16.06.2014

Kuljetuksia ovelta ovelle koko Euroopan alueella

Huolintaliike TL Trans Oy löytää satoja rahteja TimoCom-rahtipörssistä

(1)

Düsseldorf 16.06.2014 - Pohjanmaa on muutakin kuin vain maalauksellisia joki- ja peltomaisemia. Lakeuksien lisäksi alue on nimittäin myös tärkeä keskus logistiikka-alalle. Yksi alueella toimivista yrityksistä on 6700 asukkaan Kruunupyystä kotoisin oleva TL Trans Oy. Huolintayritys suorittaa vuosittain n. 500 ylimääräistä kuljetusta yksinomaan Düsseldorfilaisen IT-palveluntarjoajan – TimoComin – TC Truck&Cargo® -kuormatila- ja rahtipörssin avulla, ja käyttää pörssiä hyödykseen nyt jo yli 10 vuoden ajan. TL Trans Oy:n suomenruotsalainen Import Manager, Daniel Enkvist, jakaa omakohtaisia kokemuksia yrityksen menestystarinasta.

                                                                                                                                                                                                                                                             5 ajojärjestelijää, 45 kuorma-autoa, 500 ylimääräistä rahtia TC Truck&Cargo®n avulla

"TL Trans Oy on toiminut ulkomaanliikenteessä jo 90-luvulta lähtien. Tuomme maahan elintarvikkeita, kuten hedelmiä ja vihanneksia, ja viemme maasta teollisuusmateriaalia, lähinnä muovia ja paperia. Tärkeimmät kumppanimaamme ovat Saksa, Benelux-maat, Italia ja Espanja. TL Trans Oy:n toiminnasta vastaa viisipäinen tiimi. Meillä on n. 45 säännöllisesti meille ajavaa kuorma-autoa sekä rahtipörssi, jonka avulla löydämme aina sopivia rahteja. Lukumääräisesti kyse on 500 rahtikuljetuksesta vuodessa."

 

Rahtipörssi on tärkeä työkalu
"Kymmenen vuotta sitten yksi TimoComin työntekijöistä soitti meille Saksasta ja esitteli rahti- ja kuormatilapörssin – yllätykseksemme sujuvalla ruotsin kielellä. Testasimme ohjelmaa rauhassa ja maksutta kuukauden verran, ja siitä lähtien olemme olleet tyytyväisiä TimoCom-asiakkaita. TC Truck&Cargo® on tärkein työkalumme tyhjäajojen välttämiseksi ja kuljetuskapasiteetin käyttöasteen optimoimiseksi. Emme myöskään ole tarvinneet mitään muuta rahtipörssiä, sillä TimoComin ohjelmasta löydämme kaiken."

 

Luotettavien kumppanien kanssa kohti menestystä

"TL Trans Oy:n vahvuus on ovelta ovelle -palvelu. Välipysähdyksiä tai ajoneuvojen vaihtoja ei ole, mikä lisää turvallisuutta sekä asiakkaan että meidän kannaltamme. Luotettavat kumppanit ovat meille erittäin tärkeitä, ja niitä löytyy TimoComista. Kaikkien näiden vuosien aikana olemme vain kerran joutuneet odottamaan maksua hieman pidempään, ja myös silloin TimoComin saatavien hallinta auttoi nopeasti ja huolehti tilanteesta. Koska meillä on paljon kausiluonteisia kuljetuksia, meidän on oltava joustavia, ja se on mahdollista TimoComin Euroopan laajuisen asiakaskunnan ansiosta. Pörssin kautta pidämme tällä hetkellä säännöllisesti yhteyttä yli 100 liikekumppaniin, ja viikoittain teemme yhteistyötä n. 20 kumppanin kanssa."

Yhden asian haluaisin vielä kuitenkin tuoda esille: "Toivon, että kilpailijamme eivät kaikki rynnistä tämän haastattelun luettuaan TimoCom-käyttäjiksi", Import Manager Daniel Enkvist sanoo pilke silmäkulmassa.

Lataa lehdistötiedote
Ylös