Tietoja TIMOCOMista

TIMOCOMilla on yhteinen visio logistiikan tulevaisuudesta. FreightTech-yrityksenä uskomme maailmaan, jossa ei ole logistisia haasteita. Sen vuoksi olemme asettaneet päätavoitteeksemme tehdä logistiikasta älykästä, turvallista ja yksinkertaista. Kutsumme tätä tulevaisuutta nimellä Augmented Logistics. Augmented Logistics on myös lupauksemme. Tarkoitamme sillä logistiikan laajentamista, optimointia, lisäämistä, suurentamista ja edistymistä. Asiakkaiden kannalta katsottuna tämä merkitsee sitä, että he voivat ratkaista logistiset haasteensa TIMOCOMin avulla fiksusti, turvallisesti ja yksinkertaisella tavalla.

Digitaalisten ratkaisujen tarpeellisuus ei ole innoitteemme vain tänään, vaan se oli myös yrityksen perustamisen pohja. Huhtikuussa 1997 huolitsija Jens Thiermann etsi koko Euroopan kattavaa rahdinvälitysjärjestelmää kuljetustoimeksiannoille. Se, mitä hän löysi, ei kuitenkaan vastannut hänen toivomuksiaan eikä yrityksensä tarpeita. Siksi hän päätyikin tuottamaan sellaisen palvelun itse! Näin perustettiin TimoCom Soft- und Hardware GmbH. Töiden jälkeen ja viikonloppuisin yritys alkoi kehitellä omaa rahti- ja kuormatilapörssiä. Tästä rohkeasta ideasta syntyi yksi nykypäivän menestyneimmistä keskisuurista IT-asiantuntijoista Euroopan logistiikka-alalle. Vuonna 2018 TIMOCOM Soft- und Hardware GmbH:n nimi vaihtui. Uusi nimi on TIMOCOM GmbH.

Eurooppalaisen logistiikan verkostoitumisen edelläkävijänä ja uranuurtajana tarjoamme asiakkaidemme käyttöön ensimmäisen Smart Logistics -järjestelmän, jossa julkaistaan ja käsitellään päivittäin jopa 1 miljoona kansainvälistä rahti- ja kuormatilatarjousta. Osa järjestelmää on myös puolueeton liikeverkostomme, joka koostuu yli 55 000 tarkastamastamme yrityksestä. Puolueettomuus on tässä merkittävä etu, sillä sopimuskumppanit sopivat toimeksiannoistaan suoraan keskenään.

Erikoistuneella, kansainvälisellä yrityksellämme on yli 690 työntekijää, jotka edustavat 40 eri kansallisuutta ja työskentelevät sekä saksalaisen yrityksen pääkonttorissa Düsseldorfin naapurikaupungissa Erkrathissa että toimipisteissä Puolassa, Tšekissä ja Unkarissa. Yrityksen perustaja Jens Thiermann johtaa yritystä yhdessä poikansa Tim Thiermannin kanssa. Näin perheyrityksen johdossa yhdistyvät sekä monivuotinen kokemus että tulevaisuuteen suuntautuneet näkökulmat. Olemme saavuttaneet yhdessä onnistuneesti jo monta yrittäjyyden virstanpylvästä.

TIMOCOM lukuina

40

(työntekijöiden) kansallisuuksia

214 000+

paikannettavissa olevaa kuorma-autoa (vuodessa)

yli 55 000

kansainvälistä asiakasta

4

toimipaikkaa

25+

vuotta IT-kokemusta

690+

työntekijöitä (yhteensä)

TIMOCOMin virstanpylväät

2019

Smart Logistics -järjestelmän uudistettu päävalikko

Järjestelmän täysin uudistettu päävalikko otetaan käyttöön.

2019

TIMOCOM ottaa seuraavan askeleen

Puolan toimipaikan muutto Pilasta strategisesti tärkeään Wroclawin kaupunkiin asemien vahvistamiseksi entisestään Puolan markkinoilla.

 
 
2019
 
2018

Augmented Logistics

TIMOCOM julkistaa uuden vision ja tulevaisuuden tavoitteensa.

2018

Smart Logistics -järjestelmä

Euroopan suurin kuljetusportaali laajennetaan Euroopan ensimmäiseksi Smart Logistics -järjestelmäksi.

 
 
2018
 
2017

TC Transport Order® lanseerataan markkinoille

Kuljetusverkkoportaalista kehitetään liiketoimien hallintajärjestelmä: Asiakkaamme tekevät tietokannan välityksellä liiketoimintakumppaneilleen digitaalisia kuljetustoimeksiantoja ja hallinnoivat niitä suoraan järjestelmän välityksellä.

 
 
2017
 
2016

Integroitu lataus- ja tallennustoiminto yritysasiakirjoille

Asiakkaat voivat ladata usein tarvitut liikekumppaninsa asiakirjat näkyviin yritysprofiilissa.

2016

Palvelublogi, josta löytyvät tiedot uusista päivityksistä ja toiminnoista

Uudessa TIMOCOMin Update Pool -palvelublogissa esitellään kaikki kuljetusverkkopalvelun päivitykset, uudet ominaisuudet ja perustoiminnot yksinkertaisesti ja selkeästi.

 
 
2016
 
2015

TIMOCOM-kuljetusverkkopalvelun pikaviestin

Tarjouskohtaisen pikaviestityksen avulla voidaan sopia kaikesta heti ja tulostaa tai tallentaa varmuuskopio omalle päätteelle. Tämä säästää aikaa ja resursseja.

 
 
2015
 
2014

TIMOCOMin kuljetusverkkopalvelun mobiilikäyttöliittymä

Mukana kaikkialla. Kuljetusbarometrisovelluksen avulla asiakkaat voivat nyt kirjautua kuljetusverkkopalvelun kaikkiin toimintoihin.

 
 
2014
 
2013

TC eMap®-sovelluksen paikannusratkaisu

Kaikki yleisessä käytössä olevat telematiikkajärjestelmät samalla näyttöpäätteellä varmistavat entistä paremman käyttöturvallisuuden ja tehokkuuden.

 
 
2013
 
2012

Varastopörssi lanseerataan markkinoille.

Tässä osiossa asiakkaat voivat löytää ja tarjota varasto- ja logistiikkatiloja nopeasti!

 
 
2012
 
2011

Datakeskuksen varajärjestelmä

Vaikka yhteys palvelimemme onkin keskimäärin 99,91% tavoitettavissa, päätimme kaksinkertaistaa varmistuksen.

 
 
2011
 
2010

kuljetusbarometrisovellus

Kuljetusbarometri on olennaisen tärkeä onnistuneiden hintaneuvottelujen kannalta, joten siitä lanseerattiin markkinoille myös online-versio.

 
 
2010
 
2009

TC eBid®-ratkaisun lanseeraus markkinoille

Tässä kuljetusverkkopalvelun laajennuksessa on erikoistuttu tarjouskilpailuihin koskien pitkäkestoisia kuljetussopimuksia.

 
 
2009
 
2007

TC Profile®-ratkaisu lanseerataan markkinoille

Löydä etsimäsi ja tule löydetyksi – koko Euroopan kattavasta online-yrityshakemistosta löytyy aina tarkastettuja kumppaneita uusia liiketoimia varten.

 
 
2007
 
2006

TC Truck&Cargo-ratkaisun online-versio

Asiakkaat voivat nyt julkaista tarjouksia ja sopia liiketoimista reaaliaikaisesti. Se on jättimäinen askel koko toimialalle.

 
 
2006
 
2004

TC eMap®-ratkaisun lanseeraus

Täydellinen kuljetusverkkopalvelun laajennus kulunlaskentaan ja reittisuunnitteluun.

 
 
2004
 
2003

TIMOCOM CashCare -perintäpalvelu

Perintäpalvelu riskien minimoimiseksi saa virallisen toimiluvan.

 
 
2003
 
1999

Sivutoimipisteet avataan

Tämän vuoden aikana TIMOCOM perustaa toimipisteet Puolaan, Tšekkiin ja Unkariin.

 
 
1999
 
1997

TC Truck&Cargo®-ratkaisun lanseeraus markkinoille

Rahti- ja kuormatilapörssi on TIMOCOMin kuljetusportaalin keskeisin osa.

 
 
1997
 

TIMOCOM – Tietoja ja faktoja

Yrityksen nimiTimocom GmbH
YritysjohtoJens Thiermann, Tim Thiermann
Työntekijöitäyli 690, jotka edustavat yli 40 kansallisuutta
PääkonttoriTimocom Platz 1, DE-40699 Erkrath
SivutoimipisteetPuolassa, Tšekissä ja Unkarissa

 

Ylös