28.09.2012

IAA: TimoComin varastotilapörssin avulla varastot eivät seiso tyhjillään

Toisella messusastolla esiteltiin Transportbotschafter-imagokampanja

(1)

Düsseldorf / Hannover, 28.09.2012. Tämänvuotisilla IAA Nutzfahrzeuge -messuilla Hannoverissa Europaan johtavan rahti- ja kuormatilapörssin TC Truck&Cargo®:n sekä tarjouskilpailupalvelu TC eBid®:in ylläpitäjä TimoCom esitteli upean uutuuden, nimittäin suurimman Euroopassa toimivan varastotilapörssin. Verkkopohjaisen alustan avulla yritykset voivat tulevaisuudessa välttää tyhjänä seisovia varastoja ja reagoida nopeammin kapasiteetin pullonkauloihin. Toisella messuosastolla yritys teki yhteenvedon Transportbotschafter-kampanjan ensimmäisistä 111 päivästä ja esitteli tulevia hankkeita.


TimoCom lisäsi jännitystä Euroopan suurimpien kuljetus- ja logistiikkamessujen alla, mutta IAA-messuilla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa yritys paljasti viimein salaisuuden. Euroopan laajuisessa varasto- ja logistiikka-aluepörssissä on tarjolla jopa 30 000 varastotilaa 40 eurooppalaisessa maassa. Se vähentää tyhjillään seisovia varastoja ja parantaa kapasiteetin käyttöastetta.

Varastotilojen tarjoaminen ja löytäminen on nopeaa ja helppoa
Varastotilapörssin edut johtuvat eritoten sen suuruudesta, Euroopan laajuisten tarjousten lukumäärästä ja yksinkertaisista hakumahdollisuuksista. Ohjelman avulla varastoja etsivät löytävät parilla napsautuksella hakukriteereihinsä sopivia varasto- ja logistiikka-alueita. Toisaalta varastotiloja tarjoavat voivat lisätä alueensa ja kaikki niihin liittyvät merkitykselliset tiedot pörssiin, mikä lisää mahdollisuuksia saada yhteys varastoja etsiviin.

Transportbotschafter-lähettiläät esittelivät ensimmäiset tuloksensa
Transportbotschafter-lähettiläät saapuivat Hannoveriin TimoTruck-kuormurillaan. Omalla avoimella messuosastollaan he esittelivät Transportbotschafter-kampanjansa ensimmäisten 111 päivän tulokset. Käsi kädessä maan halki- ja Elämää ilman kuorma-autoa -kampanjoiden lisäksi he ilmoittivat myös uusista projekteista. Siten he haluavat tehdä logistiikka-alasta tulevaisuudessa nuorten kannalta houkuttelevamman ja edesauttaa nuorten tienkäyttäjien turvallisuutta.

Lisätietoja varastotilapörssistä, Transportbotschafter-lähettiläistä ja TimoCom-tuotteista osoitteessa www.timocom.com sekä www.transportbotschafter.de.

Lataa lehdistötiedote
Ylös