Hermes Forwards Srl.

Hermes Forwards Srl. on Romaniassa toimiva kuljetus- ja huolintaliike. 20-henkisellä tiimillä on tunnetusti vankka kokemus Romanian ja Euroopan huolintamarkkinoista. Organisaatio toimii koko Romanian laajuudelta: sillä on toimistot Bukarestissa, Timișoarassa, Dévassa, Satu Maressa ja Miercurea Ciucissa (Seklerburg, Csíkszereda). Yrityksen maineikas huolintaverkosto takaa kehityksen ja luotettavan laadun. Yrityksen kuljetuskalustoon kuuluu yli 2000 kuorma-autoa. Hermes Forwards Srl. tekee yhteistyötä suurten kansainvälisten yritysten sekä pienten ja keskisuurten yritysten kanssa ympäri Eurooppaa.

TC: Voisitko kertoa meille tapauksesta, jossa liiketoimintaan liittyvä ongelma pystyttiin ratkaisemaan TIMOCOMin kansainvälisen perintäpalvelun ansiosta?

Csaba Török: Onnistuneita tapauksia on hyvin paljon. Onnistumisprosentti on peräti 93,75 %. Olemme useampaan otteeseen saaneet maksusuorituksen yli 10 000 euron suuruisiin saataviimme TIMOCOMin avulla. Kollegani tekevät hyvää yhteistyötä TIMOCOMin työntekijöiden kanssa – siten me voimme ratkaista vaikeita tilanteita vielä aiempaakin tehokkaammin ja nopeammin. Perittävää summaa ei tietenkään aina makseta kerralla, vaan osasuorituksina, mutta katsomme sen myöskin jo onnistumisen merkiksi.

TC: Milloin päätätte, että omat voimanne ja keinonne eivät enää riitä ja annatte asian TIMOCOMin kansainvälisen perintäpalvelun hoidettavaksi?

Csaba Török: Annamme kansainvälisen perintäpalvelun hoidettavaksi kaikki toimeksiannot, joita ei ole maksettu 30 päivän kuluessa eräpäivästä ja kun maksusuorituksesta ei ole tullut minkäänlaista tietoa. Hyödynnämme palvelua ennen kaikkea silloin, kun kyse on ulkomaalaisesta kumppanista, sillä kansainvälinen tiimi pystyy paremmin kommunikoimaan ulkomaalaisten velallisten kanssa. Nopeat ja tehokkaat toimenpiteet sekä hyvin jäsennelty, konkreettinen ja nopea yhteydenpitotapa ovat myös ylimääräistä plussaa.”

Ylös