19.09.2018

IAA Commercial Vehicles 2018: hyötyajoneuvomessut: TIMOCOM on uuden brändi-identiteetin myötä Smart Logistics System -edelläkävijä

Augmented Logistics Euroopan logistiikka-alalle

(1)

Erkrath/Hannover, 19.09.2018 – Euroopan johtava logistiikka-alan IT-yritys TIMOCOM on jo 8. kertaa peräkkäin mukana Hannoverissa järjestettävillä IAA Commercial Vehicles 2018 -hyötyajoneuvomessuilla. Tänä vuonna TIMOCOM käyttää tilaisuuden esitelläkseen erityisen kohokohdan. Yritys tarjoaa fiksun logistiikan ratkaisuja ja esittelee alan ensimmäisenä "Augmented Logistics" -yrityksenä mobiliteetti-, kuljetus- ja logistiikka alan tärkeimmillä messuilla uuden multi-logonsa.

TIMOCOM on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan optimoinut ja digitalisoinut kestävän kehityksen saralla logistiikka-alaa yhdessä asiakkaidensa kanssa.

TIMOCOM on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan optimoinut ja digitalisoinut kestävän kehityksen saralla logistiikka-alaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Nyt yritys ottaa asiakkaidensa rinnalla seuraavan kehitysaskeleen ja uudistaa omaa yrityskuvaansa. Keskeinen osa tätä on yrityksen uudet tulevaisuuden suunnitelmat ja tavoitteet. TIMOCOM uskoo maailmaan, jossa logistiset haasteet ovat menneen talven lumia ja pyrkii tekemään logistiikasta fiksua, turvallista ja yksinkertaista. Tämä strateginen suuntaus tulee myös heijastumaan TIMOCOMin uudessa yrityskuvassa.
Mutta mistä tämä muutos johtuu?

 

Smart Logistics System

IT-johtaja Ansgar Max selventää oleelliset kehitysaskeleet, kuinka rahtipörssistä on tullut logistiikka-alan uraa uurtava järjestelmä: ”TIMOCOM on ollut jo pitkään paljon muutakin kuin pelkkä rahtipörssi tai portaali, joka keskittyy yksinomaan kuljetuksiin. "Smart Logistics System" -fiksun logistiikan järjestelmä koostuu monesta eri sovelluksesta, palvelusta ja rajapinnasta. Teknistesti kyse on mikro- tai REST-palveluista, Docker-sovelluskonteista ja Kubernetesin kaltaisista orkestrointityökaluista.
Yhdessä Continuous Integrationin ja Continuous Deliveryn sekä omien aktiivisien kehitysprosessiemme myötävaikutuksella pystymme reagoimaan erittäin tehokkaasti markkinoiden edellytyksiin.” TIMOCOMin kannalta Smart Logistics System on seuraava looginen askel, jotta yrityksen asiakkaat hyötyvät fiksusta älyjärjestelmästä  ja palveluista.

 

Tulevaisuuden Augmented Logistics

TIMOCOM on jo useiden vuosien ajan yhdistänyt kuljetettavat rahdit ja vapaana olevan kuormatilan keskenään. Asiakkaat voivat jatkossakin hyödyntää Euroopan suurimman rahtipörssin tarjoamaa lisäarvoa ja etuja. Augmented Logistics -systeemien välityksellä yli 127 000 käyttäjää voivat tukea tehokkaasti logistiikkaprosessejaan ja tehdä niistä entistä joustavampia. Yrityksen edustaja Gunnar Gburek raportoi TIMOCOMin uudesta strategisesta suuntauksesta: ”Keskitymme jatkuvasti logistiikkaprosessien automatisointiin sekä siihen, että asiakkaidemme on helppo verkostoitua käyttöystävällisten järjestelmiemme välityksellä. Englannin kielinen "Augmented"-sana tarkoittaa laajennettua, optimoitua sekä suuruutta ja vahvuutta. Järjestelmämme jokainen digitaalinen kehitysaskel tehostaa älykkäällä tavalla asiakkaidemme prosesseja. Näin asiakkaamme ovat entistä kilpailukykyisempiä.  TIMOCOMin kannalta tämä tarkoittaa sitä, että yritys keskittyy tulevaisuudessa yhä vahvemmin Smart Logistics System-laajennuksiin ja asiakasverkostoitumiseen.”

 

Multi-logo ja uusi brändi-identiteetti

Uusi mukautuva multi-logo kuvastaa myös visuaalisesti muuttunutta yrityskuvaa ja uusia suuntauksia. Markkinointijohtaja Pélagie Mepin kertoo uudesta innovatiivisesta logosta: ”Uusi logomme ilmaisee, että olemme uraa uurtava ja tulevaisuuden haasteisiin suuntautunut logistiikka-alan johtava IT-yritys. Sen vuoksi olemme tietoisesti valinneet modernin ja eri tilanteisiin mukautuvan ulkoasun. Haluamme osoittaa logistiikka-alalle ja ennen kaikkea yli 40 000 asiakkaallemme TIMOCOM-yrityksen monipuolisuuden ja dynamiikan.” Mukautuva multi-logo tekee yritysviestinnästä entistäkin asiakas-suuntautuneempaa.

Virallisesti TIMOCOMin uusi brändi-identiteetti esiteltiin uutuuttaan Saksan tunnetuimmilla IAA Nutzfahrzeuge 2018 -hyötyajoneuvomessuilla hallissa 13 osastolla C29. Tällä osastolla messuvieraat voivat tutustua TIMOCOMin uuteen strategiseen suuntaukseen sekä moninaisiin Smart Logistics System -järjestelmän tarjoamiin etuihin ja liiketoimintamahdollisuuksiin.

Lataa lehdistötiedote
Ylös