11.06.2014

Laztrans käyttää Sycadan GPS-tekniikkaa TimoComin välityksellä

Kuljetusyritys säästää TC eMap®in avulla aikaa ja solmii liikekumppanuuksia

(2)

Düsseldorf, 11.06.2014. Ilman tietotekniikkaa kuljetusala ei enää pääsisi liikkeelle. Sen tietää myös belgialainen logistiikkapalveluntarjoaja Laztrans, minkä vuoksi yritys hyödyntää kahta tärkeää työkalua: TimoComin tarjoamaa Euroopan johtavaa rahti- ja kuormatilapörssiä sekä Sycadan uusinta GPS-tekniikkaa. Yhteisen rajapinnan ansiosta Sycadan telematiikkajärjestelmät näkyvät nyt myös TimoComin TC eMap® -seuranta-alustassa. Se paitsi säästää aikaa myös tuo mukanaan tärkeitä kilpailuetuja.

Suurin valmistajasta riippumaton seuranta-alusta

Kun kyse on uusien tekniikoiden käyttöönotosta, monet kuljetusyritykset vakuuttuvat vasta siinä vaiheessa, kun muut ovat kokeilleet niitä menestyksekkäästi. Huolintaliike Laztras ei onneksi ole yksi skeptikoista, vaan itse asiassa yksi edelläkävijöistä. "Olemme asentaneet jokaiseen ajoneuvoomme Sycadan telematiikkajärjestelmän. Myös TimoComin rahtipörssin kanssa olemme työskennelleet jo 10 vuoden ajan. Nyt Sycadalla varustettuja ajoneuvoja voi seurata TimoComin TC eMap® issa. Testasimme rajapintaa aluksi maksutta – ja sen jälkeen veimme koko 35 ajoneuvoa kattavan kalustomme järjestelmään", omistaja Eyüp Kumas kertoo. Yrityksen työntekijöiden on vain kirjauduttava TimoComin palveluun, minkä jälkeen he voivat määrittää suoraan TC Truck&Cargo® -rahti- ja kuormatilapörssin kautta kaikki ajoreitit sekä reittikohtaiset kustannukset. Siten aikaa jää enemmän varsinaiseen liiketoimintaan. "Suoritamme erittäin vaativia kuljetustoimeksiantoja, aina kuriirikuljetuksista kylmäkuljetuksiin. Sen vuoksi meidän on organisoitava toimintamme hyvin.

TC eMap® yksinkertaistaa työtämme huomattavasti", Kumas sanoo.

 

Seurantaratkaisun avulla Laztrans voi paitsi tehostaa toimintaansa myös solmia uusia liikekumppanuuksia. Kuljetuspalveluntarjoaja voi jo tyhjää kuormatilaa rahtipörssiin lisätessään ilmoittaa, että mikäli toimeksianto toteutuu, yrityksen ajoneuvoja voi seurata GPS-paikannustekniikan avulla. "Seurantamahdollisuuden käyttö saa meidän näyttämään luotettavimmilta ja asiantuntevimmilta potentiaalisten uusien liikekumppaneiden silmissä."

 

TimoComin TC eMap®  on tällä hetkellä Euroopan suurin valmistajasta riippumaton seuranta-alusta. "Olemme voittaneet puolellemme jo lähes 80 telematiikkakumppania. GPS-tarjoajien koko kaistanleveys on mukana, aina alan suurtoimijoista erityispalveluiden tarjoajiin", TimoComin Chief Representative Frings sanoo.

Lataa lehdistötiedote
Ylös