MEM BAU Srl.

MEM BAU Srl. on perheyritys, joka perustettiin vuonna 2005. Yritys on nykyään yksi suurimmista toimijoista Romanian markkinoilla. MEM BAU toimii suurten rakennusaineyritysten merkkimyyjänä, ja sillä on myynnissä yli 10 000 tuotetyyppiä.

Vuonna 2013 yrityksen palvelutarjontaan lisättiin uusi liiketoimintasektori, MEM BAU Express, joka on erittäin ammattitaitoisen tiiminsä ansiosta dynaamisesti kehittyvä huolintayritys. Yritys keskittyy kansainväliseen ja kansalliseen huolintaan. Palvelun taso taataan jatkuvasti kasvavan oman ajoneuvokaluston avulla.

Esitimme TIMOCOMin kansainvälistä perintäpalvelua koskevia kysymyksiä logistiikkajohtaja Kitti Hatvanille.

TC: Kuinka kauan olette käyttäneet perintäpalveluamme?

HK: Olimme kuulleet perintäpalvelusta jo silloin, kun liityimme jäseneksi vuonna 2013. Puolen vuoden kuluttua siitä meillä oli perintään liittyvä konkreettinen asia edessämme. Käännyimme TIMOCOMin perintäosaston puoleen, ja saimme perittyä saatavamme onnistuneesti. On yrityksiä, jotka maksavat vain tällä tavalla mutta joiden kanssa me kuitenkin teemme yhteistyötä, koska tiedämme, että saatavat loppujen lopuksi kuitenkin aina maksetaan.

TC: Voisitko kertoa joistain erityisen onnistuneista tapauksista tai antaa jonkin konkreettisen esimerkin?

HK: Pidämme jokaista kansainvälisen perintäpalvelun avulla perityksi saatua tapausta onnistumisen merkkinä. Haluaisin nostaa esiin tapauksen, jota kutsuisin osittaiseksi menestykseksi, sillä kyseessä olleen kumppanin kanssa solmittu sopimus päätettiin ennen kuin kaikki saatavat oli saatu perittyä. Siitä huolimatta saimme avullanne kahden kuukauden aikana 65 % eli yli 6000 € kokonaissummasta perittyä.

TC: Mitä kokemuksia sinulla on palvelustamme?

HK: Kuljetustoimeksianto, jonka laskua ei makseta, on arvoton. Sen vuoksi on tärkeää, että käyttämällämme verkkopalvelulla on oma perintäosasto, joka huolehtii maksamattomien summien perinnästä.” ”Yrityksemme on äärettömän tyytyväinen TIMOCOMin kansainväliseen perintäpalveluun, ja voin lämpimästi suositella sitä TIMOCOMin asiakkaille! Se tarjoaa yrityksille turvallisuuden tunnetta. Sitä tietää olevansa hyvissä käsissä.”

Ylös