skip navigation

Kuljetusalan sanakirja

Sanasto merkinnät

A B C D E F H I J K L M O P R S T U V Y

Yhtä helposti voit nyt suunnitella myös kuljetus- ja logistiikkaprosessisi. Olipa kyseessä kuljetusten valmistelu, toteutus tai tilausten hallinta, TIMOCOMin Smart Logistics -järjestelmästä löydät sopivan sovelluksen yrityksesi tarpeiden ja digitalisoinnin asteen mukaan.

Varastotilapörssi

Verkkopohjainen varastotilapörssi on hakukone varastoja varten. Pörssin kautta välitetään vapaita varastotiloja. Varastotilojen tarjoajat ilmoittavat alustan kautta vapaan kapasiteettinsa ja kaikki merkitykselliset tiedot. Yritykset, jotka käyvät tavarakauppaa mutta joilla ei kuitenkaan ole riittävästi tai sopivia logistiikka-alueita, voivat hakea varastotiloja pörssin kautta. Tarkka haku palauttaa tulokset, jotka sopivat varastoitaville tuotteille. Aluksi käyttäjä syöttää hakukoneeseen haluamansa varastokriteerit, kuten varaston tyypin, koon ja sijainnin. Järjestelmä hakee järjestelmään syötetyt hakua vastaavat varastotilat. Verkkopohjaisen varastotilapörssin avulla yritykset voivat reagoida nopeasti ja joustavasti mahdollisiin varastoihin liittyviin pullonkauloihin. Varastotilojen tarjoajat voivat puolestaan välttää tyhjillään seisomista ja maksimoida kapasiteetin käyttöasteen. Todennäköisyys löytää sopiva kohde varastotilapörssistä on sitä korkeampi, mitä suurempi kattavampi pörssin tarjonta on. Varastotiloja tarvitsevat muutkin kuin kuljetus- ja logistiikkayritykset, joten varastotilapörssi on myös muiden alojen kannalta mielenkiintoinen.

Tule alan sisäpiiriin

Tilaa nyt uutiskirje, niin saat säännöllisesti asiaankuuluvia artikkeleita, jotka helpottavat jokapäiväistä työtäsi ja laajentavat liiketoimintanäkymiäsi.

Uutiskirjeen tilaus

Kaikki '*':llä merkityt kentät ovat pakollisia, ja ne on ehdottomasti täytettävä.

Lähettämällä rekisteröintilomakkeen (Rekisteröidy nyt) vahvistat hyväksyväsi Tietosuojadirektiivit.

Uutiskirjeen tilaus:


TIMOCOM GmbH välittää henkilötietosi (sähköpostiosoite, etu- ja sukunimi) SC-Networks GmbH:n tietokantaan (tuomioistuin: Amtsgericht München, rekisteröintinumero: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2, 82319 Starnberg uutiskirjeiden lähettämistä varten. SC-Networks GmbH noudattaa kansallista tietoturvalakia ja TIMOCOM GmbH:n ohjeita.

Ylös