02.10.2014

Ensiesiintyminen IAA:ssa – mobiilisovelluksen kautta TimoComiin

Kuljetuspörssin tarjoaja mahdollistaa tuotteidensa mobiilinkin käytön

(2)

Düsseldorf, 02.10.2014 – Nopea paluurahti löydettynä heti kun lasti on purettu asiakkaan luona. Tarjoa kuljetusalan palvelijoille toimeksiantoja vaikket olisikaan toimistolla. Päivittäisestä logistiikka-alan liiketoiminnasta loistaa poissaolollaan hyvä ja turvallinen tapa käsitellä kuljetustoimeksiantoja taulutietokoneelta/tabletilta tai älypuhelimitse. TimoCom korjaa nimenomaan tämän puutteen avaamalla kaikille tuotteilleen mobiilin käyttömahdollisuuden. Tämä mobiili rahdin- ja kuormatilan etsimismahdollisuuksien kulmakivi esitellään suurelle yleisölle ensimmäistä kertaa IAA:n hyötyajoneuvojen messuilla Hannoverissa, jotka avaavat ovensa 25. syyskuuta.

TimoComin asiakkaat eivät ole tulevaisuudessa enää sidoksissa tietokoneeseensa halutessaan etsiä tai tarjota rahtaustoimeksiantoja. Euroopan rahti- ja kuormatilapörssien markkinajohtaja laajensi maksuttoman kuljetusbarometrisovelluksensa käyttöliittymällä ennalta oleviin tuotteisiinsa. TimoComin asiakkaat voivat kirjautua tiliinsä sovellukseen sijoitetun turvallisen pääsynhallintaohjelman, TC Login:in, kautta – aivan sama missä he sillä hetkellä olisivatkaan. Sen jälkeen kaikki käyttäjän tilaamat TimoCom-alustat ovat hänen rajattomassa käytössään. Näin ollen tulevaisuudessa toimeksiantoja voi löytää TC Truck&Cargo®sta jo silloin, kun on vielä edeltävän toimeksiannon/tilauksen mukaisella purkirampilla - ja julkaista samalla ajoneuvonsa paikannussovelluksen, TC eMap®in, avulla uudelle toimeksiantajalleen. Tai jos rahtitoimitusta ei oteta vastaan, TimoComin varastopörssin kautta voi löytää lähistöltä nopeasti tilapäisen varastointipaikan rahdilleen. Tällöin sillä ei ole merkitystä onko käytössään tabletti vai älypuhelin mobiiliin ajojärjestelyyn. Tietysti kuljetusbarometri-sovellus on saatavissa kaikkiin käyttöjärjestelmiin kuten Android, iOS ja WindowsPhone.

 

Turvallisuus isolla kirjoitettuna - myös mobiilina

"Suurin haasteemme oli saada turvattua TimoComin korkeat turvallisuustavoitteet myös tuotteidemme mobiilikäyttöön", kertoo TimoComin Chief Representative Marcel Frings. Tämä tärkeä seikka ratkaistiin sovelluksen ylimääräisen turvallisuustason avulla. Mobiili sisäänkirjautuminen tapahtuu TC Loginin kautta. Kyseinen turvallinen pääsynhallintaohjelma on vanha tuttu tietokoneversioista. Halutessaan käyttää TimoCom-tiliään työskentelyyn myös matkan päällä on tällöin lisäksi syötettävä yksilöllinen PIN-numero. "Periaate on melkein kuten pankkikorteissa - mutta vain varmempi", Frings selvittää. "TC Login, yksilöllinen PIN-koodi ja niitä käyttävä mobiililaite ovat yhdistetty toisiinsa. Yhden näistä palapelin paloista puuttuessa TimoComiin ei pääse lainkaan sisälle. Siis vähän niin, kuin jos pankkikorttini toimisi vain ja ainoastaan PIN-koodini ja yhden ainoan tietyn pankkiautomaatin kanssa. Tässä on kyse suuresta turvallisuusedusta käyttäjillemme."

 

Aina ja kaikkialla aktiivisena markkinoilla

Koska käyttöliittymä on integroitu kuljetusbarometrisovellukseen, myös Euroopan maantiekuljetusalan ajankohtaiset markkinatiedot ovat kaikkien käyttäjien käytettävissä. Tällöin paikanpäällä tapahtuvat hintaneuvottelut sujuvat perustellummin. TimoCom huolehtii näin ollen mobiililla käyttöliittymällään asiakkaidensa jatkuvasta toimivuudesta. Seuraava liiketoimintatilaisuus on käsissäsi ja yhden ainoan klikkauksen päässä - olipa käytössäsi sitten rahtipörssi TC Truck&Cargo®, kuljetustarjouskilpailut TC eBid®issä, paikannus- ja laskelmointityökalu TC eMap® tai TC Profile® - Euroopanlaajuinen kuljetuspalveluhakemisto.

 

Pysy ajan tasalla

IAA hyötyajoneuvojen messut Hannoverissa tarjoaa jokaiselle tilaisuuden havainnollistuttaa itselleen TimoCom-tuotteiden mobiilikäyttö. Kaikki mobiilisovellukseen liittyvät faktat ovat saatavilla messupaikalta C19 hallissa 13 - missä kaikkia alustoja voi tietenkin kokeilla mielin määrin. Kiinnostuneiden käytössä on useita tietokoneita, joilla he voivat asiakaspalvelijoiden opastamana kokeilla ohjelmistoja kaikkine lisätoimintoineen mielensä mukaan - ja livenä.

Lataa lehdistötiedote
Ylös