08.05.2019

TIMOCOM Transport Logistic 2019 -messuilla Münchenissä

TIMOCOM esittelee Euroopan ensimmäisen Smart Logistics -järjestelmänsä uusia huippuratkaisuja

(1)

Erkrath, Saksa, 08.05.2019 – Kun logistiikka-alan toimijat kokoontuvat yhteen 4.–7. kesäkuuta Transport Logistic 2019 -messuilla Münchenissä, IT-yritys TIMOCOMin messumottona on tänä vuonna ”One system. One network. One future.” Maailmanlaajuisesti alan johtavilla messuilla vierailijat voivat tutustua hallissa A5 osastolla 317/418 järjestelmän asiakastarpeiden mukaisesti uudistettuun päävalikkoon, Smart App -sovellusten uusimpiin toimintoihin ja kuljetustoimeksiantojen hallinta-osuuden kaksisuuntaisen rajapintaan.

 

”One system. One network. One future.”


Transport Logistic -messut ovat maailman näyttämö debyyteille. TIMOCOM haluaa käyttää tämän tilaisuuden hyväkseen ja tuo ainutkertaiseen ennakkoesittelyyn mm. järjestelmänsä täysin uudistetun päävalikon. Yli 130 000 käyttäjän kannalta se tarkoittaa, että he voivat hyödyntää järjestelmän juuri niitä intuitiivisia ja jäsenneltyjä Smart App -sovelluksia, joita he kuljetusprosesseissaan tarvitsevat.

Messujen alkaessa TIMOCOM laajentaa myös Smart App kuljetustiedustelu -osiota toiminnolla, jonka avulla toimeksiantaja voi määrittää porrastettuja kohderyhmiä. Kuljetustiedusteluja voidaan lähettää automaattisesti vaiheittain pienimmästä kohderyhmästä (ensisijaiset palveluntarjoajat) suurimpaan (järjestelmän kaikki palveluntarjoajat). Tämä säästää aikaa ja nopeuttaa merkittävästi päivittäisiä prosesseja.

Euroopan logistiikkaan pätee sama kuin digitalisointiin: keskeistä teknologiaa ovat rajapinnat. Sen vuoksi TIMOCOMilla on nimekkäiden kumppaneiden, kuten Cargoclix ja Krone Telematics -yhtiöiden kanssa Smart API Tracking- ja Rahtipörssi-rajapintojen myötä yhteinen tavoite: tehostaa logistiikkaprosesseja koko Euroopassa. Näistä hyötyvät sekä rajapintakumppanit että heidän asiakkaansa esimerkiksi seuraamalla GPS-tietoja tai automatisoituja ehdotuksia rahtitarjouksista gps-tietojen pohjalta.

Tämänvuotisten messujen kohokohdat täydentää kaksisuuntainen Smart API Kuljetustoimeksiannot -rajapinta, jonka ansiosta toimeksiantajat tavoittavat yli 43 000 mahdollista liiketoimintakumppania, yrityksen oman, jo tutun logistiikkajärjestelmän ohjelmavalikon välityksellä, joka on yhdistetty rajapinnalla Smart Logistics- järjestelmään.  Tätä uutuutta varten TIMOCOM sai yritysten Doll + Leiber, Lavid Software, Transdata, C-Informationssysteme ja Logistiqo myötä viisi rajapintakumppania, jotka hyötyvät rajapinnan tuomasta lisäarvosta ja ovat mukana jo käyttöönottovaiheessa. 

Erkrathissa Düsseldorfin lähistöllä päätoimipaikkaansa pitävä TIMOCOM kertoi tästä strategisesta uudistuksestaan jo viime syyskuussa vuoden 2018 IAA-hyötyajoneuvomessuilla. Nyt on edessä seuraava jännittävä vaihe täynnä uusia Smart Logistics -järjestelmän tuomia mahdollisuuksia. ”Tänä vuonna menemme Transport Logistic -messuille Müncheniin erityisen odottavin mielin. Olemme vakuuttuneita siitä, että sovelluksiin ja rajapintoihin liittyvien uusien kehittämishankkeidemme myötä otamme seuraavan tärkeän askeleen Augmented Logistics -konseptin suuntaan”, sanoo TIMOCOMin edustaja Gunnar Gburek.

Lataa lehdistötiedote
Ylös