skip navigation

Päivittäinen kuljetusten seurantamahdollisuus

Tehokas rahdinseurantaratkaisu yhdistää kaikki yleisesti käytetyt telematiikkajärjestelmät Smart Logistics -järjestelmässämme. Olennaiset sijaintitiedot ovat selkeästi näkyvillä tiivistetyssä muodossa kartalla. Sinun ei tarvitse enää selata useiden eri sovellusten välillä. Keskitä kaikki yhteen järjestelmään ja pidä langat käsissäsi. Seurattavuuden ansiosta kuljetusturvallisuus paranee koko liikeprosessin osalta.

Järjestelmän edut:

Voit seurata 286 integroidun telematiikkapalveluntarjoajan välittämiä sijaintitietoja yhdellä kartalla.

Vältät mediakatkoksia pystyessäsi seuraamaan ajoneuvoja suoraan Smart Logistics -järjestelmässä.

Voit jakaa kuljetusautojasi ja niiden GPS-sijainteja koskevat tiedot kohdennetusti ja kuljetuskohtaisesti liikekumppaneidesi kesken.

Parannat seurattavuutta – sekä omaksi että kumppaneidesi hyödyksi.

Pysy tilanteen tasalla

Voit seurata kaikkia kuljetuksiasi selkeästi yhdeltä kartalta, sillä kaikki yleisesti käytetyt telematiikkajärjestelmät on koottu yhteen Smart Logistics -järjestelmässämme. Voit myös etsiä rahtipörssistä suoraan sopivan rahdin ajoneuvosi lähiympäristöstä ja arvioida samalla ajomatkan.

Älykäs seuranta karttanäytöllä kuljetusten seuraamista varten

Sijaintitietojen jakaminen

Vältät ylimääräiset kyselyt ja säästät kallisarvoista työaikaa jakamalla sijaintitiedot kuljetuskohtaisesti toimeksiantajallesi. Toimeksiantajana tiedät koko ajan, missä lähetyksesi liikkuu ja milloin se toimitetaan perille.

Seurantaluvan myöntäminen liikekumppaneille

Hyödynnä rahdinseuranta-ratkaisua Smart Logistics -järjestelmässä.

Kokeile nyt ilmaiseksi

Haluatko lisätietoja? Annamme sinulle mielellämme lisätietoa:

+49 211 88 26 88 26

Ylös