Yksi järjestelmä hoitaa koko kuljetusprosessin.

TIMOCOMin Smart Logistics -järjestelmään integroidut sovellukset ja palvelut mahdollistavat entistä turvallisemmat, nopeammat ja yksinkertaisemmat kuljetusprosessit. Järjestelmästä löytyvät sopivat ratkaisut vastataksesi joustavasti päivittäisiin haasteisiisi, olipa kyseessä sitten yhteistyön aloittaminen, toimeksi antaminen tai toimeksiannon suorittaminen. Integroidun rajapintateknologian ansiosta järjestelmä on helppo liittää osaksi yrityksessäsi jo käytössä olevia prosesseja. Monia työvaiheita voidaan näin automatisoida.

TIMOCOMin järjestelmä

kiinteään kuukausihintaan

Hyödynnä kaikkia Smart Logistics -järjestelmän toimintoja. Kiinteä kuukausihinta sisältää kolme käyttäjätiliä*.

Voit tilata lisälisenssejä tai -käyttäjiä aina halutessasi


* Tarjouskilpailun julkaisu veloitetaan erikseen.

Miksi TIMOCOM?

Miksi luvut puhuvat puolestaan:

> 156k

Yli 156 000 kansainvälisen järjestelmän käyttäjän joukosta löydät nopeasti luotettavan liikekumppanin, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Hyödynnä näin Euroopan suurimpiin kuuluvan kuljetus- ja logistiikkaverkoston edut.

99,14 %

Kun palvelimen käytettävyys on yli 99,14 %, sinun ei tarvitse pelätä merkittäviä järjestelmähäiriöitä.

299

Tällä hetkellä voit seurata 299 liitetyn telematiikkapalveluntarjoajan avulla kaikkia ajoneuvoja ja lähetyksiä TIMOCOMin markkinapaikassa, ja pysyt siten aina ajan tasalla.

1 miljoona

Rahtipörssissämme on päivittäin jopa miljoona kansainvälistä rahti- ja kuormatilatarjousta, joten kuljetustarjouksesi tai sopiva palveluntarjoajasi ovat vain muutaman napsautuksen päässä. Vältä kalliit tyhjäajot ja kasvata myyntiä spot-markkinoillamme.

Ylös