08.04.2014

FLO ja TimoCom jatkavat yhteistyötään

Säännönmukaisesti uusia etuja jäsenille

(2)

Düsseldorf, 08.04.2014. FLO (France Lots Organisation), yksi Ranskan suurimmista kuljetusalan järjestöistä, ja TimoCom, Euroopan johtavan rahti- ja kuormatilapörssin tarjoaja, ovat tehneet yhteistyötä vuoden 2012 alusta lähtien. Järjestön jäsenet hyötyvät eritysehdoista, suljetusta käyttäjäryhmästä markkinoiden johtavan rahtipörssin TC Truck&Cargo®n sisällä sekä lukuisista uutuuksista. Yhteistyötä on nyt jatkettu kahdella vuodella.

France Lots Organisation perustettiin vuonna 1993, ja sen päämaja sijaitsee Brugesissa Bordeaux'n kupeessa. Se ajaa tällä hetkellä 93 keskisuuren kuljetus- ja logistiikkayrityksen etuja. Ranskalaisella ryhmittymällä on 10 500 työntekijää, ja se tukee jäseniään sekä varastonpidossa että maakuljetuksissa Euroopan sisällä. Yhteistyön yhteyshenkilö, Phillipe Perocheau, on vakuuttunut kilpailueduista: "TimoComin meitä varten pystyttämän suljetun käyttäjäryhmän kautta jäsenemme voivat nauttia suurista aika- ja tietoeduista. Se mahdollistaa omien rahti- ja kuomatilatarjousten vaihtamisen ensisijaisesti sisäisessä pörssissä TC Truck&Cargo® n sisällä".


TimoCom tarjoaa aina uusia etuja

TC Truck&Cargo®n ja TC eBid® -tarjouskilpailupalvelun lisäksi järjestön käytössä on vuodesta 2013 lähtien ollut myös TC eMap® - valmistajasta riippumaton ja sovellukseen integroitu seurantatoiminto. Yksi uuden TimoCom-tuotteen hienoimmista ominaisuuksista on mahdollisuus seurata ajoneuvoja ja mahdollistaa niiden seuraaminen käytössä olevasta telematiikkajärjestelmästä riippumatta. Toisena etuna on varastotilapörssi, joka esiteltiin vuonna 2012 IAA-messuilla Hannoverissa. Sen kautta ranskalainen järjestö pääsee käsiksi Euroopan suurimpaan varastotilavalikoimaan, eli 30 000 varasto- ja logistiikka-alueeseen 40 maassa.

Kattavan tarjonnan hyödyntämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla TimoCom tarjoaa kaikille järjestön yrityksille TC Connect -rajapinnan, jonka avulla talon sisäisestä huolintaohjelmistosta pääsee käsiksi rahti- ja kuormatilapörssiin. TimoComin mukaan seuraavat kehitysaskeleet ovat jo lähtölaskentaa vaille valmiina: piakkoin tarjolle tullee viestintätyökalu, jonka avulla alan sisäinen tiedonvaihto käy entistä nopeammin ja yksinkertaisemmin.

 

Lisätietoja TimoComista ja FLO-järjestöstä osoitteessa www.timocom.fi tai www.groupement-flo.com

Lataa lehdistötiedote
Ylös