skip navigation

Järjestelmämme kaikki rajapinnat

Rajapinnat ovat kuljetus- ja logistiikka-alalla tärkeämpiä kuin koskaan ennen, sillä ne nopeuttavat työprosesseja ja tehostavat niitä. TIMOCOM tarjoaa esimerkiksi rajapinnan Rahtipörssi-ratkaisuun. Sen kautta voit yrityksesi omasta logistiikkaohjelmistosta käsin etsiä ja tarjota rahteja ja kuormatilaa TIMOCOMin Smart Logistics -järjestelmän rahtipörssissä. Ilman että tietoja tarvitsee syöttää kahteen kertaan ja ilman tietokatkoksia. Tavoitat yli 50 000 potentiaalista liikekumppania sekä säästät aikaa ja kustannuksia.

Rahtipörssi

Rahtipörssi-rajapinnan avulla voit käyttää TIMOCOMin Smart Logistics -järjestelmän rahtipörssiä omasta logistiikkaohjelmistostasi käsin.

Lisätietoja >

Kuljetustoimeksiannot

Kuljetustoimeksiannot-rajapinnan avulla voit lähettää ja vastaanottaa kuljetustoimeksiantoja kätevästi omasta logistiikkaohjelmistostasi TIMOCOMin Smart Logistics -järjestelmää hyödyntäen.

Lisätietoja >

Rahdin seuranta

Rahdin seuranta -rajapinnan avulla voit seurata kuormatavaroiden kuljetuksia oman logistiikkaohjelmistosi kautta.

Lisätietoja >
Asiakassuosittelu: TIMOCOM, InfPro ja Quehenberger

Logistiikan kolmiulotteisuus: Yhteistyötä älykkäiden rajapintojen toteuttamiseksi

TIMOCOM ja translogica tukevat Quehenberger Logistics -yritystä automatisoimaan yrityksen kuljetusprosessit

FreightTech-yritys TIMOCOM on tunnettu logistiikka-alan innovatiivisena uranuurtajana vuodesta 1997 lähtien tavoitteenaan kuljetusprosessien optimointi ja automatisointi. Smart Logistics -järjestelmän jatkuvan laajennuksen rinnalla tämä IT- ja tietoasiantuntija kehittää jatkuvasti myös kolmea rajapintaansa, joita kutsutaan lyhyemmin nimityksellä API. Rahtipörssi-, Kuljetustoimeksiannot- ja Kuljetusten seuranta -rajapintojen tuomia tärkeimpiä etuja ovat ajansäästö, prosessien tehostuminen sekä kustannustehokkuus. Siitä hyötyvät koko Euroopan alueella kaiken kaikkiaan yli 50 000 asiakasta, jotka käyttävät yrityksissään kuljetustenhallinta-, toiminnanohjaus- ja telematiikkajärjestelmiä.

Lue asiakassuosittelu

Oletko logistiikkaohjelmistojen tarjoaja?

Tule sinäkin rajapintakumppaniksi ja tarjoa asiakkaillesi

rajapinta Smart Logistics -järjestelmään ainutlaatuisella yhteydellä

mahdollisuus hyödyntää koko TIMOCOM-verkostoa IT-laitteista riippumatta

ajansäästöä ja laajennettuja toimintoja yhdestä käyttöliittymästä käsin

mahdollisuus työskennellä digitaalisien työprosessien avulla ja sen myötä täyttää laatuvaatimukset

Ylös