skip navigation

Tietoja TIMOCOMista

Visiomme

TIMOCOMilla on yhteinen visio logistiikan tulevaisuudesta. FreightTech-yrityksenä uskomme maailmaan, jossa ei ole logistisia haasteita. Sen vuoksi olemme asettaneet päätavoitteeksemme tehdä logistiikasta älykästä, turvallista ja yksinkertaista. Kutsumme tätä tulevaisuutta nimellä Augmented Logistics. Augmented Logistics on myös meidän lupauksemme. Tarkoitamme sillä logistiikan laajentamista, optimointia, lisäämistä, suurentamista ja edistymistä. Asiakkaiden kannalta katsottuna tämä merkitsee sitä, että he voivat ratkaista logistiset haasteensa TIMOCOMin avulla fiksusti, turvallisesti ja yksinkertaisella tavalla.

Menestyksemme avain

Digitaalisten ratkaisujen tarpeellisuus ei ole innoitteemme vain tänään, vaan se oli myös yrityksen perustamisen pohja. Huhtikuussa 1997 huolitsija Jens Thiermann etsi koko Euroopan kattavaa rahdinvälitysjärjestelmää kuljetustoimeksiannoille. Se, mitä hän löysi, ei kuitenkaan vastannut hänen toivomuksiaan eikä yrityksensä tarpeita. Siksi hän päätyikin kehittämään sellaisen järjestelmän itse! Näin perustettiin TimoCom Soft- und Hardware GmbH. Töiden jälkeen ja viikonloppuisin alettiin kehitellä omaa rahti- ja kuormatilapörssiä. Tästä rohkeasta ideasta syntyi yksi nykypäivän menestyneimmistä keskisuurista IT-asiantuntijoista Euroopan logistiikka-alalle. Vuonna 2018 TimoCom Soft- und Hardware GmbH:n nimi muutettiin TIMOCOM GmbH:ksi.

Tarjontamme

Eurooppalaisen logistiikan verkostoitumisen edelläkävijänä ja uranuurtajana tarjoamme asiakkaidemme käyttöön ensimmäisen Smart Logistics -järjestelmän, jossa julkaistaan ja käsitellään päivittäin jopa 750 000 kansainvälistä rahti- ja kuormatilatarjousta. Järjestelmämme sisältää myös myös neutraalin liikeverkoston, joka koostuu yli 45 000 TIMOCOMin tarkastamasta yrityksestä. Puolueettomuus on tässä merkittävä etu, sillä sopimuskumppanit sopivat toimeksiannoistaan suoraan keskenään.

Monimuotoisuutemme

Erikoistuneella, kansainvälisellä yrityksellämme on yli 500 työntekijää, jotka edustavat 30 eri kansallisuutta ja työskentelevät sekä saksalaisen yrityksen pääkonttorissa Düsseldorfin naapurikaupungissa Erkrathissa että sivutoimipisteissä Puolassa, Tšekissä ja Unkarissa. Yrityksen perustaja Jens Thiermann johtaa yritystä yhdessä poikansa Tim Thiermannin kanssa. Näin perheyrityksen johdossa yhdistyvät sekä monivuotinen kokemus että tulevaisuuteen suuntautuvat näkökulmat. Olemme saavuttaneet yhdessä onnistuneesti jo monta yrittäjyyden virstanpylvästä.

TIMOCOM lukuina

500+

Työntekijöitä (yhteensä)

30+

Kansallisuuksia (työntekijöissä)

82,8

Liikevaihto miljoonaa euroa

23

IT-kokemusta vuosina

4

Toimipaikkoja

45 000 +

Asiakasta kansainvälisesti

Luvut päivitetty: 08/2020

TIMOCOM –Tietoja ja faktoja

Sukunimi TIMOCOM GmbH
Yritysjohto Jens Thiermann, Tim Thiermann
Työntekijöitä yli 500, jotka edustavat yli 30 kansallisuutta
Pääkonttori Timocom Platz 1, DE-40699 Erkrath
Sivutoimipisteet: Puolassa, Tšekissä ja Unkarissa
Liikevaihto 82,8 miljoonaa euroa (tilikausi 2019)
Ylös