skip navigation

Kuljetusalan sanakirja

Sanasto merkinnät

A B C D E F H I J K L M O P R S T U V Y

Yhtä helposti voit nyt suunnitella myös kuljetus- ja logistiikkaprosessisi. Olipa kyseessä kuljetusten valmistelu, toteutus tai tilausten hallinta, TIMOCOMin Smart Logistics -järjestelmästä löydät sopivan sovelluksen yrityksesi tarpeiden ja digitalisoinnin asteen mukaan.

Tuotanto

Tuotanto-käsitteellä tarkoitetaan tavaroiden ja palvelujen tuotantoa, valmistusta ja tuottamista.

Tuotanto on liiketoimintaprosessi, joka kestää tuotteen kehittelystä sen myyntiin asti. Tämä voidaan nähdä myös valmistus- tai tuotantoprosessina. Valmistusmielessä tuotannon keskipisteen muodostavat tekniset yksityiskohdat, sillä tällöin raaka- ja osa-aineita (tuotantotekijöitä) käsitellään ja työstetään eteenpäin. Toisaalta tuotantoprosessi-käsitteellä voidaan määritellä tuotteiden tyyppiä ja määrää liiketaloudellisen kysymysasettelun mukaisesti. Tuotanto on prosessi tuotannontekijöiden ja niiden valmisteiden kohdistetusta yhdistelmästä tuotteeksi.

Tule alan sisäpiiriin

Tilaa nyt uutiskirje, niin saat säännöllisesti asiaankuuluvia artikkeleita, jotka helpottavat jokapäiväistä työtäsi ja laajentavat liiketoimintanäkymiäsi.

Uutiskirjeen tilaus

Kaikki '*':llä merkityt kentät ovat pakollisia, ja ne on ehdottomasti täytettävä.

Lähettämällä rekisteröintilomakkeen (Rekisteröidy nyt) vahvistat hyväksyväsi Tietosuojadirektiivit.

Uutiskirjeen tilaus:


TIMOCOM GmbH välittää henkilötietosi (sähköpostiosoite, etu- ja sukunimi) SC-Networks GmbH:n tietokantaan (tuomioistuin: Amtsgericht München, rekisteröintinumero: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2, 82319 Starnberg uutiskirjeiden lähettämistä varten. SC-Networks GmbH noudattaa kansallista tietoturvalakia ja TIMOCOM GmbH:n ohjeita.

Ylös