05.01.2015

Kleyling käyttää rahtipörssiä optimoidakseen kalustonsa käyttöasteen

Saksalais-ranskalainen huolintaliike TimoComin asiakkaana jo alkuajoista lähtien

(2)

Erkrath, 05.01.2015 – Kun sopivia kuljetustarjouksia on löydettävä nopeasti, lähes kaikki tiet vievät rahtipörssitarjoaja TimoComin luo. Samoja teitä kulkee myös saksalais-ranskalainen huolintaliike Kleyling, jolla on kaksi juridisesti toisistaan riippumatonta pääkonttoria, toinen Breisach am Rheinissa Saksassa ja toinen Algolsheimissa Alsacessa Ranskassa. Yritys on ollut jo 13 vuoden ajan Euroopan johtavan rahti- ja kuormatilapörssitarjoajan asiakas ja on hyödyntänyt TC Truck&Cargo® -verkkoalustaa ohjelman alkuhetkistä lähtien. Alustan kautta yrityksen ajojärjestelijät löytävät lukuisia kansainvälisiä rahti- ja ajoneuvotarjouksia. ASTRE-jäsenyyden ansiosta he voivat lisäksi käyttää rahtipörssin sisällä eurooppalaisen kuljetusliiton sisäistä pörssiä.

Ranskalainen Kleyling-huolintaliike on perheyritys, jolla on yli 70 ajoneuvoa ja 42 vuotta alan kokemusta. Ilma- ja merikuljetusten lisäksi tuotevalikoimassa on myös kattava valikoima kansainvälisiä kuljetus- ja logistiikkapalveluja. Jotta kuorma-autojen käyttöaste on parhain mahdollinen, ajojärjestelijät käyttävät säännöllisesti TimoComin Euroopanlaajuista rahti- ja kuormatilapörssiä. Kleylingin toimitusjohtaja, Thierry Leidemer, tietää tarkalleen, miksi hän päätyi juurikin rahdinvälitysjärjestelmään: "TimoCom oli meille jo silloin yksi rahti- ja kuormatilapörssien pioneereista Saksassa. Lisäksi hinta–laatusuhde oli hyvä, ja saatoimme sekä hakea että tarjota ajoneuvoja niin saksankielisissä maissa kuin muuallakin Euroopassa. Suuren tarjonnan ansiosta saimme parempaa jalansijaa etenkin Saksassa ja Itä-Euroopassa, ja lisäksi pystyimme välttämään tyhjänä ajoja. Kaiken tämän lisäksi voimme nykyään hakea ASTRE-ryhmän jäsenenä nopeasti sopivia tarjouksia liiton sisäisestä pörssistä TC Truck&Cargo®n sisällä."

 

Turvallisuus on ylimääräinen plussa

Leidemerille myös turvallisuus on ratkaisevan tärkeää: "Meidän alallamme on reagoitava välittömästi ja löydettävä nopeasti luotettavia liikekumppaneita. Se onnistuu parhaiten TimoComin palveluissa, joissa palveluntarjoajat ja ohjelmiston käyttöoikeudet tarkistetaan. Lisäksi mukana on pahimman varalle perintäpalvelu, joka voi auttaa puuttuvien rahojen takaisinsaamisen kanssa. Onneksi sille ei kuitenkaan vielä ole ollut käyttöä, mutta on mukava tietää, että siihenkin voi tukeutua. Rekisteröityminen TimoComin palveluihin tukee kehitystämme ja lisää luottamusta asiakkaidemme keskuudessa. Korkeiden laatuvaatimustemme vuoksi se on yhtä lailla hyödyllistä uusien asiakkaiden hankinnassa."

Myös TimoComin Chief Representative, Marcel Frings, on iloinen siitä, että kumppanuus huolintaliikkeen kanssa on kestänyt jo niin kauan: "Kleylingin kaltaiset yritykset osoittavat meille, että teemme asioita oikein. Haluamme tukea käyttäjiä kaikin tavoin, jotta heidän työarkensa olisi niin helppoa kuin vain mahdollista. Sen vuoksi mahdollistamme nyt myös kaikkien ohjelmiemme mobiilin käytön mobiilisovelluksen kautta. Haluamme olla Kleylingille paras mahdollinen palveluntarjoaja myös tulevaisuudessa."

Lataa lehdistötiedote
Ylös