skip navigation

Meillä on sinulle liikekumppanisi

Logistiikka perustuu oikeiden liikekumppaneiden kanssa verkostoitumiseen Sen vuoksi TIMOCOMin järjestelmä sisältää puolueettoman logistiikkaverkoston, jonka ansiosta toimeksiantojen käsittely on erittäin sujuvaa. Koska asiakirjat (esim. liikennelupa, kaupparekisteriote, vakuutuskirjat ym.) ovat digitaalisessa muodossa, koko prosessi helpottuu, kun niitä ei tarvitse enää lähettää sähköpostitse tai faksitse.

Tallenna asiakirjat

Yli 50 000 TIMOCOMin tarkastaman jäsenyrityksen joukosta löydät juuri etsimäsi liikekumppanit koko Euroopan alueella. Lataus- ja tallennustoiminnon avulla voit asettaa kaikki yritykseltäsi usein kysytyt sertifikaatit ja asiakirjat saataville omaan yritysprofiiliisi tai tarkastella ja ladata muiden käyttäjien asiakirjoja.

TIMOCOM-yritysprofiilit, kuvakaappaus

Laadi yritysprofiili

Hyödynnä kilpailuetua ja laadi selkeä yritysprofiili kiinnittääksesi näin kiinnostavien potentiaalisten liikekumppaneiden huomion. Itse saat muiden käyttäjien profiilien avulla tarkan käsityksen Euroopan kuljetus- ja logistiikka-alan palveluista, ja voit samalla laajentaa liiketoimintamahdollisuuksiasi.

Kuvakaappaus: Yritysprofiilit – Laadi hyödyllinen yritysprofiili

Tuo palvelusi esiin

Mitä monipuolisempia palveluja tarjoat, sitä kiinnostavampi olet uusille potentiaalisille liikekumppaneille. Tässä ratkaisussa voit listata yksityiskohtaisesti kaikki kuljetuspalvelusi ja -tarpeesi ja antaa kattavasti kuvan ammatillisesta pätevyydestäsi. Kaikki ladatut tiedostot ovat turvallisesti salattuja, jotteivat ne päädy ulkopuolisten käsiin.

Kuvakaappaus: Yritysprofiilit – Jaa yritystiedot turvallisesti

Nimeä kuljetusmaat

Kohdassa "kuljetusmaat" jäsenyritykset ovat listanneet selkeästi mihin maihin he kuljetuksia tarjoavat. Mahdolliset liikekumppanit löytävät hakemistosta koko palveluvalikoimasi. Kätevästi ja nopeasti.

Kuvakaappaus: Yritysprofiilit – Pysy vaivatta ajantasalla alan tarjonnasta

Verkostoidu muiden yritysten kanssa ja menesty!

Huolinta- tai kuljetusyrityksenä esittäydyt palveluntarjoajana ja tuot yrityksesi esille uusille kiinnostaville liiketoimintakumppaneille.

Tuotannon ja kaupan alalla toimivana yrityksenä löydät yksityiskohtaista tietoa Euroopan kuljetus- ja logistiikka-alan palveluista ja saat nopeasti laajennettua kuljetuspalvelujen tarjoajavalikoimaasi.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat Yritysprofiilit-sovelluksesta

Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG

"Tulevaisuudessa aiomme tehdä yhteistyötä vain sellaisten yritysten kanssa, jotka ovat ladanneet asiakirjat yritysprofiiliinsa. Panostamme ympäristöystävälliseen työskentelyyn, ja faksi on kaikkea muuta kuin sitä."

Willi Kellershohn
Toimitusjohtaja
Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG
TIMOCOM ID: 1262

Videoon >
Dal Ferro Trasporti S.r.l

"Tämän ominaisuuden käyttöönoton myötä olemme ottaneet jälleen askeleen kohti tavoitettamme paperittomasta työskentelystä. Jos haluaa menestyä markkinoilla, ei tule sulkea silmiään digitalisoinnilta."

Jody Dal Ferro
Ajojärjestelijä
Dal Ferro Trasporti S.r.l
TIMOCOM ID: 14662

Videoon >
Josten International B.V.

"Meitä teollisuuden ja kaupan alan yrityksiä tämä yrityshakemisto-ominaisuus auttaa ennen kaikkea valitsemaan yhteistyökumppaneita palveluntarjoajien joukosta. Voimme tarkastella mahdollisia liikekumppaneita etukäteen, jolloin on helpompi päättää, kenen kanssa haluamme tehdä yhteistyötä."

Geert Josten
Toimitusjohtaja
Josten International B.V.
TIMOCOM ID: 277454

Videoon >
Bojan Bečan, Bečan Trans d.o.o.

"Olemme avoin ja rehellinen yritys, joten voimme huoletta myös näyttää sen. Tästä syystä lataamme yritysasiakirjamme yritysprofiiliimme. Se synnyttää luottamusta erityisesti uusissa liikekumppaneissa."

Bojan Bečan
Toimitusjohtaja
Bečan Trans d.o.o.
TIMOCOM ID: 6526

Waldi Szarowski, Daw-Trans

"Kun lataamme yritysasiakirjoja yritysprofiiliimme, voimme itse päättää ovatko asiakirjat näkyvillä muille käyttäjille vai vain meidän yrityksellemme. Tällä tavoin minulla on täysi kontrolli asiakirjoistamme."

Waldi Szarowski
Logistiikkapäällikkö
Daw-Trans
TIMOCOM ID: 293351

Reisinger Győző, Locargo Kft.

"Lataus- ja tallennusominaisuuden avulla tallensimme kaikki yrityssertifikaattimme yritysprofiiliimme, jotta ne ovat aina helposti käsillä. Sen myötä meillä on aina asiakirjamme ja yrityssertifikaattimme päivityksineen kätevästi listattuna."

Reisinger Győző
Toimitusjohtaja
Locargo Kft.
TIMOCOM ID: 3172

Josef Miller, ESA s.r.o. Logistika

"TIMOCOMin lataus- ja tallennusominaisuus yritysasiakirjoille säästää aikaa ja vaivaa, sillä meillä on kaikki tarvitsemamme liikekumppaneiden asiakirjat heti käytettävissämme. Ja vastavuoroisesti heillä luonnollisesti meidän asiakirjamme."

Josef Miller
Manager of international transport and forwarding
ESA s.r.o. Logistika
TIMOCOM ID: 99056

V.S.T. d.o.o

"Kertalataus säästää paljon aikaa, koska meidän ei enää tarvitse lähettää usein pyydettyjä yritysasiakirjoja erikseen yksittäisille käyttäjille."

Valentina Šintić
Johdon sihteeri
V.S.T. d.o.o.
TIMOCOM ID: 2026

Hyödynnä yritysprofiileja Smart Logistics -järjestelmässä.

Kokeile nyt ilmaiseksi

Haluatko lisätietoja? Annamme sinulle mielellämme lisätietoa:

+49 211 88 26 88 26

Ylös