skip navigation

Yhtä helposti voit nyt suunnitella myös kuljetus- ja logistiikkaprosessisi. Olipa kyseessä kuljetusten valmistelu, toteutus tai tilausten hallinta, TIMOCOMin Smart Logistics -järjestelmästä löydät sopivan sovelluksen yrityksesi tarpeiden ja digitalisoinnin asteen mukaan.

Aikaikkuna-ajanvarausjärjestelmän

Aikaikkuna-ajanvarausjärjestelmän pääasiallisena tarkoituksena on välttää pysähdysaikoja lastaus- tai purkupaikalla. Jotta huolintaliike tai kuljettaja voi purkaa lastinsa esimerkiksi supermarketissa, sen on varattava aika portaalin (Aikaikkuna-ajanvarausjärjestelmän) kautta. Portaalin kautta on mahdollista nähdä purkupaikan vapaat ajat (esimerkiksi 14.00–15.00) sekä varata sopiva aika. Silloin kuljettajan on myös saavuttava paikalle mahdollisimman oikeaan aikaan, jotta lasti saadaan oitis purettua. Pieniä odotusaikoja voi esiintyä. Jos kuljettajan on mahdoton saapua valitun aikaikkunan sisällä esimerkiksi ruuhkan tai konerikon vuoksi, uusi aika on varattava. Lentokoneiden lähettäminen matkaan toimii samankaltaisella periaatteella. Lentoyhtiöillä on aikavälejä, joiden sisälle lentojen on mahduttava. Muuten aikaikkuna päättyy ja uhkana ovat ankarat rangaistukset.

Katso myös:

  • Kuljetustenhallintajärjestelmä

    Kuljetustenhallintajärjestelmä on huolitsijoille tarkoitettu työkalu. Kuljetustenhallintajärjestelmän avulla rahtaajalta/valmistajalta tulevia toimeksiantoja on mahdollista käsitellä ja hallinnoida. [...]

Tule alan sisäpiiriin

Tilaa nyt uutiskirje, niin saat säännöllisesti asiaankuuluvia artikkeleita, jotka helpottavat jokapäiväistä työtäsi ja laajentavat liiketoimintanäkymiäsi.

Uutiskirjeen tilaus

Kaikki '*':llä merkityt kentät ovat pakollisia, ja ne on ehdottomasti täytettävä.

Lähettämällä rekisteröintilomakkeen (Rekisteröidy nyt) vahvistat hyväksyväsi Tietosuojadirektiivit.

Uutiskirjeen tilaus:


TIMOCOM GmbH välittää henkilötietosi (sähköpostiosoite, etu- ja sukunimi) SC-Networks GmbH:n tietokantaan (tuomioistuin: Amtsgericht München, rekisteröintinumero: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2, 82319 Starnberg uutiskirjeiden lähettämistä varten. SC-Networks GmbH noudattaa kansallista tietoturvalakia ja TIMOCOM GmbH:n ohjeita.

Ylös