skip navigation

Rahti- ja kuormatilapörssien markkinajohtaja

Tehosta ja sujuvoita liiketoimintasi spot-markkinoilla TIMOCOMin rahtipörssin avulla. Sekä kuljetuspalveluiden tarjoajat että -ostajat löytävät logistiikkaverkostostamme etsimänsä liiketoimintakumppanin. Ohjelmiston tarjoamat edut: Hyödyt uusista liiketoimintamahdollisuuksista, liikevaihdon kasvusta ja tyhjäajojen vähenemisestä. Hyödynnä myös kuriiri-, pikarahti- ja pakettipalveluja (KEP) koskevat erikoistarjouksemme tai löydä rahtia ja kuormatilaa mobiilisovelluksen avulla Kuljetusbarometri-App.

Löydä rahteja helposti

Yli 135 000 käyttäjää kaikkialta Euroopasta julkaisevat päivittäin rahtipörssissä jopa 750 000 kansainvälistä kuormatila- ja rahtitarjousta. Kaikki hyötyvät, riippumatta siitä, onko kyseessä rahdinkuljettaja, huolintaliike tai yritys tuotannon tai kaupan alalta.

Rahtipörssi - Löydä rahteja helposti

Tarjoa helposti kuljetuskalustosi vapaata kuormatilaa

Toimeksiannoista kiinnostuneena yrityksenä voit ilmoittaakätevästi vapaista kuljetusajoneuvoistasi ja määrittää kuormatilatarjoukseesi ajoneuvon tyypin, vapaana olevat lavametrit/painokapasiteetin, sekä milloin, mistä ja mihin tarjoat kuljetuksen. Näin vältät sekä tyhjäajoa että turhia kustannuksia. Kiinnostuneet toimeksiantajat löytävät hiiren näpäytyksellä yhteystietosi ottaakseen sinuun yhteyttä.

Rahtipörssi - Ajoneuvot nopeasti käyttöön

Tarjoa rahtia kätevästi

Tarjoa rahtia ja Etsi rahtia -toiminnoilla voit sekä löytää että tarjota kaikenlaista kuormatavaraa kuljetettavaksi. Toimeksiantajana voit määrittää lähetyksesi koon, laadun, painon, lastaus- ja purkupaikat mahdollisimman tarkasti. Tämä helpottaa rahdinhakijoita löytämään tarkalleen sen mitä he etsivät ja näin he myös ottavat yhteyttä sinuun nopeammin.

Tarjoa rahtia kätevästi

Valitse rahdit varmuudella

Rahtitarjouksen yksityiskohdat-sivulta löytyvät lisätiedot kyseisestä rahdista. Napsauttamalla tarjoustasi toimeksiottajat saavat näkyviin myös yhteystietosi ja voivat mahdollisina yhteistyökumppaneina ottaa sinuun suoraan yhteyttä.

Valitse rahdit varmuudella

Kokeile nyt TIMOCOM-järjestelmää.

Kokeile nyt maksutta

Haluatko lisätietoa? Annamme sinulle mielellämme lisätietoja:

+49 211 88 26 88 26

Rahti- ja kuormatilahaku

Jopa 750 000 kansainvälistä tarjousta päivittäin. Älä tyydy vähempään.

Ote rahtitarjouksista mistä/mihin DE

mistä

mihin

Pituus

Paino

Korityyppi

Viimeinen päivitys 2021-03-05 10:45 CET

Sisäinen käyttäjäryhmä (SKR)

Yrityksillä, järjestöillä ja liitoilla on mahdollisuus perustaa sisäisiä käyttäjäryhmiä rahti- ja kuormatilapörssissä. Ne toimivat rahtipörssin sisäisinä rahdinvälitysmenetelminä ja samalla tuottavina liiketoimintaverkostoina.

Ryhmän jäsenet julkaisevat kuormatila- ja rahtitarjouksensa aluksi ainoastaan sisäisessä käyttäjäryhmässä, ennen kuin ne tulevat näkyviin kaikille kuljetuspörssin jäsenille. Näin sisäisen käyttäjäryhmän jäsenillä on etukäteistieto ja aikaetu muihin yrityksiin nähden, ja he voivat löytää itselleen sopivat tarjoukset nopeammin.

Ota menestyksesi käsiisi. Kaikki TIMOCOMin palvelut mobiili-sovelluksena!

App-sovellukset älypuhelimiin ja tablet-päätteisiin Kaikki TIMOCOMin palvelut myös mobiilikäyttöön

Palkittu

Elokuu 2019 - Euroopan johtava TIMOCOMin rahti- ja kuormatilapörssi palkittiin BME-laatusertifikaatilla sarjassa "Kuljetuspalveluidenosto".

Laatusertifikaatti: BMEnet myönsi TIMOCOMin rahtipörssille 'Kuljetuspalveluidenosto'-laatusertifikaatin
Ylös