16.01.2014

Kaikki tiet vievät Milanoon – TC eMap® jatkaa menestyksen tiellä!

TimoCom on voittanut Italian kuljetusalan tärkeimmän palkinnon

(1)

Düsseldorf, 16.01.2014 – Düsseldorfilainen IT-yritys TimoCom on tehnyt jälleen täysosuman, tällä kertaa laskenta- ja seurantaratkaisu TC eMapin® avulla. Rahtipörssitarjoaja sai marraskuun 2013 lopussa Il Logistico dell'anno -palkinnon, yhden Italian kuljetusalan merkittävimmistä palkinnoista.

TC eMapin® tarjoamat edut vakuuttavat

Italialainen logistiikkajärjestö Assologistica antoi tänäkin vuonna yhdessä Euromerci-lehden ja Cultura e Formazione – Assologistica -organisaation kanssa logistiikkapalkinnon 7 eri kategoriassa. TimoCom vakuutti tuomariston kolme eri ratkaisua sisältävällä TC eMap®-ohjelmallaan ja saavutti ykköstilan Teknologia-kategoriassa. Ainutlaatuinen seurantaratkaisu tuo kaikki yleisesti käytössä olevat telematiikkajärjestelmät yhdelle ja samalle alustalle, minkä ansiosta kaikki tiedot ovat nähtävillä yhdellä silmäyksellä. Siten kuljetusyrittäjien ei enää tarvitse siirtyä eri palveluntarjoajien järjestelmien välillä, vaan he voivat paikallistaa kaikki ajoneuvonsa kätevästi yhdeltä ja samalta kartalta. TC eMapin® integroitu reitinsuunnittelutoiminto mahdollistaa lisäksi ajoreittien ja rahtikulujen laskemisen sekä reaaliaikaisten liikennetietojen tarkastelun. "Uusi tekniikka optimoi tiedonkulkua toimeksiottajan ja toimeksiantajan välillä sekä tekee kuljetustoiminnasta läpinäkyvämpää, turvallisempaa ja tehokkaampaa", TimoComin Tommaso Magistrali kertoo. Italian maajohtaja vastaanotti palkinnon Italian Logistics Conference -tapahtumassa Milanossa Cultura e Formazione – Assologistica -organisaation puheenjohtajalta Donatella Rampinellilta. Muita illan voittajia olivat mm. Italian suurin huolintaliike ARCESE Group sekä DHL Supply Chain Italy.

 

Liikenneministeriön kansliapäällikkö Bartolomeo Giachino painotti palkintotilaisuudessa pitämässään puheessa sitä, että vaikka Italia onkin maailman kahdeksanneksi suurin talous, maan kuljetus- ja logistiikkasektorilla on yhä heikkoutensa. Sen vuoksi onkin tärkeää, että seuraavien vuosien aikana tehdään vahvistavia toimenpiteitä logistiikka-alan tehokkuuden ja kilpailukyvyn edistämiseksi. TimoCom auttaa tuotteidensa avulla merkittävästi näiden tavoitteiden saavuttamisessa. "Palkinto osoittaa, että kehittämällä ammattitaitoisia ratkaisuja voimme lisätä käyttäjiemme tuottavuutta ympäri Euroopan ja että menestys koituu myös kuljetus- ja logistiikka-alan hyödyksi", Magistrali sanoo.

 

Lisätietoja TimoComista on saatavana myös osoitteessa www.timocom.fi

Lataa lehdistötiedote
Ylös