11.01.2023

Tavarankuljetusvakuutus spot-markkinoille

SCHUNCK picture

SCHUNCK and TIMOCOM partnership

Tavarankuljetusvakuutus spot-markkinoille

TIMOCOM solmii strategisen kumppanuuden SCHUNCK GROUPin kanssa

Erkrath, 5.12.2022 – TIMOCOM ja SCHUNCK GROUP ovat solmineet yhteistyösopimuksen tavaroiden vakuuttamisesta. Tämä tarkoittaa, että kaikki TIMOCOMin asiakkaat voivat nyt vakuuttaa yksittäisten lähetysten kuljetuksen vain muutamalla painikkeen painalluksella. ”Uuden kumppanimme SCHUNCK GROUPin kautta asiakkaamme voivat nyt helposti turvata yksittäiset kuormat”, sanoo TIMOCOMin Head of Business Affairs Gunnar Gburek. ”Tämä on erityisen kiinnostavaa pienemmille yrityksille ja niille, joilla ei ole voimassa olevia puitesopimuksia vakuutusyhtiöiden kanssa.”


Täysi vakuutus alivakuutuksen sijaan

Olipa kyseessä katoaminen, vahingoittuminen tai virheellinen toimitus, jonkun on maksettava kuljetuksen aikana – mukaan lukien lastaus ja mahdollinen varastointi – aiheutuneet taloudelliset tappiot. Huolitsijoiden ja rahdinkuljettajien oikeudellinen vastuu ei kuitenkaan monissa tapauksissa riitä turvaamaan tavaroiden arvoa. Tässä kohtaa kuvaan astuu tavarankuljetusvakuutus. Se perustuu tavaran todelliseen arvoon, vaikka se ylittäisi liikennevastuuvakuutuksen lakisääteisen enimmäisvastuurajan. Näin ollen vakuutetuille ei jää maksettavaksi kustannuksia vahingon sattuessa.


”Yhdessä kumppanimme TIMOCOMin kanssa voimme tarjota asiakkaille nopean ja oikeudenmukaisen vakuutuksen digitaalisesti. Ja vieläpä huippuehdoin – TIMOCOMin asiakkaat voivat valita neljästä palkkiomallista, joiden arvo on enintään 100 000 euroa”, sanoo SCHUNCK GROUPin toimitusjohtaja Thomas Wicke. ”Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että teemme kuljetusten vakuuttamisesta asiakkaille mahdollisimman helppoa – liittymällä TIMOCOMin rahtipörssiin, eli juuri sinne, missä kysyntä syntyy.”


Tavarankuljetusvakuutus on sidottu rahtipörssiin, ja sen voi varata jokaiselle rahdille helposti painikkeen painalluksella. Vakuutukseen tarvittavat tiedot siirretään suoraan rahtitarjouksesta, ja manuaalisia merkintöjä ei tarvita.


Tietoja SCHUNCKista

SCHUNCK GROUP (www.schunck.de) on logistiikka-alan johtava vakuutuksenvälittäjä ja palveluntarjoaja. Vakuutamme osaamisella ja monen vuoden asiantuntemuksella sekä innovatiivisilla tuotteilla ja IT-ratkaisuilla. Pääpaino on konsultoinnissa ja yksittäisiä riskejä koskevien räätälöityjen vakuutusratkaisujen järjestämisessä keskisuurille yrityksille.

Vakuutuskanta ulottuu liikennevastuusta ja tavarankuljetuksista liiketoiminta-, ympäristö- ja tuotevastuuseen, varautumisen hallintaan, luottotappioihin ja factoringiin sekä kybervakuutuksiin. 

SCHUNCK

perustettiin vuonna 1919, ja se kuuluu Ecclesia-konserniin. Konsernissa on yli 2 400 työntekijää, ja se on Saksan suurin vakuutuksenvälittäjä yrityksille ja laitoksille. SCHUNCKin pääkonttori sijaitsee Münchenissä. Lisäksi sillä on 9 sivukonttoria Saksassa, tytäryhtiö Espanjassa ja maailmanlaajuinen verkosto, jossa on yli 180 välittäjää maailmanlaajuisesti.


Tietoja TIMOCOMista

TIMOCOM GmbH on keskisuuri saksalainen FreightTech-yritys, jonka yli 500 työntekijää ovat kotoisin 40 eri maasta. Yrityksellä on toimipaikat Puolassa, Tšekissä ja Unkarissa. IT- ja tietotekniikka-asiantuntija tukee asiakkaitaan heidän logististen tavoitteidensa saavuttamisessa Euroopan maantiekuljetusten markkinapaikan avulla. Markkinapaikassa on verkostoituneena yli 50 000 TIMOCOMin tarkastamaa asiakasyritystä, jotka julkaisevat päivittäin jopa miljoona kansainvälistä rahti- ja kuormatilatarjousta. TIMOCOM on logistiikan digitaalisen tulevaisuuden edelläkävijä ja uranuurtaja.

Lue lisää yrityksen johdosta ja historiasta sekä tähänastisista virstanpylväistä ja nykyisistä sovelluksista TIMOCOMin lehdistökansiosta.

Lataa lehdistötiedote
Ylös