25.11.2015

Lähes 70 vuotta ajan hermolla

Perinneyritys panostaa moderneihin logistiikkaratkaisuihin

(2)

Erkrath, 25.11.2015 - Börjes Logistik & Spedition perustettiin vuonna 1947 ja yritys on siitä lähtien toiminut menestyksekkäästi kuljetusmarkkinoilla. Syy tähän: Yritys on aina ollut valmis omaksumaan uutta sekä panostamaan alan uusiin kehityslinjoihin.

 

Nopea reagointi ja rohkeus ovat välttämättömyys

Börjes Logistik & Spedition on jo kokenut lukuisia alan muutoksia yrityksen 68-vuotisen historian aikana. On ollut, ja on edelleen tärkeätä reagoida näihin muutoksiin, kuten toimitusjohtaja Roland Johansson toteaa: "Alan kehitys kiihtyy entisestään. Suurin haaste on muutosten tarkkailu varmistuakseen siitä, että voimme mukautua muutoksiin nopeasti. Teemme kaikkemme, jotta pysymme kehityksessä aina askeleen edellä." Mutta kuinka yritys pysyy kilpailukykyisenä muutosten myötä? Johansson kertoo: "Me kykenemme vastaamaan kilpailuun keskittymällä laatuun ja ekologisuuteen. Meidän täytyy pystyä sopeutumaan ympäristövaatimuksiin ja nopeasti muuttaa niitä asioita, joihin voimme vaikuttaa." Johansson jakaa myös mielellään mielipiteensä arkaluontoiseen aiheeseen Skandinavian alueella, kabotaasiin liittyen: "On tärkeää noudattaa kaikkia säädöksiä ja lakeja ja tämä koskee poikkeuksetta myös kabotaasia". Johansson selventää: "Kabotaasisäädöksien mukaan toteutettu liikenne on ympäristöystävällistä, koska se vähentää päästöjä ja optimoi kuljetuskaluston käyttöastetta, jolloin kilpailukyky lisääntyy."

Tyytyväinen TimoComin asiakas jo yli kymmenen vuoden ajan

Pysyäkseen logistiikka-alalla kilpailukykyisenä ovat kuljetustarjoustietokannat kuten TimoComin palvelu yrityksille nykypäivänä olennaisen tärkeitä.  Börjes Logistik & Spedition on ollut asiakkaana jo yhdentoista vuoden ajan ja tyytyväinen heti alusta lähtien: "Huomasimme heti, että TimoCom tarjoaa erittäin hyvän perustuotteen sekä hyviä ideoita tulevaisuuden kannalta. Olimme myös oikeassa, sillä TimoComin TC Truck&Cargo® on tänä päivänä Euroopan rahti- ja kuljetuspörssien markkinajohtaja. Julkaisemme kuukausittain markkinatilanteesta riippuen 75-100 tarjousta kuljetuspörssissä. Palvelun luotettavuus on myös erittäin hyvä. Olemme olleet myös todella tyytyväisiä TimoComin perintäpalveluun niissä harvoissa tapauksissa, kun olemme joutuneet käyttämään sitä", kertoo Johansson.

Vuosikymmenien filosofia yhdistyy moderniin logistiikkapalveluun

Börjes Logistik & Spedition perustettiin 68 vuotta sitten Börje Johanssonin, nykyisen toimitusjohtajan isän toimesta ja on perheomisteinen kuljetusyritys. Yhtiön Nybrossa sijaitsevan pääkonttorin sekä Saksan Erfurtin haarakonttorin palveluksessa on tällä hetkellä yhteensä 110 työntekijää. Börjes Logistik & Spedition omistamaan, moderniin kuljetuskalustoon kuuluu 45 kuorma-autoa ja viime vuonna yrityksen liikevaihto oli 215 miljoonaa Ruotsin kruunua.

Yrityksen päätoimiala on keskitetty Euroopan maaliikenteen rahtikuljetuksiin. Yhä tärkeämmäksi kehittynyt markkinarako yrityksen tarjonnassa on myös verkkokaupan 3 PL-segmentti (kolmannen osapuolen logistiikka). Yrityksen palveluihin kuuluvat myös vaarallisten aineiden kuljetukset, kuten vaaralliset jätteet tai luokan 1 ADR-materiaalit. Huolintaliikkeen erikoisosaaminen on kuitenkin 3PL-segmentin ja kuljetuspalveluiden yhdistäminen tarjotakseen asiakkailleen keskitetyn "one stop shop"-palvelupisteen. Tämän saavuttaakseen työntekijöiden täytyy panostaa erityisesti luotettavuuteen, täsmällisyyteen, laatuun, ympäristöystävällisyyteen, turvallisuuteen ja taloudellisuuteen. Kaikista parhaiten yrityksen pohjimmaisia arvoja ja näkemyksiä heijastaa kuitenkin seuraava toteamus yrityksen perustajan toimesta: "Asiakas ei ole henkilö kenet sinun pitää vakuuttaa tai todistaa hänelle, että olet oikeassa. Asiakas on vierailija, jota sinun pitäisi kohdella niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan."

TimoCom ja Börjes Logistik & Spedition sopivat täydellisesti yhteen. Syy tähän: TimoCom tekee kaikkensa parantaakseen tuotekehitystä asiakkaan hyödyksi ja Börjes Logistik & Spedition on aina avoin uusille kehityssuunnille, joita se käyttää tehokkaasti hyödykseen jokapäiväisissä työskentelyrutiineissa.

Lataa lehdistötiedote
Ylös