TimoCom Logo

JavaScript on poistettu käytöstä selaimessasi.

Verkkosivuston toiminnallisuus on sen vuoksi rajoittunut. Toiminnallisuuden ja käyttömukavuuden parantamiseksi ota JavaScript väliaikaisesti käyttöön selaimen asetuksissa.
Teollisuuden ja kaupan alalle – TC eMap®
Haluan tietää, missä tavarani ovat. Sen vuoksi luotan TC eMap®:iin ja liikekumppaneihin, jotka tarjoavat seurantamahdollisuuden.

Seuranta – pidä langat käsissäsi!Tehokas laskenta- ja seurantaratkaisu

TimoComin valikoimassa on 3-in1-ratkaisu, joka lisää tehokkuutta ja turvallisuutta! Tehokas seurantaratkaisumme TC eMap® sisältää kaikki yleisesti käytössä olevat telematiikkajärjestelmät yhteen kerättynä. Reitinlaskentatoiminnon avulla voit määrittää suoraan TC Truck&Cargo® -rahti- ja kuormatilapörssin kautta kaikki ajoreitit. Samalla voit myös laskea rahti- ja sivukulut TC eMap® -ohjelmassa.

TC eMap® lisää luottamusta

Yritykset voivat ajoneuvon tietoja lisätessään nostaa esille, että heidän ajoneuvojaan voi seurata TC eMap® -ohjelmassa. Se on huomattava plussa toimeksiantojen tarjoamisen yhteydessä.

TimoCom-seurantaratkaisun edut:

  • eri telematiikkajärjestelmät yhdellä silmäyksellä
  • kuljetusten suurempi turvallisuus
  • ai asennusta, ei ylläpitokustannuksia: ainoastaan käyttämäsi telematiikkaratkaisu ja tuttu TimoCom-ympäristö
  • käytössä 24 eri kielellä

TC eMap® tekee kuljetusliiketoiminnasta läpinäkyvämpää ja tehokkaampaa

Tieto kulkee toimeksiottajan ja toimeksiantajan välillä selvästi nopeammin ja tehokkaammin, sillä alustan kautta kaikki jaetut ajoneuvot ovat kaikkien liikekumppanien nähtävillä. Mahdolliset väärinkäsitykset on mahdollista korjata välittömästi.

Seuraavana ote liikekumppanilistastamme:
Kuvagalleria

Tutustu TC eMap®:piin kuvagalleriassamme!

Videotutoriaalit

Me näytämme, miten homma toimii!

Täällä olevat opetusvideot auttavat sinua saamaan enemmän irti tuotteistamme. Video-ohjeissamme kerromme vaihe vaiheelta kaiken tietämisen arvoisen TimoCom-tuotteista.

TimoCom puhuu

Seuraa meitä

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyn evästeiden käytön analysointiin, henkilökohtaiseen asiasisältöön ja mainontaan.