03.12.2014

AndSoftilla ja TimoComilla on yhteinen ohjelmarajapinta

Vahva yhteys TC Connectin ansiosta

(1)

Madrid, Paris, Berlin, Erkrath, 03.12.2014 – Euroopan rahti- ja kuormatilapörssien markkinajohtaja TimoCom Soft- und Hardware GmbH on kehittänyt yhteisen ohjelmarajapinnan AndSoftin kanssa. AndSoft on Eurooppalainen yritys, joka on keskittynyt muun muassa kuljetus- ja logistiikka-alan yrityksille tarkoitettujen verkko-ohjelmistojen kehittämiseen.

Julio Borrell, AndSoftin tekninen johtaja, kuvaa yhteistyötä TimoComin kanssa seuraavasti: "Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme tehdä yhteistyötä TimoComin kanssa, sillä nyt Euroopan johtava rahtipörssi on leirissämme. Asiakkaamme voivat nyt viedä toimeksiantonsa rahtipörssiin vain yhdellä napsautuksella. Oli erittäin tärkeää ottaa tämä askel yhdessä IT-yrityksen kanssa.  Järjestelmien integraatio kävi yllättävän nopeasti ja helposti. Järjestelmät toimivat moitteettomasti. Asiakkaamme iloitsevat ohjelmistojen integraatiosta, sillä se helpottaa heidän työtään." TimoComin edustaja Marcel Frings selvittää yhteistyön taustoja: "Yhteisen TC Connect -rajapinnan avulla saavutamme todellisia synergiaetuja. Asiakkaidemme on sen ansiosta lisättävä rahti- ja kuormatilatarjouksensa huolintaohjelmistoon vain kerran. Se, että toimeksiannot lisätään automaattisesti TC Truck&Cargo® -pörssiin, säästää käyttäjien aikaa ja helpottaa kuljetusyritysten arkea."

 

Rahtipörssit ovat erittäin hyödyllisiä työkaluja

"AndSoft perustettiin vuonna 1998. Olemme tarjonneet ensimmäisestä päivästä lähtien kuljetusalan asiakkaillemme täyden palvelun verkkoratkaisuja. Myös nykyään, 16 vuotta myöhemmin, työskentelemme täyden palveluiden ratkaisujen parissa mitä erilaisimmille asiakkaille. Vain harvat Eurooppalaiset palveluntarjoajat tarjoavat näin kattavaa palvelua. Halusimme alusta lähtien tehdä yhteistyötä muiden teknologiayritysten kanssa noudattaaksemme filosofiaamme avoimista ohjelmistostandardeista. Sen vuoksi teemme yhteistyötä onboard-tekniikkaan, kartografiaan, reitinsuunnittelun ja rahtipörsseihin keskittyvien yritysten kanssa. Valitsemme yhteistyötä varten eniten arvossa pidettyjä yrityksiä. Lopussa asiakkaalla on kokonaisvaltainen paketti, joka on räätälöity hänen omia tarpeitaan varten", AndSoftin tekninen johtaja kertoo yhteistyöstä monien teknologiakumppaneiden kanssa.

 

Lisäarvoa TimoComille

TC Connect -ohjelmistorajapinnan kautta TimoComin ja AndSoftin yhteiset asiakkaat voivat paitsi säästää aikaa kuljetusliiketoiminnassa myös päästä päivittäin käsiksi jopa 450 000 Euroopan laajuiseen rahti- ja kuormatilatarjoukseen, tarjouskilpailupalvelu TC eBid®:iin, varastotilapörssiin, laskenta- ja seurantaratkaisu TC eMap®:iin sekä lukuisiin palveluihin. Syyskuusta lähtien TimoCom on mahdollistanut myös kaikkien TimoCom-tuotteiden mobiilikäytön sovelluksen avulla. Koska asiakkaiden ei jatkossa enää tarvitse lisätä tietoja kahteen kertaan kahteen eri järjestelmään, heillä on enemmän aikaa syöttää ylimääräisiä kuorma-auto- ja rahtitietoja pörssissä, mikä tarjoaa ylimääräisiä liiketoimintamahdollisuuksia.

Lataa lehdistötiedote
Ylös