skip navigation

Meillä on liiketoimintakumppanisi

Logistiikka perustuu oikeiden liiketoimintakumppaneiden kanssa verkostoitumiseen Sen vuoksi TIMOCOM-järjestelmässä on puolueeton logistiikkaverkosto, jonka ansiosta toimeksiantojen hoitaminen on erittäin sujuvaa. Koska asiakirjat (esim. EU-lisenssi, liikkeenharjoittamisilmoitus, vakuutuspaperit ym.) ovat digitaalisessa muodossa, koko prosessi helpottuu, sillä sähköpostitse tai faksitse lähettämisen vaivaa ei ole.

Löydä helposti liiketoimintakumppaneita

Yli 45 000 tarkastetun eurooppalaisen yrityksen joukosta löydät juuri etsimäsi liiketoimintakumppanin. Lataus- ja tallennustoiminnon avulla voit asettaa kaikki yrityksesi usein kysytyt asiakirjat saataville omaan yritysprofiiliin tai katsella ja ladata muiden käyttäjien asiakirjoja.

TIMOCOM-yritysprofiilit, kuvakaappaus

Luo älykäs profiili

Hyödynnä kilpailuetua tehokkaalla ja selkeällä yritysprofiililla ja kiinnitä näin mahdollisten uusien liiketoimintakumppaneiden huomio. Itse saat muiden käyttäjien profiilien avulla tarkan kuvan Euroopan kuljetus- ja logistiikka-alasta ja voit samalla laajentaa liiketoimintamahdollisuuksiasi.

Kuvakaappaus: Yritysprofiilit - Luo älykäs profiili

Ilmoita turvallisesti

Mitä enemmän palveluja tarjoat, sitä houkuttelevampi olet mahdollisille liiketoimintakumppaneille. Täällä voit luetteloida yksityiskohtaisesti kaikki kuljetuksiin liittyvät faktat ja kertoa näin kattavasti ammatillisesta pätevyydestäsi. Kaikki ladatut tiedostot ovat turvallisesti salattuja, joten niitä ei voida käyttää väärin.

Kuvakaappaus: Yritysprofiilit - Ilmoita turvallisesti

Luo nopeasti yleiskatsaus

Yrityksesi tavallisimmin ajamat kuljetusvälit merkitään Kuljetusvälit-kategoriaan selkeästi esitettyinä. Mahdolliset liiketoimintakumppanit näkevät täällä koko palveluvalikoimasi. Kätevästi ja nopeasti.

Kuvakaappaus: Yritysprofiilit - Luo nopeasti yleiskatsaus

Verkostoidu menestyksekkäästi muiden yritysten kanssa!

Huolinta- tai kuljetusyrityksenä esittäydyt palveluntarjoajana ja tuot yrityksesi esille uusille kiinnostaville liiketoimintakumppaneille.

Tuotannon ja kaupan alalla toimivana yrityksenä löydät yksityiskohtaista tietoa Euroopan kuljetus- ja logistiikka-alan palveluista ja saat nopeasti laajennettua kuljetuspalvelujen tarjoajavalikoimaasi.

Kokeile nyt TIMOCOM-järjestelmää.

Kokeile nyt maksutta

Onko sinulla kysyttävää? Annamme sinulle mielellämme lisätietoja:

+49 211 88 26 88 26

Ylös