27.09.2013

Fiksu ratkaisu: Geoliner Trucking &Transport käyttää TomTom-palveluita rahtipörssin kautta

Kuljetusyritys säästää TC eMapin® avulla aikaa ja saa uusia liikekumppaneita

(1)

Düsseldorf, 27.9.2013. "Eikö minun tarvitse asentaa mitään muuta? Voinko seurata kuorma-autojani käyttämällä TimoComin ohjelmissa samaa salasanaa kuin TomTom-palveluissa? ", kysyy herra Kitay, samannimisen kuljetusliikkeen toimitusjohtaja. "Tottahan toki. Juuri se on TC eMapin® suuri etu. Voit myös tuoda näytölle eri telematiikkajärjestelmiä samanaikaisesti. Esimerkiksi, jos käytät aliurakoitsijoita", TimoComin Smahan Dahmani vahvistaa. 

Maajohtaja on juuri selittämässä asiakkaalle, että tämän ei enää tarvitse siirtyä useiden eri sovellusten välillä kuljetusliiketoiminnasta huolehtiessaan. Uuden TC eMapin® ansiosta seurantatoimintoon pääsee nimittäin käsiksi rahtipörssin kautta. TomTom Business Solutions -palvelua käyttävien ajoneuvojen paikannus on erityisen yksinkertaista, sillä TomTom-kirjautumistiedot toimivat myös TC eMapissa® . "Olemme hyödyntäneet telematiikkapalveluita jo pitkään, mutta rahtipörssin kautta niiden käyttö on huomattavasti yksinkertaisempaa ja aikaa säästävämpää", toimitusjohtaja kertoo. Hän löytääkin sopivan vertailukohteen: "Rahtipörssi on kakku ja seurantatoiminto kermavaahto sen päällä."

GPS-tiedot eivät ole automaattisesti kaikkien käyttäjien nähtävillä
Einhovenissa päämajaansa pitävä yritys on kehittänyt liiketoimintaansa jatkuvasti perustamisestaan lähtien vuonna 2008. Lisääntyvästä kansainvälisyydestä huolimatta saavutettavuus on pidettävä mielessä. "Ilmoitamme jo syöttäessämme ajoneuvon tietoja rahtipörssiin, että jos sopimus solmitaan, ajoneuvojamme voi seurata milloin tahansa. Se saa toimeksiantajan tuntemaan olonsa turvallisemmaksi ja valitsemaan mieluummin meidät", Kitay sanoo. GPS-tiedot eivät kuitenkaan ole automaattisesti kaikkien käyttäjien nähtävillä. "Kukin voi itse tarkasti päättää, kuka omia ajoneuvoja voi mitenkin kauan seurata, esimerkiksi toimeksiannon ajan"; Dahmani selvittää.

Tiedonkulku paranee
Seurantatoiminnon myötä pitkäveteiset puhelut poistuvat, ja lisäksi tiedonkulku kaikkien osapuolien välillä paranee. Samalla, kun rahdinkuljettaja voi keskittyä omaan työhönsä, huolitsija näkee koko ajan, missä rahti on. Liikekumppani saa siis kysyttäessä heti ajankohtaisia ja luotettavia tietoja, mikä parantaa entisestään luottamuksen tunnetta palveluntarjoajaa kohtaan.

TC eMapiin® on  yhdistetty jo melkein 25 telematiikkatarjoajaa, ja TimoCom käy jo konkreettisia neuvotteluja 50 muun palveluntarjoajan kanssa. Dahmani neuvoo asiakkaita kokeilemaan tuotetta: "Markkinat kehittyvät koko ajan yhä enemmän siihen suuntaan, että GPS:stä ei pääse eroon vaikka haluaisikin." Geoliner Trucking &Transport BV on huomannut ajan merkit ja jopa tulostanut seurantasymbolin kuorma-autojensa lavaan.

Lisätietoja TimoComista ja Geoliner Trucking &Transport BV:stä myös osoitteessa www.timocom.fi ja www.geoliner.net

Lataa lehdistötiedote
Ylös