroopan kattavaa rahdinvälitysjärjestelmää kuljetustoimeksiannoille. Se mitä hän löysi, ei kuitenkaan vastannut hänen toivomuksiaan eikä yrityksensä tarpeita. Siksi hän päätyikin kehittämään sellaisen järjestelmän itse! Näin perustettiin TimoCom Soft- und Hardware GmbH. Töiden jälkeen ja viikonloppuisin yritys alkoi kehitellä omaa rahti- ja kuormatilapörssiä. Tästä rohkeasta ideasta syntyi yksi nykypäivän menestyneimmistä keskisuurista IT-asiantuntijoista Euroopan logistiikka-alalle. Vuonna 2018 TimoCom Soft- und Hardware GmbH:n nimi muutettiin TIMOCOM GmbH:ksi.

Eurooppalaisen logistiikan verkostoitumisen edelläkävijänä ja uranuurtajana tarjoamme asiakkaidemme käyttöön ensimmäisen Smart Logistics System-ratkaisun, jossa julkaistaan ja hallinnoidaan päivittäin jopa 750 000 kansainvälistä rahti- ja kuormatilatarjousta. Osa järjestelmää on myös neutraali verkostomme, johon kuuluu yli 40 000 TIMOCOMin tarkastamaa yritystä. Neutraalius on tässä merkittävä etu, sillä liikekumppanit sopivat toimeksiannoistaan omavastuullisesti suoraan keskenään.

Erikoistuneella, kansainvälisellä yrityksellämme on yli 490 työntekijää, jotka edustavat 34 eri kansallisuutta ja työskentelevät sekä saksalaisen yrityksen pääkonttorissa Düsseldorfin naapurikaupungissa Erkrathissa että sivutoimipisteissä Puolassa, Tšekissä ja Unkarissa. Yrityksen perustaja Jens Thiermann johtaa yritystä yhdessä poikansa Tim Thiermannin kanssa. Näin perheyrityksen johdossa yhdistyvät sekä monivuotinen kokemus että tulevaisuuteen suuntautuvat näkökulmat. Voimme yhdessä tarkastella yrityksemme monia kulmakiviä.

TimoCom – Tietoja ja faktoja

 
Nimi TIMOCOM GmbH
Yritysjohto Jens Thiermann, Tim Thiermann
Henkilökunta > 490, 34 eri kansallisuutta
Pääkonttori Timocom Platz 1, DE-40699 Erkrath
Sivutoimipisteet: Puolassa, Tšekissä ja Unkarissa
Liikevaihto 67,9 miljoonaa euroa (liikevuosi 2017)

Virstanpylväät

1997

TC Truck&Cargo®:n lanseeraus

Rahti- ja kuormatilapörssi on TIMOCOMin verkkopalvelun päätuote.

1999

Sivutoimipisteet avataan

Tämän vuoden aikana TIMOCOM avaa toimipisteet Puolassa, Tšekissä ja Unkarissa.

2003

TIMOCOM CashCare

Maksuriskejä ehkäisevä saatavien perintäpalvelu saa virallisen valtion toimiluvan.

2004

TC eMap® :in lanseeraus

Täydellinen laajennus palvelulle kuljetuskulujen laskentaan sekä reittisuunnitteluun

2006

TC Truck&Cargo® :n online-versio

Nyt asiakkaat voivat syöttää tarjouksia ja sopia liiketoimia reaaliaikaisesti. Jättimäinen askel koko toimialalle.

2007

TC Profile® :n lanseeraus markkinoille

Löydä etsimäsi ja tule löydetyksi – koko Euroopan kattavasta yrityshakemistosta asiakkaat voivat aina etsiä uusia ammattitaitoisia liikekumppaneita uusia liiketoimia varten.

2009

TC eBid® :in lanseeraus markkinoille

Tämä palvelun laajennus tarjoaa mahdollisuuden sopimuskuljetuksien tarjouskilpailutukseen.

2010

Kuljetusbarometrisovellus

Kuljetusbarometri on olennaisen tärkeä onnistuneiden hintaneuvottelujen kannalta, joten siitä lanseerattiin myös online-versio.

2011

Datakeskuksen varajärjestelmä

Vaikka palvelimemme ovatkin keskimäärin saatavilla 99,9% ajasta, tuplasimme saatavuuden ottamalla käyttöön toisenkin datakeskuksen varajärjestelmäksi.

2012

TIMOCOMin varastotilapörssin lanseeraus markkinoille

Varastopörssistä löytyy varasto- sekä logistiikkatilojen haku- ja tarjoamismahdollisuus.

2013

TC eMap® :in paikannusratkaisu

Kaikkien yleisesti käytössä olevien telematiikkajärjestelmien yhteinen rajapinta lisää tehokkuutta ja käyttöturvallisuutta entisestään.

2014

Mobiili ohjelmayhteys TIMOCOMin palveluihin

Mukana portaalissa kaikkialla. Kuljetusbarometrisovelluksen kautta asiakkaat voivat nyt kirjautua portaalin kaikkiin palveluihin.

2015

TimoCom-portaalin Messenger

Tarjouskohtaisen pikaviestityksen avulla voidaan sopia kaikesta heti ja tulostaa tai tallentaa varmuuskopio omalle päätteelle. Viestitoiminto säästää aikaa ja resursseja.

2016

Integroitu lataus- ja tallennustoiminto yrityssertifikaateille

Asiakkaat voivat ladata ja tarkastella usein pyydettyjä asiakirjoja yrityksen profiilissa.

2016

Päivityksistä ja uusista toiminnoista tiedottava palvelublogi

Tässä uudessa TIMOCOMin Update Pool-palvelublogissa esitellään kaikki uudet kuljetusverkkopalvelun ominaisuudet ja perustoiminnot.

2017

TC Transport Order®:in lanseeraus markkinoille

Kuljetusverkkopalvelusta tulee liiketoimien hallintapalvelu: Asiakkaamme tekevät tietokannan välityksellä liikekumppaneilleen digitaalisia kuljetustoimeksiantoja ja hallitsevat niitä suoraan verkkopalvelussa.

 
2018

Augmented Logistics

TIMOCOM julkistaa uuden vision ja tavoitteen tulevaisuutta silmällä pitäen.

 
2018

Smart Logistics System

Euroopan suurimmasta kuljetusverkkopalvelusta tulee Euroopan ensimmäinen fiksun logistiikan järjestelmä.

 
  Jatkoa on luvassa...  

TIMOCOM – suosittelijat

Menestystarina, josta kertovat yhä useammat asiakkaat.

lue lisää...
Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.