20.12.2013

Euroopan kuljetusmarkkinat takataskussa

TimoCom julkaisee kattavan päivityksen kuljetusbarometrisovellukseen

(1)

Düsseldorf, 20.12.2013 – TimoComin kuljetusbarometri on jo jonkin aikaa ollut ladattavissa älypuhelinsovelluksena. Nyt siihen on julkaistu kattava päivitys, joka sisältää lukuisia uusia toimintoja. Uutiset eivät kuitenkaan lopu vielä tähän – tästä hetkestä lähtien TimoComin kuljetusbarometrisovellus on täysin maksuton!

Sovelluksen käynnistyttyä on heti huomattavissa, että useampiakin muutoksia on tapahtunut. Yksi esimerkki on maiden väliset reitit, joiden perusteella ajankohtaiset rahti- ja kuormatilatarjoukset tuodaan näytölle. Tähän osioon on lisätty valintamahdollisuuksia. Nyt on mahdollista tuoda näytölle kaikki reitit tietystä maasta ja tiettyyn maahan. Aiemmassa versiossa oli ainoastaan mahdollisuus näyttää yhden maan reitit kaikkiin Euroopan maihin.

Kuljetustrendit tuotu mukaan
Täysin uusi toiminto on menneiden tietojen tuominen näytölle. TimoComin kuljetusbarometrisovelluksen päivitetyssä versiossa esitetään kolmen viime vuoden prosentuaaliset rahtiarvot graafisena käyränä. Siten sovelluksen käyttäjät voivat paikan päällä käytävissä hintaneuvotteluissa kartoittaa markkinatilannetta paitsi ajankohtaisten suuntausten myös pitkän aikavälin trendien avulla.
TimoComin kuljetusbarometrisovelluksen avulla käyttäjä on evästetty monipuolisin eduin kaikennäköisiin haasteisiin. Se ei nimittäin rajoitu vain tilastoihin ja tietografiikkaan. Integroidun uutisalueen kautta sovelluksen käyttäjät voivat perehtyä kuvien ja tekstien välityksellä kaikkeen tietämisen arvoiseen alasta – ajasta ja paikasta riippumatta.

Markkinatilanne aina hallussa
Kuljetusbarometrisovelluksen toimivuus perustuu laajaalaisiin markkinatietoihin, jotka ovat Euroopan johtavan rahti- ja kuormatilapörssin tarjoajan, TimoComin, käytettävissä sekunnin tarkkuudella. Kuljetusbarometri analysoi 450 000 rahti- ja kuormatilatarjousta yli 100 000 käyttäjältä ja välittää tulokset lähes reaaliajassa älypuhelimiin. Tämä pieni sovellus on vahva väline markkinahintojen kartoittamiseen. Sovelluksen käyttäjillä on mahdollisuus reagoida välittömästi rahti- ja kuormatilakapasiteetin kysyntään ja tarjontaan.

Lataa lehdistötiedote
Ylös